Evi 1960 Posted February 24, 2014 Anna Maria Jopek - Ale Jestem ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 24, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3h0HvcW5vno&feature=kp Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 24, 2014 no i znowu mi się "nie otwiera piosenka", tym razem od Evi :(, może na wszelki wypadek podawajcie tytuł i wykonawcę :), jutro napiszę, którą piosenkę wybieram :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 24, 2014 [video=youtube] Przesyłam dosyć durnowatą piosenkę z dopiskiem "Nie brać na poważnie" :> Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 24, 2014 Korzystam z neta komórkowego teraz, więc dam tylko nazwę - Secret Garden - Nocturne, zdajsie w 1995 wygrało. Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 25, 2014 jest już dużo propozycji (nie sądziłam, że będzie ich tak dużo :) ). wszystkie mi się podobały- nawet ta zabawna piosenka od Milli, zwłaszcza muzyka wciągająca, dynamiczna, myślę że dobrze się jej słucha jadąc samochodem. Jeśli chodzi o pozostałe piosenki: Simo- od pierwszego usłyszenia lubiłam ją, wyróżniała się na tle innych piosenek na Eurovizji. Maggi- Lordi, kolejna wyróżniająca się piosenka, dynamiczna, z energią, (jej fanką jest moja mama :)), odmiana od tego co zazwyczaj się na Eurovizji słyszy. Evi- to jedna z najlepszych polskich piosenek,jaka reprezentowała Polskę na wspomnianym konkursie. jak mogłam nie rozpoznać A.M. Jopek na zdjęciu. piosenka lekka, delikatna, piękne brzmienie fletu i oczywiście "anielski" głos wokalistki. Ares i Sami- wzruszylam się gdy słuchałam waszych propozycji, piękne utwory, poruszające i są zaśpiewane w ojczystych językach co dla mnie jest ważne i gdy ich słuchałam miałam wrażenie że "są o czymś" chociaż nie rozumiem słów. I miałam problem, którą wybrać dopóki nie pojawiła się propozycja od Solvi :) To jedyna, której wcześniej nie słyszałam i zrobiła na mnie wrażenie, kojarzy mi się z dobrą/bardzo dobrą muzyką filmową,ze wszystkim co piękne, balsam dla duszy :) Zatem wygrywa Solvi, gratulacje :) (jeszcze słowo o piosence Loreen- wyróżnia się nie tylko ze względu na głos wokalistki i muzykę,ale ma w sobie pewien "urok", "magię" - nie potrafię tego jakoś lepiej ująć, ale chyba wiecie o co chodzi - ale się rozpisałam ;)). wygrała ta propozycja (od Solvi) ze względu na uczucia jakie wywołała we mnie gdy jej słuchałam a nie dlatego, że jej wcześniej nie słyszałam- tak tylko chciałam wyjaśnić ;) nie mogę poprawić błędu, a zauważyłam, że napisałam o flecie w piosence "Ale jestem"- dzisiaj już nie myślę, czuję wiosnę ;). w tej piosence słychać bębnyi gitary a nie flet- idę wypić herbatę i może już nie będę pisać od rzeczy :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 27, 2014 Dziękować. To ja proszę jakiś utwór z saksofonem. (Chyba moje najkrótsze życzenie everxd). Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 28, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 28, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LpTkImmOtiE Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 5, 2014 Dziś będzie krótko - punkt dla Freyji Evi - 19 Freyja - 17 Sami - 11 Sølvi - 18 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 6 Milla - 5 Jillian - 7 Dark - 4 Ares - 6 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 2 Ivan - 1 Excalibur - 11 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 2 Annaif - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 6, 2014 Ojej, dzięki :D I mam problem: co ja bym chciała tym razem? Może na odprężenie, po 3 dniach zawalonych prawodawstwem (masakra -_-), poproszę o coś z pozytywną energią, jakiś zwariowany kawałek. Gatunek dowolny, poszalejcie sobie z propozycjami, a co! (Inna sprawa, że będę to potem musiała wszystko przesłuchać i jeszcze coś wybrać ;P) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 6, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 6, 2014 [video=youtube] Myślałem jeszcze o Nicki Min(t)aj, ale no stwierdziłem, że to bardziej do Ciebie przemówi :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 9, 2014 Będzie krótko, bo i tak już jest z poślizgiem (nie miałam czasu tego na spokojnie odsłuchać wcześniej), punkt dla Taiteiliji ;) Evi - 19 Freyja - 17 Sami - 11 Sølvi - 18 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 6 Milla - 5 Jillian - 7 Dark - 4 Ares - 6 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 2 Ivan - 1 Excalibur - 11 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 2 Annaif - 1 Taiteilija - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 9, 2014 Łi! :D Życzę sobie jakąś przyzwoitą, lekko refleksyjną balladę z nutą melancholii. :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 9, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TRI5QLHbs9I Share this post Link to post Share on other sites