NightwishAnka 480 Posted February 6, 2014 2 maja ♥♥♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 10, 2014 Wyobraźnia fanów nie zna granic: 4 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 Ahahahahahaha, cycki Simone zawsze spoko ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 10, 2014 No no Simone ma fajny biust :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 Nie, Simone w ogóle jest fajna, nie tylko jej cycki :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 10, 2014 Zgadzam się jak Tarja i Floor to idealna trójka :D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 15, 2014 Okładka. Najpiękniejsza z Epikowych. :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 15, 2014 Jaka piękna :) Czekam na nowy album ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 16, 2014 " The Quantum Enigma Tracklist 1. Originem 2. The Second Stone 3. The Essence Of Silence 4. Victims Of Contingency 5. Sense Without Sanity - The Impervious Code 6. Unchain Utopia 7. The Fifth Guardian (interlude) 8. Chemical Insomnia 9. Reverence - Living In The Heart 10. Omen - The Ghoulish Malady 11. Canvas Of Life 12. Natural Corruption 13. The Quantum Enigma - Kingdom Of Heaven part II" 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 16, 2014 13. The Quantum Enigma - Kingdom Of Heaven part II Jak to przeczytałem... Ciary!!!!!!!!! Nie mogę się doczekać tego albumu!!!!! Kingdom of Heaven to jeden z moich ulubionych utworów :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 16, 2014 13. The Quantum Enigma - Kingdom Of Heaven part II Jak to przeczytałem... Ciary!!!!!!!!! Nie mogę się doczekać tego albumu!!!!! Kingdom of Heaven to jeden z moich ulubionych utworów :) Też strasznie się zajarałam, jak zobaczyłam ten tutuł ;> Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 16, 2014 Szykuje się epicki numer. :) To na pewno będzie albumowy "kolos"... Kto wytrzyma do maja? Swoją drogą Epika ogłosiła konkurs na projekt koszulki. Wziąłem udział - ktoś jeszcze z forum się tym zainteresował? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 17, 2014 Nie mamy wyjścia, trzeba czekać. Nic nie słyszałam o konkursie. Mam nadzieje, że pokażesz nam ten projekt po zakończeniu konkursu :> Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 17, 2014 Epicka! Okładka jest po prostu epicka !!! Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted February 17, 2014 Na stronie Nuclear Blast można coś poczytać nt TQE : ) www.nuclearblast.de/en/label/music/news/details/3323025.epica-the-quantum-enigma-details-revealed.html 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted February 19, 2014 Zgadzam się jak Tarja i Floor to idealna trójka :D Ja do tej trójki dodał bym gorącą 40 czyli Sharon z Within Temptation Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 19, 2014 13. The Quantum Enigma - Kingdom Of Heaven part II Jak to przeczytałem... Ciary!!!!!!!!! Nie mogę się doczekać tego albumu!!!!! Kingdom of Heaven to jeden z moich ulubionych utworów :) O kurdeeeee, kocham KoH ♥ I okładka jest naprawdę chyba jedną z najlepszych jakie kiedykolwiek widziałam. Nie wiem czemu ale troszkę mi sie kojarzy z LOTR górna część ♥ nie moge sie doczekać, matko ale podjar ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 25, 2014 Kurcze, taki digipack ładnie komponowałby się z innymi płytkami na półce... Tylko ta cena! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 25, 2014 A jakaż to cena? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 25, 2014 A jakaż to cena? ;> 18,99 Euro. W sumie chyba sobie kupię, ale jak będzie w polskich sklepach internetowych. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 25, 2014 18' date='99 Euro. W sumie chyba sobie kupię, ale jak będzie w polskich sklepach internetowych. [/quote'] 78,90 zł na nasze. Nie spodziewałbym się innej ceny w Polsce... :P Chyba, że popełnią grzech i zrobią wersję "Zagraniczna płyta, polska cena" - kojarzycie? :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 25, 2014 Te pieniadze chyba jestem w stanie wydac tylko na Nightwisha. A Epica niestety zostanie sciagnieta, choc okladka jest niesamowita. Ciekawe jaka bedzie zawartosc :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 26, 2014 78,90 zł na nasze. Nie spodziewałbym się innej ceny w Polsce... :P Chodzi mi bardziej o to, że nigdy nie zamawiałam niczego z zagranicy, bo nie łapie tych przelewów w euro. To zamówię po polsku, bo jest mniejsze prawdopodobieństwo, że coś pochrzanię ;p. Chyba, że popełnią grzech i zrobią wersję "Zagraniczna płyta, polska cena" - kojarzycie? :D Tak, ale wtedy chyba odejmują książeczkę i okładka jest jakaś kijowa, co nie? Już wole tą oryginalną wersję. Czyli pora zbierać pieniążki. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 26, 2014 Mnie strasznie interesuje druga płyta z utworami akustycznymi . Czas zbierać pieniążki :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 26, 2014 Tradycyjne autografy wyszły z mody. Teraz do zespołu przychodzi się z igłą do robienia tatuażu! 4 Share this post Link to post Share on other sites