Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 Chleb mi nie wyrósł. Ten od Sionqi. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Nie zjadłbym ... Bije mięsnego jeża na głowę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 TheEscapist, a chcesz butem? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Chodziło mi o to , co Beatka wrzuciła :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 Mam szczęście. Po we czwartek przybyły mi cztery trampki. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Będziesz miała się w czym wspinać po schodach ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 Dzięki, znalazłaś sposób na wykorzystanie nowych butów. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 30, 2013 Bałaganiarze, czy musicie spamować w każdym wątku- bo wprowadzę karę chłosty zanim dojdzie do ostrzeżeń;) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 30, 2013 Mięsny jeż czy cie powaliłoi :D ja jadłem frytki i kanapkę z wędliną Można pogadać o plackach, kocham mniam mam w domu śnikersa-orzechowca, biszkopt, bananowiec i jeszcze jakiś. A co u was? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 30, 2013 U mnie ciast nie ma, bo nie jadamy. Są bardzo tradycyjne Wielkanocne specjały. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 30, 2013 a jakie? bo poza barszczem białym/żurkiem nie znam żadnych... xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 30, 2013 Każdy dom ma swoje tradycje, one dyktują te specjały. Poza barszczem w moim domu: sałatka jarzynowa, bigos, pieczone mięska- obligacyjnie:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 30, 2013 mmm bigos... zjadłabym bigos :D a sałatkę jarzynową mamy na każde święta - te zimowe i wiosenne. i obżeram się nią strasznie, a później myślę jak "spalić" ten majonez :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 11, 2013 Lubicie szparagi? Właśnie sezon w pełni na ten przysmak. Wasze przepisy? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 11, 2013 ja uwielbiam :) z masłem i bułką tartą :3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 20, 2013 U mnie w domu stałoby jako ozdoba - ja nie lubię garmażerki :D Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted May 20, 2013 Piękne, aż żal ruszać! Co do szparagów też uwielbiam jak i ogólnie całą zieleninę :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 Zrobiłam sernik. Nawet nikogo nim nie otrułam. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 26, 2013 Morderca, to chociaż fotę Twojego dzieła poprosim;), bo nawet okruchów nie podesłałaś;( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 Beata, trzeba było wcześniej pisać. Teraz to mnie nawet w domu nie ma. Kolejne coś będę robić w lipcu. Wtedy zrobię ci to zdjęcie. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 26, 2013 Moim ulubionym przysmakiem który uwielbiam robić są Racuchy z Jabłkami posypane pierzynką z cukru pudru Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 26, 2013 Szkoda, że nie ma jak spróbować- bo uwielbiam:) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 28, 2013 Jadalnia moja to musi w niej być 1.Zupka najlepiej rosołek ♥ 2.Spaghetti po Bolońsku z zimnym piwem :D 3.Sernik z Pianką z ubitych białek z kawą z mlekiem :) 4. Jakiś Batonik :) Ps. Podobno chodzą słuchy po mojej rodzinie że robię najlepszego tatara i gotuję dobry rosołek :) Share this post Link to post Share on other sites