Nightfall 809 Posted October 22, 2013 Jej! W takim razie poproszę o utwór związany z jesienią :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 22, 2013 [video=youtube] ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 23, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted October 23, 2013 [video=youtube] Powiedzmy, że to dość luźna interpretacja - związek z jesienią ma głównie klimat utworu. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 25, 2013 [video=youtube]m.youtube.com/watch?v=eALDD5XaQuw&client=mv-google&gl=PL&guid=&hl=pl Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 25, 2013 Tym razem czas mnie goni, więc się rozpiszę :) Mam nadzieję, że mi wybaczycie. Punkt dla Jill :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 26, 2013 :D:D:D Punktacja: Evi - 16 Freyja - 12 Simo - 7 Sami - 8 Sølvi - 11 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 3 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 2 Nightfall - 3 Proszę o jakiś utwór o superbohaterach :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 26, 2013 [video=youtube] Ryzykuję KoRn do gry o snajperze Haze ;) znaczy taka wojenna o wojowniku Snajperem on nie był :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 26, 2013 [video=youtube]m.youtube.com/watch?v=I-qMBS1frkM&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DI-qMBS1frkM Hahah ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 26, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9LjbMVXj0F8 Chociaż Black Sabbath powiedzieli, że to nie jest o TYM Iron Manie. Ale pasuje :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 27, 2013 Dobra, żeby nie blokować tematu... Marcinek – spodziewałam się Korna, naprawdę mnie nie zaskoczyłeś xD Ale dobry wybór, świetny utwór! Evi – Kryptonite, uwielbiałam kiedyś ten kawałek. Dziękuję, że mi o nim przypomniałaś. Nymphie (ale słodko, będę się tak do Ciebie zwaracać, mogę? :D) – Straciłam mózg, nie spodziewałam się takiego kopa xD ♥ Sami – song trochę nie w moim stylu, ale tekst fantastyczny. Faktycznie bardzo pasuje do kochanego Starka :D Solvi – Znów nie mam mózgu xDDD Cudowne, naprawdę genialne ♥3333 Freyja – Oh, pamiętam ♥ Obejrzałabym sobie od początku, ale z czasem kiepsko... Dlaczego nikt nie wrzucił „Hero” Nickelback? Zwycięstwo w kieszeni, moja ukochana hirołsowa piosenka! Wygrywa Marcin, o cos takiego mi chodziło :D Nymphie i Solvi macie ode mnie nagrodę pocieszenia w postaci respa +1 :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 27, 2013 Jill - myślałam o Hero xD ale byłam pewna, że ktoś to tutaj wrzuci i nie chciałam czegoś tak oczywistego (bo dla mnie było to tak oczywiste...) Tak tylko chciałam przypomnieć punktację :P Evi - 16 Freyja - 12 Simo - 7 Sami - 8 Sølvi - 11 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 3 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 3 Nightfall - 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 28, 2013 O matko udało się Dziękuję :) to ja poproszę o dobry Niemiecki industrialny zespół prócz Rammsteina, czy Oomph!, bo znakomicie ich znam :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted October 28, 2013 Google wybrało ich: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 28, 2013 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 28, 2013 o nie, tylko nie niemiecki... odpadam xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 29, 2013 No, to tak Aniu - piosenka fajna agresywna w swoim stylu, ale mi się bardzo podobało :) Evi - KMFDM znałem tylko z albumu Skold vs. KMFDM bardzo mi sie podoba idealne w moim stylu świetnie melodyjnie dopracowane, to był strzał w 10 :) Nightfall - Deathstars znam znakomicie, ale to nie niemiecki zespół tylko szwedzki chodziło mi o niemiecka muzykę i dałaś piosenkę ich, która ubóstwiam :3 Sølvi - zaczynało się zachęcająco, ale później wszystko było monotonne. Ale bardzo mi się wokal podobał :) Ladies and Gentlemen in the winner is.............................. Ania NightwishAnka!! :) Evi - 16 Freyja - 12 Simo - 7 Sami - 8 Sølvi - 11 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 3 Jillian - 6 Dark - 3 nightwishmaster666 - 3 Nightfall - 3 NightwishAnka - 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted October 30, 2013 Pierwsze zwycięstwo :D Okej poproszę o mniej znane zespoły folk/viking metalowe . Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 30, 2013 "Mniej znane", to Korpiklaani się chyba nie kwalifikuje. Fintroll, którego miałam zamiar wrzucić, też nie. [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites