Maggie 338 Posted December 13, 2013 Excalibur - Fajne to, strasznie długie, ale fajne. Lacrimossy znam tylko Elodię, ale chyba posłucham więcej, bo mnie zachęciłeś. nightwishmaster666 - Znam od dawna i bardzo lubię. Solvi - To jest świetne! Tacy mnisi + fajna końcówka. Ostatnio coś mam chrapkę na anime to może w końcu Death Note obejrzę xD. Sami - fajny mocny utwór, ale w porównaniu z innymi mało chóru, ale i tak mi się podoba ; ). Paula - Nie marudź :P. Bardzo lubię Hansa Zimmera, ale tego nie znałam, z filmu też nie kojarzę. Ciekawy utwór, bardzo mi się spodobało :D. Jill - Dobre, bardzo dobre, tylko strasznie krótkie, chce więcej ^^. Dave - To to znam na pamięć, oczywiście super. Tak się zastanawiałam Solvi czy Paula, ale co tam, wygrywa PaulaEija! Evi - 17 Freyja - 14 Simo - 7 Sami - 9 Sølvi - 12 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 7 Maggie- 4 Milla - 4 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 5 Nightfall - 3 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Ivan - 1 Excalibur - 1 PaulaEija - 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 13, 2013 Wow... nie spodziewałam się. xD Muszę częściej marudzić, to zacznę wygrywać. xDD A tak serio, to dzięki. ;) Mermaids poznałam w zasadzie dopiero wtedy, kiedy dostałam na urodziny oryginalny soundtrack z 4-tej części PzK i się w nim zakochałam. ♥ No dobra... Cóż mogę chcieć...? Nadejszła wiekopomna chwila... Fiem. Jakiś rock alternatywny, coś w klimacie Evanescence albo Halestormu, byle nie żadne z tych dwóch. O. Myślałam ostatnio o szukaniu takich piosenek. Nom. To piszcie. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted December 13, 2013 [video=youtube] Trochę odbiega od Evanescence i Halestorm, ale też rock alternatywny :) Przepraszam, że zmieniam :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted December 13, 2013 [video=youtube] ZMIENIŁEM PROPOZYCJĘ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted December 13, 2013 [video=youtube] @Maggie, polecam DN, naprawdę warto :> Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 13, 2013 Takie tam moje pierwsze skojarzenie :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 14, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 14, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 14, 2013 Ehh, a podobno to kobiety są zmienne... ;) Chłopcy - pogromcy mitów! xD Marcin - The Pretty Reckles Just Tonight... Skojarzyło mi się z Halestormowym Break in, czasem wykonywanym na festiwalach z Amy, więc... Lepiej trafić chyba nie można, jeśli chodzi o wywiązanie się z tematu. ;) Albo w sumie, bardziej ze starszym Ev. Co do samej piosenki... Jest ok, ale nie wiem jeszcze, czy to właśnie ta. Ex - We Are The Fallen Bury Me Alive... Szczerze, spodziewałam się, że ktoś wybierze ten zespół ze względu na okoliczności jego powstania i skład, o muzyce już nie wspominając. ;) Fajny kawałek. Aczkolwiek nie jestem pewna, czy nie za bardzo jest to przekopiowany Ev. Spójrzmy na imidż wokalistki... Zastanowię się. ;) Sølvi - Three Days Grace Never Too Late. Od pierwszych nut miałam skojarzenie z Broken Ev i w ogóle z Seetherem. Prawdopodobnie przez wokal. Piosenka jest przyjemna dla ucha, znajdę ją sobie w tych internetach, ale to nie to, czego szukałam. Liczyłam raczej na damski głos... Tak więc bez punktu w rozgrywce, ale na mojej liście podsyłaczy dobrych piosenek. ;) Fruja - WT What Have You Done. Nie spodziewałam się tu tego zespołu, ale pasuje. ;) Gdybym ja tylko nie miała nic do piszczącej Sharon... Wybacz, ale nie umiem. Niee.. Sharon piszczy. xD Jill - Imagine Dragons Hear Me. Piosenka całkiem spoko, ale jakoś wokal mi się nie podoba... Rzadko kiedy lubię męski głos do lżejszego rocka... Tym razem też mi to nie pasowało. Jakoś mi ten wokal mało wyrazisty... i mało męski. No ale, każdy ma swój gust. ;) Maggie - Delain We Are The Others. Hm, rozważałabym to jako potencjalnego zwycięzcę, gdyby nie to, że to jedyny z utworów, jakie podaliście, które znam. No niestety. ;) Zostaje więc Marcin i Ex... Nasi zmienni chłopcy. Posłuchajmy jeszcze raz. ;) Po słuchaniu i zastanowieniu się... Ze względu na lepszy tekst i melodię (to będzie dziwne, co teraz napiszę, bo jestem kobietą itd.), ale też urodę wokalistki. xD Excalibur i jego Bury Me Alive. ;) I dzięki wszystkim za propozycje, za chwilę znajdą się na moim komputerze. ;) ** Evi - 17 Freyja - 14 Simo - 7 Sami - 9 Sølvi - 12 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 7 Maggie- 4 Milla - 4 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 5 Nightfall - 3 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Ivan - 1 Excalibur - 2 PaulaEija - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted December 14, 2013 Och, znów ja? W takim razie... Poproszę coś przy czym będę mógł podołować. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 14, 2013 Och, tyle do wyboru! XD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 14, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 14, 2013 Jakoś się nie mogę powstrzymać: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 14, 2013 Tak bardzo. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 14, 2013 [video=youtube] Wreszcie coś wybrałam :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted December 15, 2013 Nightwishmaster666 - przy Mansonie jakoś nie potrafię się dołować c: Freyjo - Draconian znam i to dość dobrze, no ale nie ma co ukrywać - dobrze się przy tym dołuje :) Jillian - Twoja propozycja niezbyt przypadła mi do gustu. PaulaEija - przy Shy nie da się dołować. To jedynie poprawia mi humor :) Nymphetamine - nie przepadam niestety za wokalem Floor. Milla - nie sądziłem, że przy WT można dołować... Ale po którymśsetnym odsłuchaniu Swansong stwierdzam, że jednak jest to możliwe... Sølvi - przy The Cure aż mi się łezka w oku zakręciła... Silny kandydat :) Mimo wszystko wybieram między Freyją, a Sølvi. Hmm... Draconian, czy The Cure... Łezka w oku przechyliła szalę na stronę The Cure. Wygrywa Sølvi. Evi - 17 Freyja - 14 Simo - 7 Sami - 9 Sølvi - 13 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 7 Maggie- 4 Milla - 4 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 5 Nightfall - 3 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Ivan - 1 Excalibur - 2 PaulaEija - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 15, 2013 Jak można nie dołować przy Dido? o.O Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted December 15, 2013 OK. Zmieniam :devil: Poproszę utwór, który starszy jest od Ciebie, drogi uczestniku(bądź uczestniczko) tej zabawy, o co najmniej 10 lat :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted December 15, 2013 Sobie ostatnio odświeżałam hity Presleya, to proszę bardzo: [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BWgcsqwHaLU Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 15, 2013 No ciekawie, ciekawei.. hmm... co ja ostatnio takiego starego... ha! już wiem! http://www.youtube.com/watch?v=RWiEvhgDdCw Eddie ♥ :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 15, 2013 http://youtube.com/watch?v=fvPUVxzuzG8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DfvPUVxzuzG8 Ahh.. Swietny kawalek.. Share this post Link to post Share on other sites