beatag60 2263 Posted February 12, 2014 Ne zapamiętałam tej fotki- straaaaasznie kontrowersyjna jak dla mnie! Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 12, 2014 Tuomas jaki mroczny :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 12, 2014 Nette ma okropny makijaż. Taki.. rushoffy. ;_; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 13, 2014 Jak ja kocham te kobiety ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 14, 2014 Fuj. Podłoga. Fuj. Ale wam moim zdaniem o Podłodze psuje humor ;_; Fuj. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 14, 2014 Co we Floor takiego wstrętnego to, że jest wysoka? :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 14, 2014 Właśnie nie wiem no ;_; Po prostu nie lubię jej słuchać, nie lubię na nią patrzeć... Po prostu tak kobieta mnie odstrasza. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 14, 2014 Ale mam nadzieje, że posłuchasz nowego albumu Nightwish chociaż dla chłopaków. A może na nim ci się głos Floor spodoba. :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 14, 2014 Posłuchać posłucham. Może się spodoba. Bo ona mi nie pasuje do NW, wcale. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 14, 2014 Trzeba być dobrej myśli, że to będzie arcydzieło. Znając Tuomasa to ją rozwinie jak Anette. :) Share this post Link to post Share on other sites
SHINUE 4 Posted February 16, 2014 Nie stoi na krzesełku, Tuoś jest wysoki... Jak ktoś wcześniej napisał, ma jakoś 190 cm wzrostu... (Nawet specjalnie sprawdziłam i się potwierdziło) Po prostu Floor nie założyła butów na obcasie. :) PS Te fotki już byyłyyy. :) Z tego co sam Tu twierdzi to ma 184 cm , a Floor jest od niego o dobre 10 cm wyższa . Nawet cylinder już mu nie pomaga.:D A co do powtarzających się fotek to przepraszam. Posłuchać posłucham. Może się spodoba. Bo ona mi nie pasuje do NW, wcale. Mam to samo. Staram się jak mogę znaleźć w nie jakieś cech, które by pasowały do zespołu ale ciągle mam wrażenie (i nadzieję-wiem że płonną) że to jakiś dowcip.:-( Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 16, 2014 Z tego co sam Tu twierdzi to ma 184 cm , a Floor jest od niego o dobre 10 cm wyższa . No już bez przesady... Floor może mieć między 180-185... Wątpię, żeby miała prawie 2 metry :P Widzieliśmy ją na zdjęciu z Arjenem, on ma 202, a ona wyglądała przy nim na spooooro niższą :P Więc może mieć najwyżej 185 ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 16, 2014 Mam to samo. Staram się jak mogę znaleźć w nie jakieś cech, które by pasowały do zespołu ale ciągle mam wrażenie (i nadzieję-wiem że płonną) że to jakiś dowcip.:-( Nie można twierdzić po jednym koncercie i po nagraniach kiepskich jak cholera z telefonów stwierdzić, czy pasuje trzeba czekać na album. :) A co do wzrostów, to ja jestem równy razem z Floorusią. :) Share this post Link to post Share on other sites
SHINUE 4 Posted February 16, 2014 Mam to samo. Staram się jak mogę znaleźć w nie jakieś cech, które by pasowały do zespołu ale ciągle mam wrażenie (i nadzieję-wiem że płonną) że to jakiś dowcip.:-( Nie można twierdzić po jednym koncercie i po nagraniach kiepskich jak cholera z telefonów stwierdzić, czy pasuje trzeba czekać na album. :) A co do wzrostów, to ja jestem równy razem z Floorusią. :) Wiem. Liczę na talent Tu. Jeśli nie uda się dopasować Floor do NW to dopasuje się NW do Floor. :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 16, 2014 Własnie trochę więcej wiary ludzie :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 18, 2014 Myślicie, że jest szansa na wspólną trasę koncertową Nightwish i Lordi? :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 18, 2014 Pewnie rozmawiają o nowym albumie :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 19, 2014 I kolejna fotka Mikki: z dopiskiem: A NW-bandcamp in the middle of nowhere. It was nice to see all these friends again since last year, last summer. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 23, 2014 Ciekawy jestem jakby Lori nagrała piosenkę z Nightwish, jakby to, im wyszło. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 26, 2014 Jaki słodziutki;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2014 Mhrr. ♥ Skąd to wytrzasnąłeś? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 26, 2014 Znalazłem na fejbruku. :) Share this post Link to post Share on other sites