Izzy 699 Posted June 12, 2014 Ares - Znam i lubię twórczość Coopera, ale źle wybrałeś, bo akurat ten utwór niezbyt mi się podoba. Prostreet - Przyznam, że po pierwszym przesłuchaniu, utwór nie zrobił na mnie większego wrażenia, ale kiedy posłuchałem drugi raz, to spodobało mi się bardziej. Bardzo ciekawa kompozycja i na pewno jeszcze do tego wrócę Taiteilija - Posłuchałem, a potem przez cały dzień nuciłem :D Solvi - Pod względem instrumentalnym, ten utwór miażdży, ale jodłowanie mnie odstrasza. Maggie - Money to świetny utwór, pochodzący ze świetnej płyty. Nabrałem teraz ochoty na to, żeby posłuchać Pink Floyd. Ostatecznie, po długiej medytacji, stwierdziłem, że punkt leci do Maggie. Sølvi - 21 Evi - 21 Freyja - 21 Sami - 13 Simo - 13 Nymphetamine - 9 Jillian - 8 Ares - 8 Maggie- 8 Maciek - 7 BlackSymphonia - 6 Milla - 6 Izzy - 5 Nightfall - 5 Dark - 4 prostreet94 - 4 Dave_MaxXx - 3 Annaif - 3 NightwishAnka - 2 Mike - 2 Pablito - 1 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Taiteilija - 1 98wercia - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 12, 2014 Yay! Tak się zastanawiałam czego jeszcze nie było i doszłam do wniosku, że chyba o wszystko prosiliście. To ja poproszę waszą ulubioną piosenkę z bajki, zaliczam do tego filmy, w których są baśniowe historie, no wiecie xD. Mam nadzieję, że tego nie było. Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 12, 2014 [video=youtube] Wielką fanką tej bajki nie jestem ale piosenka jest piękna :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 12, 2014 Wercia, miałem to dać :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted June 12, 2014 "Life is a highway" z filmu " Auta" Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 12, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zAMllDA9glg Mustang ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 12, 2014 Zmieniam :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted June 12, 2014 [video=youtube] EDIT: Sorki, że tak późno, ale chciałbym zmienić na: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 12, 2014 [video=youtube]http://youtu.be/7-2cn6Ez0IE W wersji Edyty. UWIELBIAM !!! Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted June 12, 2014 No i tu mam dylemat, bo lubię większość piosenek z Króla Lwa i nie wiem, którą dać. Niech będzie to. Chociaż równie dobrze mógłby to być każdy inny utwór z tej bajki. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 12, 2014 Sentymentalnie i dla żartu: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted June 12, 2014 [video=youtube] Piękna piosenka z refrenem, który się pamięta latami z jeszcze lepszej bajki. Dziś Disney takich filmów już nie tworzy. A szkoda :< Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 12, 2014 @Evi: dzięki mojej małej siostrzenicy, która tę bajkę tak kocha (no, teraz już mniej, bo przestawiła się na "Piotrusia Pana"), odkryłam, jak świetnie się śpiewa tę piosenkę :D Znam ją na pamięć :D [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7Y5S4mMkTSU Mój najukochańszy Herk :3 Tak uwielbiałam ten film... Zresztą, dalej jest fajny! A mój tata jest fanem Muz, które tak równo tańczą :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 13, 2014 Już się bałam, że Emi mnie wyprzedziła, ale na szczęście nie : D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 13, 2014 To ja też, ja też! :happy: Piosenka z ukochanej bajki - z "Pięknej i Bestii". [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 13, 2014 Tyyyle świetnych propozycji! Aż się zdziwiłam, że znam większość. Trudny wybór, ale nie przedłużam. Wygrywa NightwishAnka! Piękna piosenka i przypomniał i się Mustang, którego oglądałam chyba jakieś 5 lat temu. Sølvi - 21 Evi - 21 Freyja - 21 Sami - 13 Simo - 13 Nymphetamine - 9 Jillian - 8 Ares - 8 Maggie- 8 Maciek - 7 BlackSymphonia - 6 Milla - 6 Izzy - 5 Nightfall - 5 Dark - 4 prostreet94 - 4 Dave_MaxXx - 3 Annaif - 3 NightwishAnka - 3 Mike - 2 Pablito - 1 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Taiteilija - 1 98wercia - 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 14, 2014 :D Dziękuję bardzo . To ja poproszę symfoniczny/melodyczny power metal lub o utwór z fajnym skrzypcami . Także ten.. zaskoczcie mnie :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 14, 2014 [video=youtube] Jednak wybrałam to :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 14, 2014 Wybieram utwór z fajnymi skrzypcami! [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 14, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted June 14, 2014 Z chęcią, już po raz kolejny chciałem wstawić Haggard. Oparłem się pokusie. [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 14, 2014 A ja nie próbuję opierać się pokusie i drugi raz wysyłam Abney Park. :> [video=youtube] Kocham skrzypce. 1 Share this post Link to post Share on other sites