Adrian 3317 Posted February 26, 2013 W tym kawałku jak i we wszystkich innych Epiki nie ma nawet sekundy orkiestry ;)' date=' to są instrumenty klawiszowe i komputerowe programowanie.[/quote'] Moje serducho krwawi w tym momencie. Dźwięki są tak prawdziwe... No, cóż - nie zmienia to mojego postrzegania Epiki. :) Możecie mi zarzucić totalny brak gustu' date=' ale dla mnie jednym najcudowniejszych utworów Epici jest Quietus [/quote'] Utwór ten zawsze kojarzył mi się z taką muzyką średniowieczną... Jakbym był w tamtych czasach i przechadzał się uliczkami miast gdzie grajek radośnie wygrywa swoją melodyjkę. :) Przy okazji przypomniał mi się "Feint": [video=youtube] Przepiękna balladka... Simone nie dość, że urodą to i głosem czaruje. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 9, 2013 Feint jest moim numerem jeden jeśli o Epicę chodzi :D Quietus też ubóstwiam. A Kingdom of heaven będę teraz słuchał, bo nie znałem ;p Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted March 9, 2013 ja DYU stawiam ponad wszystko. STS? Znudziło mnie. Ogólnie ostatni album mnie zawiódł. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 12, 2013 Epica to świetny zespół.Fakt ściągają trochę od Nightwish ale mimo tego mają swój własny styl grania.Potężna dawka symfonicznego metalu z pięknym głosem Simone oraz growlem Mark-a.To jest moja ulubiona strona Epici. Nawet mój starszy brat ich polubił. Jeśli chodzi o ulubiony utwór to uwielbiam Never Enough. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 12, 2013 NightwishAnka, Epica przyznaje, że biorą przykład z NW , także nie uważam za nic dziwnego, że od nich ściągają :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8zatVB3AAZc Simone pięknie to zaśpiewała ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 28, 2013 Delirium - przepiękny utwór, jeden z moich Epikowych faworytów. :) Przesłuchałeś już Kingdom of Heaven? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 28, 2013 Tak, nadrobiłem zaległości :D Na mojej playliście zawitało około 30 nowych piosenek Epiki :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 28, 2013 A ja jakoś nie umiem polubić Epiki ;d zamiast tego druga po Najtłiszu jest Sirenia, ale takiego wątku nie widzę na forum. Nie słuchacie tego zespołu? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 28, 2013 zamiast tego druga po Najtłiszu jest Sirenia' date=' ale takiego wątku nie widzę na forum. Nie słuchacie tego zespołu? [/quote'] Znam chyba 3 utwory Sirenii i nie są złe. :) Możesz założyć wątek i polecić coś fajnego ;) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted March 29, 2013 Tutaj zachwycamy się zespołem. To moze ja zacznę... SIMONE, JAK JA CIĘ KOCHAM! :devil: No to sie zachwycamy tak jak ty kocham ten zespół, słucham ich dość często, byłęm na koncercie i jestem zadowolony. Chodź Requiem for the Indifferent jakoś nie przypadła do mojego gustu. Wokalistka Simon jest rewaluacyjna jeżeli nie pujde na ich koncert to po to żeby zobaczyć ją jak śpiewa. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 [video=youtube] Chyba się zakochałem :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 Też ich uwielbam. Zbieram na płytę. Chociaż nie. Powien siostrze, to w lipcu dostanę. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 30, 2013 Też zbieram na płytę i chyba nawet uzbierałam :). Teraz tylko zamówić xD. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 Simone czasami sprząta, więc i My możemy :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 3, 2013 To nie sprzątanie, to taniec z kablem :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 3, 2013 To już wiadomo co będzie na następnym koncercie :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 To nie sprzątanie, to taniec z kablem :happy:. Ty czytać nie miałaś Mogącego Starego Człowieka ? *Odpisz w pogadalni* Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 3, 2013 Simone ma bardzo ładne butki:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 Simone ma bardzo ładne butki:) I oczy, ale tego niestety na moim zdjęciu nie widać xD Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 3, 2013 Ja uwielbiam jej świąteczne życzenia xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 3, 2013 Simone czasami sprząta, więc i My możemy :happy: Posiadam podobny odkurzacz. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 No i jeszcze na życie narzekasz :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 3, 2013 A co myślisz? Dziś idę do szkoły i przeglądam wspomnienia z psychiatryka. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 ahahahha :D Przypominam, że nadal mnie nie udusiłyście. Maggie przekupiłem koszulką, może Was też mnie się uda ?xD Share this post Link to post Share on other sites