Piotrek 121 Posted June 18, 2013 Koniec tury. Odpada Beauty of the Beast, który to utwór tym samym został brązowym medalistą naszego konkursu. :-D I tak oto po 2 miesiącach dotarliśmy do WIELKIEGO FINAŁU GHOST LOVE SCORE kontra SCARETALE Glosujemy do piątku do 17:30. Share this post Link to post Share on other sites
forgotten_faces 16 Posted June 18, 2013 Ghost Love Score Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 18, 2013 Z bólem serca, ale... Z przekornej natury głosuję na Ghost Love Score. ...Chociaż te dwie piosenki są jak dla mnie równie wspaniałe. Share this post Link to post Share on other sites
Lilit 31 Posted June 19, 2013 Z bólem serca, ale... Z przekornej natury głosuję na Ghost Love Score. ...Chociaż te dwie piosenki są jak dla mnie równie wspaniałe. Mogłabym napisać dokładnie to samo. GHOST LOVE SCORE :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 19, 2013 Ghost love score - wiadomość prosto ze Szwecji. Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted June 19, 2013 Scaretale ;) Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted June 21, 2013 Wyszedłem na długi spacer i zupełnie zapomniałem o podsumowaniu. Zwycięzcą, mocą naszych głosów, został utwór GHOST LOVE SCORE Cóż za zaskoczenie :P A oto pierwsza "3" w całości: GHOST LOVE SCORE SCARETALE BEAUTY OF THE BEAST za nimi w rundzie finałowej uplasowały się: 4. 10th Man Down 5. Stargazers 6. She Is My Sin 7. Elvenpath 8. Wishmaster 9. The Islander Dziękuję wszystkim za udział w glosowaniu :D 3 Share this post Link to post Share on other sites