Guest Morderczyni Posted July 13, 2013 I mnie też tam nie ma. Nie masz tam jakiegoś skrytobójcy to obsadzenia? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 13, 2013 I kolejna partia screenów. Enjoy :-) Beata zbiera kwiatki. Beti i jej kilof. Zwycięstwo nad skałą. Yyy... Nie pytajcie, też nie wiem. Ziewająca Beti. Poznajcie Sionqę! Dziewczyny w szponach hazardu. Nowy luby Beaty, Książę Kupiecki Chwaliboż "Ale go starzy załatwili" z Kupczyc. Biedaczek jest chyba niefotogeniczny i strzelił głupią minę do zdjęcia, w rezultacie wyszedł na nim niezbyt fortunnie. Wieża Czarodzieja i Lecznica pod osłoną nocy. Bea i Ania. Bea i Adi. Impreza w karczmie :D. Ploteczki. Tulenia ciąg dalszy. 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 13, 2013 Emi wielkie podziękowanie za rolę w bajce- podobam się sobie:) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 13, 2013 podobam się sobie:) ♥ Jak w reklamie : D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 13, 2013 Ale mam nadzieję że impreza nie w piątek :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 13, 2013 Ancient, Morderczyni, nie wiem jakim cudem, ale wcześniej nie zauważyłam waszych postów :-D Sorki za delikatnie spóźnioną odpowiedź. W każdym razie, niestety wszyscy bohaterowie są już zaklepani. Mogę was obsadzić w rolach potencjalnych dzieci, bo pewnie jeszcze jakieś mi się urodzi (a właśnie, Nightfall też chciała być w królestwie, zdecydowałam, że będzie kolejną narodzoną dziewczynką), ewentualnie papug lub ptaków drapieżnych :) I znowu was uszczęśliwiam. Miłego oglądania :) Nieźle się natrudziłam z tymi screenami, bo imgshack odmawiał mi posłuszeństwa i nie chciał uploadować, ale w końcu przeniosłam się na imgura i udało mi się je wrzucić :) Specjalnie na Szymkowe zamówienie. Hazard again, tym razem z Millą. Trzeba wam wiedzieć, że Beata, biedaczka, ma Fatalną Wadę "Nałogowa hazardzistka", szalenie irytującą nawiasem mówiąc. Bea i NightwishAnka. Sztywny Węgorz powraca. Maciek zbiera ziółka. Na tym screenie akurat jest to Nocny Cień, później sprzedany, bo używany głównie do trucizn - a na cholerę to medykowi? No a forka zawsze przydatna ;) A tu zbieranie pijawek, niezbędnych do operowania Simów. Maciek i jego zacna miotła. Olśniło mnie! Nazwę ją Klemens *___* Znowu ploteczki. I tulenia ciąg dalszy. Na screenie z Evi wygląda to trochę inaczej, bo nie jest to "uściskaj przyjaźnie", tylko "pocieszycielski uścisk" (Maciek ma cechę "Dobry"). Drenowanie :devil: Maciek and the miecznik. MaciekDance. Czyjaś perfidna, zdradziecka stopa weszła mi w kadr. Produkcja lekarstw. Karczma i MaciekDance v2 :) Maciek&Sionqa. Druidka Amelia, dziewczyna Maćka. Buuuzi ^.^ Ta interakcja w wykonaniu panów wygląda naprawdę kretyńsko. Dlatego też odczuwałam silną wewnętrzną potrzebę kliknięcia w nią, uwiecznienia na screenie i pokazania wam :3 Swoją drogą, widać, że Amelka ma niezłą krzepę :) Ależ to wszystko się szybko dzieje w tych Simsach... I obaj panowie zaślubieni! Tym razem nie przeszkadzali Siostrze Invidii w kazaniu. I znowu Maciej przy pracy. Pablito nadchodzi :) A w ogóle to Maciek jest epicki i ustala płeć dziecka bez rentgena, podziwiam. Modlitwa. Przed wami malutki Pablo! Z mamusią... ...i z tatusiem. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 13, 2013 Emi, podziwiam :D Tylko dlaczego ja nie mogę dawać ślubów? U mnie normalnie kapłani ich udzielają. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted July 13, 2013 (a właśnie, Nightfall też chciała być w królestwie, zdecydowałam, że będzie kolejną narodzoną dziewczynką) Yey! Dziękować :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 13, 2013 Pablito jakiś taki ciemny... Na pewno nie było tam jakiejś zdrady z listonoszem? :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 13, 2013 Nieee, tam wszystkie niemowlaki są takie same :P Byłam przy fakcie, także zaufaj mi :P Robiłam chyba cztery podejścia :D Za czwartym razem nareszcie dźwięk oznaczający, że dzidzia będzie :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 15, 2013 :D Jestem śliczną papugą Beatki ! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 18, 2013 Po kilkudniowej przerwie w dostawach screenów przedstawiam wam kolejną porcję wieści z królestwa :) Wczoraj sporo pograłam i dużo się działo. Sio wieszczy. Nasza adeptka w akcji :) Sionqa i kilof. Zezik ^^ Sionqa nawraca się na jakubinizm (ta pani kapłanka to Nymf). Sionqa zbiera ziółka. Łososiowytrzeszcz. Sio "kimie". Chodź, przytul mnie... Sionwa skacze do Padołu Osądu (na potrzebę questa :P). Pierwszy raz walka z bestią wygląda tak... dziwnie... Zawsze albo widać "zmagania" Sima z Gryzeldą, albo lecą serduszka i skaczący wychodzi z Padołu z nastrójnikiem "nowy przyjaciel" :P Zwycięstwo ;3 Magiczna kulo, magiczna kulo... Sionqa śpi, tym razem ma nową laskę od Beti :3 Sami the Falcon. Freyja podsłuchuje :-D "Niewidzialna" (ale i tak wszyscy ją widzą i mogą normalnie z nią rozmawiać) Freyja przy garach. Złapali niewidzialną Freyję :< No bo jak gra może dawać obowiązek "Uwolnij kogoś z dybów" niedoświadczonemu szpiegowi na pierwszym poziomie? Miała prawo wpaść, biedna Freyja :< Ale siedziała tam krótko. Freyja i Ancient. Pierwsza walka pierwszolevelowej Freyji. Freyja i jej kącik wytwórczy ;> Przesłuchanie. Kolejna walka, tym razem zwycięstwo :) Egzekucja na kolesiu, który porwał naszego Jaśnie Pana (quest). Rozmowa z Ancientem. Słodki brzuszek :3 Lord Adrian Wielki w wydaniu porannym. Freyja ćwiczy strategię wojskową. Kupiłam Adiemu nową, epicką, drogą wannę :3 Nightfall w drodze! Księżniczka z mamą... ...i z tatą. Nowa zbroja Adiego. Księżniczka Nightfall. Siostry. Ach, ta dzisiejsza agresywna młodzież... Adrian i Morderczyni. Adi szuka skarbów. Trening. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 18, 2013 Pojawiłam się? Mam bardzo ładne piórka. Dzięki, Milla. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 18, 2013 Haha jak ja wyglądam :D W ogóle nie podobna. Ale dzięks za umieszczenie mnie w tej historii :> Adrian w łóżku i w wannie ♥ Hahahaha najlepsze screeny haha. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 18, 2013 Ta gra jest brutal !!! Egzekucje? Tortury? :P Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 18, 2013 SIMS ŚREDNIOWIECZE! Uwielbiałam w to grać jak jeszcze mój komputer stacjonarny był w stanie grę odpalić. Pamiętam, że zawsze jak grałam, to słuchałam muzyki i piosenką, która do dziś kojarzy mi się z Medievalem jest "Rivers of Lust" Tarji :D Miałam swego czasu na ten kawałek taką jazdę, że leciał na okrągło więc pewnie dlatego xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 18, 2013 Jill, chcesz może być w tej historii? :) Przy okazji, parę newsów z królestwa: - Jaśnie Wielmożny Pan osiągnął poziom 10 i jest Lordem Adrianem Wspaniałym - Maggie istnieje i są wszyscy bohaterowie - i sprzed chwili: Margo jest pierwszą papugą wyglądającą inaczej niż reszta! Nareszcie pojawiły się inne gatunki w sklepie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted July 18, 2013 Hahaha, no pewnie, ze chce! :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted July 19, 2013 Przy okazji, parę newsów z królestwa: - Maggie istnieje i są wszyscy bohaterowie Ostatnia to ostatnia, ale JESTEM xD. Hmmm, ciekawe jak wyglądam? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted July 19, 2013 Ale się dzieje! Potrafię być niewidzialna - wow! XD I Adrian - jaka koszula nocna i czapeczka :P (o wannie nie wspominając). Ta gra jest brutal !!! Egzekucje? Tortury? O właśnie - i to wszystko ja :devil: Ostatnia to ostatnia' date=' ale JESTEM xD. Hmmm, ciekawe jak wyglądam? ;>[/quote'] Też byłam i o ile do wyglądu żadnych zastrzeżeń nie mam, to z miejsca zostałam wrobiona w małżeństwo i już mam dwóję dzieci, także uważaj :P A kim Ty właściwie miałaś tam być? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted July 19, 2013 Ostatnia to ostatnia' date=' ale JESTEM xD. Hmmm, ciekawe jak wyglądam? ;>[/quote'] Też byłam i o ile do wyglądu żadnych zastrzeżeń nie mam, to z miejsca zostałam wrobiona w małżeństwo i już mam dwóję dzieci, także uważaj :P A kim Ty właściwie miałaś tam być? Bodajże kupcem. Ale mną Milla podobno mało gra, także raczej jestem bezpieczna xD. Mam nadzieję, że nie dorobię się tego co ty, za młoda jestem :P. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 19, 2013 Ostatnia to ostatnia' date=' ale JESTEM xD. Hmmm, ciekawe jak wyglądam? ;>[/quote'] Też byłam i o ile do wyglądu żadnych zastrzeżeń nie mam, to z miejsca zostałam wrobiona w małżeństwo i już mam dwóję dzieci, także uważaj :P A kim Ty właściwie miałaś tam być? Bodajże kupcem. Ale mną Milla podobno mało gra, także raczej jestem bezpieczna xD. Mam nadzieję, że nie dorobię się tego co ty, za młoda jestem :P. Mnie też tam za dużo nie ma :P A kupiec? Dobra fucha :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted July 31, 2013 Jej dziękuję, ależ jestem słodkim dzieciakiem :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 8, 2013 Dawno nie było żadnych wieści z odległego królestwa DE. Dziś screenów nie będzie, za to mogę wam powiedzieć, że filmik ze screenami (i muzyką zespołu wiadomego) jest w produkcji, będzie jak go zrobię :P No, i skrobnę mały raport pisemny o obecnej sytuacji w królestwie. Więc tak: w tej chwili w simowym Dream Emporium zamieszkuje łącznie 29, o ile nie kopnęłam się w liczeniu, użyszkodników. Zaszczytu tego dostąpiły następujące osoby: 1) bohaterowie: - Cesarz Adrian Wspaniały, monarcha lvl 10 (nie piszę o poziomach dodatkowych po 10 albowiem nie pamiętam kto ile miał) - Rycerz-Kapitan Evi, rycerz lvl 8 - Szpieg Freyja, szpieg lvl 7 - Matka Przełożona Wera Invidia, kapłanka piotreańska lvl 10 - Arcypasterka Nymphetamine, kapłanka jakubińska lvl 5 - Kowal Beata, kowal lvl 8 - Mistrzyni Kupiectwa Maggie, kupiec lvl 10 - Rapsodystka Milla, bard lvl 10 - Mistrz Chirurgii Maciek, medyk lvl 10 - Magiczka Sionqa, czarodziejka lvl 8 2) dzieciaki ^^: - Księżniczka Taiteilija, pierwsze dziecko Adiego i Fruji - Księżniczka Nightfall, drugie dziecko Adiego i Fruji - Książę Girdun, dziecko wspomnianej pary numer trzecie i ostatnie (nie martw się F, w czwarte na 1000% cię nie wrobię) - Mały Krwiopuszcz Pablito, pierwsze dziecko Maćka (i nieistotnej NPC :P) - Mała Krwiopuszcz Jillian, drugie dziecko Maćka - Mała Krwiopuszcz Bea (darkwondersx), trzecie dziecko Maćka - Mały Handlarz Piotrek, pierwsze dziecko Maggie - Mały Handlarz Cela, drugie dziecko Maggie - oraz Mały Trubadur Prezes, pierwsze i jedyne jak na razie dziecko Milli 3) papugi: - Szymek Ara Modra (w poprzednim wcieleniu Papuga Amazońska :P), papużka Adriana - Scavenger Papuga Amazońska, Evi - NightwishAnka Papuga Amazońska, Beatki - Ancient Papuga Amazońska, Freyji - Margo Ara Zachodzącego Słońca, Maggie - i Paweł (paweł27g) Ara Modra, Maćka 4) ptaki drapieżne: - Morderczyni Myszołów Rdzawosterny (chyba...), Adriana - Sami The Falcon Sokół Wędrowny, Sionqi - Agnees Białozór, Milli - PaulaEija Sokół Mechaniczny, Beaty. Nawiasem mówiąc, z tym ostatnim było trochę roboty, jest oczywiście made by Beti, z niemałym wkładem Sionqi przygotowującej Skrystalizowane Dusze Sokoła, a także miejscowych ptaszków, które zaopatrywały swych właścicieli w a) pewien rzadki metal, który można zdobyć chyba tylko dzięki papugom, przez handel, ew. jakieś zdarzenia losowe, b) w martwe sokoły potrzebne (tak to się odmienia?) do produkcji Dusz, a ci przekazywali je pani kowal i pani czarodziejce (między moimi Simami zawsze jest współpraca :P). No, ale ptaszek epicki, stworzony może pół godziny temu. Pierwszy raz mam takiego *.* Zdaje się, że nikogo nie pominęłam. Wszystkie budynki zostały zbudowane, a aspekty (Dobrobyt, Ochrona, Kultura, Wiedza) są na maksymalnym poziomie. Królestwo ma 820, czyli całkiem sporo, punktów sławy. Krótko mówiąc, wiedzie się nieźle :3 Ale rozwój miasta wciąż w toku. I, hm, to chyba tyle, nie wiem, nad czym tu się jeszcze rozwodzić... Tak. To tyle. :) Aha, może ktoś jeszcze chciałby znaleźć się w tej historii? Jeśli nie będzie chętnych, sama wybiorę kolejną ofiarę :devil: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 9, 2013 Emi, a mogę mieć ptaszka? :happy: Share this post Link to post Share on other sites