Adrian 3317 Posted May 24, 2013 Nie mamy takiego wątku, więc zakładam. :) Tutaj możemy podyskutować o nowościach w sklepie NW. Dzisiaj natknąłem się na świetną koszulkę, którą właśnie dodali: Co sądzicie? Na tarczy z sową znajdują się nazwy wszystkich 7 albumów. Niestety, 22 euro... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 24, 2013 Chyba się skuszę na nią. Ale to może na imieniny. Albo jak wrócę z wycieczki i mi coś zostanie :P Ewentualnie może gdzieś w Szwecji trafię na sklep z koszulkami NW i akurat będzie ta? ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted May 24, 2013 Adrian, kilkadziesiąt minut szukałem wątku, żeby wrzucić info na temat, bo mi się na tablicy wyświetliło. Nie znalazłem i się poddałem. Następnym razem zaryzykuję nowym tematem. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 21, 2013 Ręczniki Imaginaerum :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 21, 2013 Wiem że nie na temat ale marzy mi się Katana na której z tyłu są Chłopaki z 3 wokalistami :) o taki motyw żeby był :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted September 22, 2013 Nowe koszulki w sklepie NW :) : http://www.madsupply.com/en/shop/band+merchandise/nightwish/womens+shirts/ocean+soul+ladyfit+t-shirt http://www.madsupply.com/en/shop/band+merchandise/nightwish/mens+shirts/vehicle+of+spirit+mens+t-shirt http://www.madsupply.com/en/shop/band+merchandise/nightwish/mens+shirts/prayer+mens+t-shirt http://www.madsupply.com/en/shop/band+merchandise/nightwish/womens+shirts/nightwish+albums+ladyfit+t-shirt Kupcie mi wszystkie ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 22, 2013 Koszulka z albumami i z "Wehikułem Ducha" nie do końca przypadły mi do gustu. Ta pierwsza jest taka zwyczajna, druga natomiast... Wehikuł przypomina mi buta i nie mogę się tego wrażenia pozbyć! A szkoda, bo te stwory wyglądają niesamowicie :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 22, 2013 Przez Ciebie teraz mi też będzie przypominał but... A tył mi się podoba. Chociaż mi się podoba wszystko, co jest steampunkowe... :) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 22, 2013 A to nie jest but? o.O 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 22, 2013 To jest but. Sądziłabym nawet, że to taka forma przekazu, że tuomasowa dusza ma tendencję do wędrowania. :> Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted September 23, 2013 Jakieś takie sobie te koszulki. Najładniejsze są "Prayer" oraz "Ocean Soul" - choć i tak nie ma rewelacji. OC do złudzenia przypomina "The Islander", a "Prayer" ręce Tuomasa z sesji do singla "Nemo" :P Co do "Vehicle..." i "Albums"... Ta pierwsza to totalna porażka. Nie lubię aż tak ekstrawaganckiej zabawy steampunkiem , za to kolory tła i te "konie" - bajera. A "Albums" to po prostu okładki NW i tyle (mogli chociaż jakoś przód ciekawiej wyeksponować...) :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 3, 2013 I niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego literki w nazwie zespołu nie są oryginalne? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted October 3, 2013 To takie coś istnieje? O.O Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted October 3, 2013 Beti, to jest żart ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted October 4, 2013 Tez przez chwile uwierzylem xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 4, 2013 Czy to czasem autorem żartu nie była sama wytwórnia/zespół? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 4, 2013 Widziałam to na 'fejsbuku' u kogoś... I moja pierwsza reakcja to było: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 8, 2013 Pilibyście ten zacny trunek ? :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 8, 2013 Nie wiem czy taki zacny, ale nie pogardziłabym : D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 8, 2013 Ciekawe gdzie go kupić.. :) Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted October 24, 2013 Obecnie chyba zapasy tego piwa są już wyczerpane. Wprowadzono go do sprzedaży w 2004 roku w Kitee. Piwo to zostało wyprodukowane przez browar z miejcowości Nokia (Nokian Panimo). Nie piłem fińskich piw ale ponoć rzeczy z tego browaru są uważane za dobre. W 2005 roku, piwo to pojawiło się także w sprzedaży w Niemczech przez jedną firmę z Hamburga. Dziś je chyba trzeba traktować w kategoriach minionej ciekawostki ;). Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 13, 2013 Mom, please ♥ Zestaw z koszulką, DVD i CD jest drooogi ;_; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 13, 2013 Też chcę! *.* Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 14, 2013 http://media.nuclearblast.de/bands/Splash/nightwish/showtime-storytime/index.html Nuclear Blast szaleje :P Wy też widzicie na samym dole video z Romanticide które nie da się otworzyć ?? 1 Share this post Link to post Share on other sites