Milla 2534 Posted May 15, 2013 [video=youtube] Może to i nie jest najdziwniejsza, jaką znam, kiedyś przypadkiem trafiłam na zespół Infected Mushroom wykonujący muzykę psychodelic trance (nie radzę włączać, potem głowa boli), poza tym MSI miewało bardziej porąbane kawałki, ale musiałam wstawić ten teledysk :D W sumie mogłabym też podrzucić wam Die Antwoord, ale to kiedy indziej :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 15, 2013 @Milla - Die Antwoord jest super :) moja propozycja: [video=youtube] edit: zmieniłam zdanie - to jest najdziwniejsza piosenka i uwielbiam ją :D edit2: omg nie mogą się zdecydować... edit3: naprawdę nie mogę się zdecydować... mam tu ogromny problem... szybko rozstrzygnijcie tą rundę, bo ciągle mi coś innego do głowy przychodzi :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 15, 2013 Chyba to. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 16, 2013 Trudno tu mówić o "piosence", ale odjechane i chyba asłuchalne to jest. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 16, 2013 @Evi: Kabaaanoooos ^^ Kabanos jest fajny :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 16, 2013 Walka była długa i krwawa, bo i kandydci zacni. Z zaciętej walki między Chinkojaponką a Kabanosem zwycięsko wychodzi Stalaggh. Congrats, Freyja :) Evi - 5 TheEscapist - 5 Freyja - 4 Sionqa - 1 Sami the Owl - 3 Nymphetamine - 1 BlackSymphonia - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 16, 2013 Pojechałam po bandzie z tym Stalaggh :-D I teraz mam dylemat o co prosić... Może coś klimatycznego. Chętnie zapoznam się z klasyką rocka gotyckiego, może być też atmospheric doom ;) Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 16, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BgUEMD1ZduQ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 16, 2013 @Milla - uwielbiam Kabanosa ♥ propozyszyn: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 16, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v4rp7kVMKyM Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 17, 2013 Czekałam jeszcze na jakieś propozycje, ale skoro nie ma... Punkt dla Evi - wreszcie znalazłam poważny argument za przesłuchaniem dyskografii Sióstr, a przynajmniej płyty Floodland ;) Evi - 6 TheEscapist - 5 Freyja - 4 Sionqa - 1 Sami the Owl - 3 Nymphetamine - 1 BlackSymphonia - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 17, 2013 dziękuję :) to ja poproszę... hmm, może coś ciekawego, jakiś rockowy kawałek z lat 60 lub 70 ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 17, 2013 Chyba nie jestem zbyt oryginalna... Ale lubię ten utwór. Bardzo :) [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nQH3LtNePgI Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 18, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sSRQCMq1gB8 Chyba wszyscy znają ;). Niby to metal, a nie rock, ale i tak fajny numer :). Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 18, 2013 To ci się powinno spodobać [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 18, 2013 punkt dla Pablito :) dziękuję za wszystkie propozycje ;) Evi - 6 TheEscapist - 5 Freyja - 4 Sionqa - 1 Sami the Owl - 3 Nymphetamine - 1 BlackSymphonia - 2 Pablito - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 19, 2013 Pfff :P Z 87 roku to i ja bym dała ciekawszą propozycję :P Ale już się nie czepiam. Pablito reguły gry mówią, że zwycięzca może podać swoje wymagania co do kolejnej piosenki ;) Zatem ? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 19, 2013 Pfff :P Z 87 roku to i ja bym dała ciekawszą propozycję :P Ale już się nie czepiam. Pablito reguły gry mówią, że zwycięzca może podać swoje wymagania co do kolejnej piosenki ;) Zatem ? oj. to nie wiedziałam, że to ten rok, nie sprawdzałam... a tego kawałka nie znałam dlatego go wybrałam... bez sensu. gdyby nie to to wygrałby Kashmir... Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 19, 2013 Żałuję, że nie mogę już edytować pierwszego posta. Z propozycji powinno się - przynajmniej moim zdaniem - wybierać to co się spodoba najbardziej, klasyfikatorem nie jest znam/nie znam. Bynajmniej, czekamy na Pablito ;) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 19, 2013 Żałuję, że nie mogę już edytować pierwszego posta. Z propozycji powinno się - przynajmniej moim zdaniem - wybierać to co się spodoba najbardziej, klasyfikatorem nie jest znam/nie znam. Bynajmniej, czekamy na Pablito ;) wiesz, to nie o to chodzi, bo propozycja Pablito też mi się bardzo podobała. tylko po prostu był to dodatkowy czynnik - coś nowego czego mogę słuchać i jest świetne :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 20, 2013 Jeśli Pablito do godziny 19, nie zażyczy sobie utworu, to będzie mogła to zrobić dowolna osoba, w imię zasady "kto pierwszy ten lepszy". Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 20, 2013 A więc moim życzeniem jest jakiś fajny gitarowy numer o Motorach lub Motocyklistach Share this post Link to post Share on other sites