Guest Simo Posted August 5, 2013 [video=youtube] Masz Sebcia :D Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 5, 2013 [video=youtube] Zaskoczeni? xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 5, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZkOuBC78qV8&feature=youtube_gdata_player :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 5, 2013 Rozważałam parę innych piosenek, ale... [video=youtube] ...No musiałam :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 5, 2013 Jillian taką piosenkę wrzuciła, że ciężko pobić, ale ja tak w innych klimatach, chociaż może zmienię zdanie :D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted August 5, 2013 coś króciutkiego, 1,5 minuty "circus metalu" ;) Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted August 5, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted August 6, 2013 Zasypaliście mnie :o No to po kolei :P Simo - przez Ciebie zaczęłam zastanawiać się nad zmianą nicka na... Sebastian. Ciekawe by to było, co :D ? Sonatę oczywiście znam i lubię:) Jilian - z mojej ulubionej płyty WT:) Milla - nie, nie to nie moja bajka... :< darkwondersx - Jillian taką piosenkę wrzuciła' date=' że ciężko pobić[/quote'] chyba to zależy od punktu widzenia :P Angie, również lubię, stare i dobre :) Maciek - o proszę, dawno ich nie słuchałam - no i chyba wolę "kokon" :happy: BlackSymophonia - również bardzo lubię :) Kogo brakuje w zestawieniu - Nymphetamine, a ostatnio jarałam się innym utworem z Andrzejczakiem, a że i tak wszystko znam, to postawię na to, gdyż ta konkretna Jolka znów obudziła we mnie Noc komety :happy: Evi - 11 Freyja - 9 TheEscapist - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 3 Maggie- 2 Milla - 2 darkwondersx - 1 Jillian - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 6, 2013 Oh wow ;3 To ja poproszę dobrego punka! : D Może być punk rock, street punk. Już jak wolicie : ) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted August 7, 2013 Ojej, teraz w ogóle nie słucham punk rocka, nie moja bajka xD Tak więc, będzie oklepane i to czym się w podstawówce nawet jarałam :happy: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 7, 2013 Ależ proszę :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 8, 2013 wszyscy jedziemy na tym samym wózku, od strachu ratuje nas tylko defekt mózgu ! :D [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 10, 2013 [video=youtube] ♥ ten song rządzi :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 10, 2013 Freyja Nie słyszałam wcześniej o tym zespole. Siedzę sobie teraz i cały czas podśpiewuje 'amibaa' xD Sionqa Znam dobrze tą piosenkę. Lubię Green Day, tyle, że mi się trochę oklepała : D Jil Rock rock rockaway beach, ciekawa propozycja, podoba mi się piosenka. darkwondersx Znam znam i uwielbiam ♥ 1:40 - 2.35 najlepsze B| Evi Lubię ten zespół bardzo ;3 Dobra. Najbardziej trafiły Evi i darkwondersx. Jednak Polski punk wygrywa :happy: Tylko teraz waham się która ... dobra wygrywa Oi! bo na prawdę świetna piosenka : ) Evi łapie punkt ;> Evi - 12 Freyja - 9 TheEscapist - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 3 Maggie- 2 Milla - 2 darkwondersx - 1 Jillian - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 11, 2013 Danke. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad jakimś utworem na dzwonek do telefonu :P powinno być to oczywiście głośne. Ale nie gra tu roli rodzaj muzyki, u mnie było już chyba wszystko :P więc proszę o utwory, które się nadają :P hmm i jeżeli chodzi o jakiś konkretny ich fragment to podajcie czas :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2013 [video=youtube] Jeden z wielu moich dzwonków : ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 11, 2013 Mój dzwonek aktualny chyba się nada :D Radioactive ♥ http://3gplay.pl/dzwonek-mp3/imagine-dragons---Radioactive/1489/ (Specjalnie przycięty w odpowiednim momencie :D ) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 11, 2013 Ode mnie masz tak ambitnie, co byś się pośmiała :happy: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 12, 2013 zasadniczo mogłoby byc od początku, ale żeby dobrze słyszec telefon mniej więcej od 0:18 :) [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BhpiQ4aZ75k to mój ulubiony dzwonek :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted August 12, 2013 [video=youtube] Ja proponuje to numer z odrzutowym kopem Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 12, 2013 Jaa już od dawna mam "Scaretale" i jest świetne :devil: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted August 13, 2013 Tak się zastanawiałm i w końcu pomyśałam o tym zwariowanym kawałku: [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 13, 2013 Wybór trudny... Ale po kolei ;) Nymph - ten kawałek to jeden z moich faworytów. Spełnia chyba większość moich wymagań. Jillian - a tutaj drugi faworyt... Nawet się kiedyś zastanawiałam już nad tym kawałkiem, tylko nie chciało mi się myśleć który fragment najlepszy. Ułatwiłaś mi zadanie :P Simo - srsly? Pośmiałam się trochę. Gdyby to nie była Nokia to kto wie... xDD Dark - Bardzo fajne, ale niestety jak na dzwonek dla mnie trochę za spokojne i ciche :P Pablito - to też troszkę za spokojne jak na dzwonek dla mnie, ale kawałek fajny :) Invi - tu bym miała podobny problem jak przy sporej części moich typów wcześniejszych - który fragment wybrać? Tak żeby nie było słychać, że piosenka zaczyna się od środka i żeby było głooośno... :P Freyja - ta propozycja też mi się bardzo spodobała. Wybieram więc między 3 propozycjami... i chyba najbardziej przekonuje mnie Imagine Dragons... Niech więc tak będzie, że punkt powędruje do Jillian. Evi - 12 Freyja - 9 TheEscapist - 7 Sami the Owl - 7 Sionqa - 9 BlackSymphonia - 6 Maciek - 5 Pablito - 1 Nymphetamine - 3 Maggie- 2 Milla - 2 darkwondersx - 1 Jillian - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 13, 2013 Zaśpiewam z radości :D Łoooooł Łooooał Rejdijołaktiw rejdijołaktiw! Poproszę o piosenkę, która waszym zdaniem powinna znaleźć się w soundtracku do ekranizacji przygód Rolanda z Gilead i jego ka-tet :D Dla nie wtajemniczonych - ma wiać grozą, trochę westernem i mają mi przejść ciary po plecach XD Share this post Link to post Share on other sites