Adrian 3317 Posted March 29, 2015 Przesłuchałem wszystkie propozycje i zapoznałem się z ich tekstami. Muszę przyznać, że padły naprawdę dobre propozycje. Rozumiem dlaczego dane teksty są dla Was ważne. Wybór był bardzo trudny, ale postawiłem na propozycję Izzy'ego. Utwór porusza delikatny temat w niebanalny sposób. Mocny przekaz, który trafia do odbiorcy. :) Twoja kolej, Izzy! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted March 29, 2015 To ja poproszę o utwór, który opisuje wasz aktualny nastrój. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 29, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OVXdDxm8JL4 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted March 29, 2015 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 29, 2015 Od trzeciej minuty. Dokładnie tak. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 30, 2015 ZMIENIAM! To bardziej pasuje do tematu :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 31, 2015 Don't stop me now I'm having such a good time! I'm a rocket ship on my way to Mars On a collision course I am a satellite I'm out of control! :D Czy na całe forum tylko ja mam dobry humor? [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted April 1, 2015 Po przesłuchaniu wszystkich propozycji, doszedłem do wniosku, że najbardziej podobają mi się utwory od Aresa i Sami. Trudno mi wybrać zwycięzcę, ale niech będzie, że wygrywa....Sami. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 4, 2015 Jestę, już jestę :) Dzięki, Izzy :D To ja proszę o piosenkę, którą puścilibyście komuś, kogo bardzo nie lubicie. Jakiś hejterski kawałek :) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 4, 2015 [video=youtube] Dość łagodny hejt :P Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted April 4, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aAaDesHYtyU Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted April 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AH4Y6B7CM-w Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 5, 2015 [video=youtube] :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted April 5, 2015 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 9, 2015 Wiem, że na to czekaliście :) A ja wzięłam i zapomniałam. Do rzeczy: Tutaj było wszystko - hejty łagodne, hejty ostre, hejty wyrafinowane i te mniej poetyckie. :D Ale pojedynek rozegrał się właściwie między pierwszym i przedostatnim utworem. MSI to zawsze mocny kandydat, a biorąc pod uwagę, że hejt powinien być bezpodstawny i randomowy, punkt leci do Emi :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 9, 2015 Kiiiiiiiitoooooos ♥ Nareszcie będę mogła Was podręczyć moimi genialnymi zapodajowymi pomysłami ♥ Doczekałam się ♥ Khem. Dobra. W takim razie który wybrać... ... ... Okej. Będziecie mieli trudno. Wyobraźcie sobie, że lecicie samolotem. W pewnym momencie zostajecie poinformowani o tym, że samolot nawalił, spadacie, nie macie szans na uratowanie się i zostało Wam jakieś kilka-kilkanaście minut życia. Na uszach macie słuchawki, a na kolanach odtwarzacze mp3 z Wszystkimi Utworami Wszechświata. Czego posłuchacie? [sytuacja alternatywna: porwał Was psychopatyczny morderca, który pozwala Wam wybrać piosenkę, przy której Was uśmierci. Wychodzi w sumie na to samo :>] Radziłabym dokonać wyboru przez pryzmat Waszego obecnego nastroju, tego, na co TERAZ fazujecie i w ogóle. Tak będzie Wam dużo łatwiej. Umieracie w tej chwili. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 9, 2015 Czy teraz czy za miljon lat, wybór byłby zawsze ten sam :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1HYgidYaBl8 Share this post Link to post Share on other sites