ori 14 Posted July 10, 2014 A to ode mnie :)[video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 11, 2014 http://youtu.be/c7_Te7iDojA NIN z Davidem ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 12, 2014 Nymph, nie śpimy :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted July 13, 2014 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 14, 2014 Przepraszam za opóźnienie, ale nie miałam czasu. Wieczorem wybiorę zwycięzcę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 14, 2014 Mnóstwo propozycji, które znam i uwielbiam. Sami - Masz rację, dobrze, że tego nie wrzuciłaś. Dobra propozycja, skądś kojarzę tę piosenkę. Dobry klimat. wercia - Uwielbiam koncerty Kurta i Jego muzykę, ale nie dam się przekupić Nirvaną : D "+" Ares - Świetny występ, Marco taki fajny, no i dobra piosenka "+" Simo - Również uwielbiam, Simone ♥ "+" Dave - kocham ten występ, kocham Anneke, wspaniały duet no jak i wykon piosenki"+" Tai - Elect The Dead Symphony ♥ (lubię to, jednak 'Empty Walls' jest moim numerem 1 z tego koncertu)"+" Izzy - Stonesi zawsze na propsie, jednak raczej nie znam tego występu, na czym widzę wiele tracę. ori - No i mamy kolejną piosenkę z koncertu, który tak lubię. Właśnie o takie show mi chodziło, ale znam to bardzo dobrze :c "+" Mike - Wow, fajne : D Na początku myślałam, że będzie to słabe, ale dużo się pomyliłam. Lubię (lubiłam?) japoński, ciekawa propozycja. Chętnie przepatrzę resztę ich twórczości. Evi - Podoba mi się, wkręca w fajny i ciekawy nastrój Nightfall - Też fajne : ) Walka pomiędzy propozycją Sami, Izzy, Mike. Wygrywa Mike! Najciekawsza z propozycji :> I taka mało spodziewana? : D Wszędzie tam, gdzie dałam "+", są to jedne z występów, którymi się mega jaram i często do nich wracam, no i znam je bardzo dobrze. Niestety musiałam je odrzucić, bo je znam, no i nie dałabym rady wybrać 1 miejsca spośród nich. Freyja - 22 Evi - 22 Sølvi - 21 Sami - 14 Simo - 13 Nymphetamine - 10 Jillian - 8 Ares - 8 Maggie- 8 Maciek - 7 Milla - 7 BlackSymphonia - 6 Izzy - 6 Nightfall - 5 Dark - 4 prostreet94 - 4 NightwishAnka - 4 Dave_MaxXx - 3 Annaif - 3 Mike - 3 98wercia - 2 Taiteilija - 2 Pablito - 1 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted July 14, 2014 Tak się tylko wkręcę z offtopem, że występ z którego pochodzi moja propozycja to koncert pod tytułem ''Shine a Light'' i można go nabyć na allegro za jakieś 20 zł. Polecam bo to genialny występ. No i na płycie zostały zawarte przygotowania do koncertu, wywiady z muzykami i inne takie. Sorry za offtop. EDIT. Z ciekawości sprawdziłem i okazało się że chwilowo nikt tego nie sprzedaje za 2 dychy. Ale przysięgam, że jeszcze jakiś czas temu widziałem ''Shine" za taką cenę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 14, 2014 Dzięki Izzy, na pewno się z nim zapoznam : ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted July 14, 2014 Dzięki ^^ Szczerze to nie spodziewałem się wygrać, bo znam już twoją lekką awersję do japońskiego, więc tym bardziej dziękuję za wyróżnienie ;) A ja proszę: przekonajcie mnie do dubstepu - ale nie do całkowitych, dubstepowych utworów, chodzi mi o takie, gdzie jest masa wstawek dubstepowych, ale to jeszcze całkowicie nie jest remont mojego pokoju. Chyba rozumiecie o co mi chodzi. Wierzę w was i powodzenia :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 14, 2014 Ja i dubstep. Wstyd się przyznać. Tę piosenkę poleciła mi dobra znajoma, która też za dubstepem nie przepada, a jednak to jest dobre. :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted July 14, 2014 Obosze dubstep LOOOL No ale takie o cuś mi wpadło i się nawet fajnie buja XD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted July 17, 2014 Dub dub... czas zrobić step w stronę wyłonienia zwycięzcy ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 18, 2014 Mike nie mam uprzedzenia do japońskiego, kiedyś się tym trochę interesowałam no i słuchałam j-music : D Tylko nie lubię anime. Mangi w sumie też. Share this post Link to post Share on other sites
Mike 34 Posted July 19, 2014 Sorki za zwłokę, dokładniejszy opis wyboru zamieszczę wieczorem, teraz tylko przekażę, że punkt zdobywa Sami. Sami - Dawno nie słuchałem nic dobrego, a na dodatek reggaeowego, więc z przyjemnością słuchałem tego kawałka. Dubstep nie przeszkadzał tak jak myślałem, więc nawet przesłuchałem parę razy. Być może to sentyment do gatunku, a może to, że odważyłem się puścić to więcej niż raz przeważył o zwycięstwie. Freyja - całkiem przyjemny kawałek, jednak zbyt dużo dubstepu w dubstepie jak dla mnie ;) Ares - trochę mnie zaskoczyłeś, nie wiedziałem, że KoЯn cokolwiek nagrywał ze Skrillexem. Bardzo fajny kawałek, więc zagości na moich głośnikach jeszcze kiedyś. Czyli to jednak sentyment wygrał... Freyja - 22 Evi - 22 Sølvi - 21 Sami - 15 Simo - 13 Nymphetamine - 10 Jillian - 8 Ares - 8 Maggie- 8 Maciek - 7 Milla - 7 BlackSymphonia - 6 Izzy - 6 Nightfall - 5 Dark - 4 prostreet94 - 4 NightwishAnka - 4 Dave_MaxXx - 3 Annaif - 3 Mike - 3 98wercia - 2 Taiteilija - 2 Pablito - 1 Ivan - 1 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 19, 2014 Kiitti ^^ To ja teraz wprowadzę Państwa w odpowiedni nastrój. Wyobraźcie sobie, że pędzicie przez Stany po route 66, z jednej strony pustynia, z drugiej strony jakieś domy, krzaki, ale w sumie też pustynia, a przed Wami jeszcze 1000km do celu. Jest gorąco, jakieś 40 stopni, słońce praży, duszno, kurz, droga. Takie tam. Poproszę o jakiś klimatyczny kawałek, który nadawałby się na monotonną, długą, spontaniczną podróż. :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 19, 2014 [video=youtube] Cóż, kto by nie chciał podążać za jednorożcem po drodze do miłości ^^ Pomyśl, że jedziesz do ukochanego przez cały kraj ^^ Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted July 19, 2014 Sorki za off-top ;). Sami dzisiaj byłam w podobnej sytuacji co opisałaś (tylko bez stanów, route 66, pustyni, 1000 km :P) ale było okropnie duszno gorąco i nic żadna piosenka/kawałek/utwór (niepotrzebne skreślić :P) ale nic nie pomogło... :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted July 19, 2014 Jeśli route 66 to tylko przy tej piosence. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted July 19, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gXN8AHojMs4 :D :D :D Dziś śpiewałem autorską wersję "Muppet Dave Show". Singiel niedługo w sprzedaży :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted July 20, 2014 Nie wiem jak wy, ale ja mam ten obrazek przed oczami plus okularki przeciwsłoneczne, ''zimny łokieć'' ( :D ), ta piosenka i mam w głowie kadr z amerykańskiego filmu ! :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted July 20, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8QQC-C3sCwQ Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted July 20, 2014 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1rIqBeMZAMc Od razu pomyślałam o tym. :D Share this post Link to post Share on other sites