NightwishAnka 480 Posted June 28, 2013 Ja od soboty robię wszystkim gofry :p Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 28, 2013 Aniu już cie lubię trawiłaś w sam raz w mój gust :) hehe 3 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 28, 2013 Aniu już cie lubię trawiłaś w sam raz w mój gust :) hehe 3 :blush: A z czym najbardziej lubisz? Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 28, 2013 Z bitą śmietaną i całymi truskawkami :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 28, 2013 Marcin poproszę przepis na spaghetti po Bolońsku i kiedy wpaść na Twoje specjały;)? Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 28, 2013 Spaghetti jest proste wystarczy kupić kilogram mięsa mielonego przesmażyć zapraszam zapraszam :)smażyć z 4 cebulkami na patelni i wyparzyć pomidory wrzącą wodą, oderwać skórę i zmiksować z ziołami i z sokiem pomidorowym lub ketchupem blenderem i doprawiać solą pieprzem i do smażonego i przyprawionego mięsa wlewasz to i czekasz aż ci trochę zgęstnieje i potem gotujesz makaron i gotowe :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 2, 2013 Zrobiłeś mi smak na spaghetti hmm... uwielbiam spaghetti! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 9, 2013 O matko jakie to pyszne musi być nie no smażę gofry po moich jazdach :3 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 9, 2013 Owocki ♥ ! Pychotka! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 9, 2013 I teraz jestem głodna ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 9, 2013 Jaki piękny owocowy kwiatuszek Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 9, 2013 Beata. Przez ciebie nabrałam ochotę pieczenia ciast. O tej porze. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 12, 2013 A oto Racuchy mojego wyrobu jeszcze ciepłe prosto z patelni Smacznego Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2013 Hm... Zaraz pójdę po coś słodkiego, narobiłeś mi apetytu ;) Wyglądają apetycznie :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 12, 2013 Telepatycznie chcę twoje racuchy!!! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2013 Czyżbym stworzyła modę na telepatyczne przesyłanie jedzenia? Jeśli tak, no to jestę trendsetterę :cool: Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted July 12, 2013 Z serii Symphonia przy garach ;) : Chipsy domowej roboty (jeszcze ciepłe) : ... a co najważniejsze, kuchnia nadal na swoim miejscu :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 12, 2013 Miaałam nie wchodzić w ten temat, co by sobie smaka nie robić XD Jak dzisiaj przyjaciel zaczął mi opowiadać, że sobie robi smażone warzywa z kawałkami kurczaka w sosie śmietanowym, to sobie zaczęłam marzyć o takim daniu ♥ haha. Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted July 12, 2013 Coś dla miłośników filmów Burtona, dzieło sztuki :) Mnie by było szkoda go zjeść ;P 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 12, 2013 Symphonia - piękne ♥ Jak można w ogóle coś takiego tknąć... Nie miałabym serca tak po prostu zjeść Edzia ;__; Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 18, 2013 Nie patrzeć na maliny. One są dla zmyłki (chciałm sprawdzić, czy siostra da się nabrać). To z jabłkami. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 19, 2013 Mało tych malinek :P ja czekam na borówki i będę piekła placki ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 22, 2013 Z cyklu darkwonders została z tatą sama na parę dni w domu i musi mu coś ugotować :D ja i kuchnia to zło, ale i tak podzielę się z Wami tym, co tacie ugotowałam :D jedliśmy sobie wczoraj pierś z kurczaka z przyprawami, ziemniaki przypiekane w piekarniku i sałatkę z pomidorów, ogórka, cebuli i szczypiorku, a dzisiaj naleśniki z truskawkami i jagodami :D mniam ! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 22, 2013 Narobiłaś mi ochoty na taką pierś... CYCKI :O xD Share this post Link to post Share on other sites