Mike 34 Posted April 5, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v27bP82UoYY Endingi w K-On zawsze były dobre ;3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 6, 2014 [video=youtube] Boże, i na co ja mam teraz głosować? No na co, ja się pytam? Na pewno nie na to ;_; Dzięki survivorowi przypomniałam sobie tę piosenkę i odkryłam, że ją kocham ;_; I nie na AFF, ani na moje ukochane KWTNS, jak wy możecie na nie głosować, ani na Lappi... Chyba padnie na to biedne niewinne Etiainen, które też lubię ;_; Tam już nie ma piosenek, których nie lubię! ;_; Już przy AFF mam dylematy. A następne jest Ob. Które lubię dużo bardziej. To dopiero będzie Mordor z wybieraniem. ._. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Arcasto 23 Posted April 6, 2014 [video=youtube] Nieprzyzwoicie dobry utwór ;) . Co ciekawe Paradise by the Dashboard Light pochodzi z albumu plasującego się na trzecim miejscu w kategorii najlepiej sprzedających krążków w historii muzyki (zaraz za Thriller Michaela Jacksona oraz oczywiście Dark Side of the Moon Pink Floyd). Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 6, 2014 [video=youtube] :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted April 6, 2014 Ogólnie: wszystko co mam Teraz: CoF - Forgive Me Father (I Have Sinned) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 6, 2014 Uwielbiam tę piosenkę. :happy: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q__JrLTDOGo&feature=kp 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted April 6, 2014 [video=youtube] Charlotte taka piękna ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted April 6, 2014 Maaarcin, jak ja tego dawno nie słyszałem :D Jaka na to była faza... Aż się fajnie mi zrobiło. Też bardzo lubię, szczególnie pierwsze 30s (no i oczywiście całą resztę, ale gitarka i bas fajnie grają) ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 7, 2014 Uwielbiam Skrillexa. :happy: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D1qgY7GN1tY Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 7, 2014 Nightwish - Sleeping Sun ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted April 7, 2014 Widzę, Aresie, iż łakniesz dźwięków remontu, że się na Skrillexa przerzucasz. Be. :huh: A ja? Ja słucham muzyki z filmiku, który sama zrobiłam przed laty (kiedy jeszcze lubiłam tego typu zabawy). [video=youtube] Ha! Miałam wtedy z 14/15 lat, patrząc po dacie dodania! Rany, jak ten czas leci! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 7, 2014 Elfiątka :3 Lubię elfiątka :D [video=youtube] To jest prześliczne. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 7, 2014 Widzę' date=' Aresie, iż łakniesz dźwięków remontu, że się na Skrillexa przerzucasz. Be. :huh:[/quote'] Nie przerzucam ja lubię coś oprócz metalu symfonii i klasyki czegoś innego posłuchać. :) Świetna piosenka. :happy: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 8, 2014 Uwielbiam to połączenie. MM i R+. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 8, 2014 [video=youtube] Zabiliście go. Zamordowaliście małego, niewinnego, kochanego Słowika. Zapłacicie za to. Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted April 8, 2014 Słucham i jednocześnie oglądam występ. I tak przyszło mi na myśl, że: http://demotywatory.pl/1447903/Keith-Richards Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 9, 2014 Tai, dubstep jest fajny :P ja lubię ♥ [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 9, 2014 Mam ostatnio manie na Summoning. :) ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 9, 2014 Soundtrack z Meridy Walecznej ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 9, 2014 [video=youtube] Podrzucone przez koleżankę. Nasze gusta są dosyć różne, ona jest po uszy zakochana w rapcore'owym Hollywood Undead, zespole, który znam z kilku piosenek na krzyż i nie mam wielkiej ochoty specjalnie zagłębiać się w ich twórczość (nawet lubię parę kawałków, ale to nie do końca moje klimaty. Za to ona się zachwyca ich muzyką.), ale to coś powyżej jest całkiem przyjemne :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted April 9, 2014 [video=youtube] :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 10, 2014 Moja ulubiona składanka. :) Świetny zbiór najlepszych utworów MM. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 10, 2014 Uwielbiam Jej występy na żywo : D [video=youtube] Cudownie ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites