Guest Morderczyni Posted August 7, 2014 Jak zapewne niektórzy zauważyli, zrezygnowałam z korekty materiałów na stronie. Moja decyzja nie miała nic wspólnego z żadnym byłym/aktualnym użytkownikiem forum (choć przez interpunkcję Adriana nieraz przerywałam, aby odpocząć i przeczytać coś poprawnie napisanego). Mam swoje priorytety i ograniczony czas. Wolontariat, rodzina, znajomi, rozwijanie zainteresowań są dla mnie ważniejsze niż męczenie się z waszymi błędami (poprawienie jednego artykułu trwało od 1.5 do 2.5 h, czasem dłużej - moje oczy nie lubią ekranu komputera). A niedługo rozpocznę studia - Toruń jest oddalony od mojej miejscowości o 460 kilometrów, zaś mój kierunek należy do bardzo czasochłonnych, jeśli wierzyć opiniom innych ludzi i informacjom na stronie wydziału. Skoro teraz mam kłopot ze znalezieniem czasu i chęci, to co będzie później? Rezygnacja była konieczna. Jeśli ktoś ma jakiś problem z gramatyką lub ortografią, może mnie poprosić o pomoc - postaram się pomóc, o ile będę znać rozwiązanie. Tylko nie liczcie, że poprawię wam jakąś dłuższą formę wypowiedzi. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 7, 2014 Dziękujemy Morderczyni za aktywny udział w budowaniu DE przez długi czas. Mamy nadzieję, że mimo nawału obowiązków zajrzysz czasem do Nas i napiszesz jak się masz? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted August 7, 2014 /.../ (choć przez interpunkcję Adriana nieraz przerywałam' date=' aby odpocząć i przeczytać coś poprawnie napisanego).[/quote'] A jeszcze nie tak dano temu napisałaś mi, że robię postępy. :D W imieniu całego DE jeszcze raz dziękuję za wkład w rozwój naszego małego Nightwishowego poletka w sieci oraz życzę powodzenia na "nowej drodze życia". :) 1 Share this post Link to post Share on other sites