Eclipse 226 Posted April 5, 2015 Nie wiem czemu, ale jakoś mnie na to dziś wzięło. Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 5, 2015 [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 8, 2015 [video=youtube] Katuję od wczoraj, cudo. Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted April 8, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YKjwHY_5nfk Odrealniam umysł. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted April 11, 2015 Ja słucham teraz: "Megadeth - Killing Is My Business And Business Is Good!" 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 11, 2015 Alpenglow mi się zapętliło ♥ 5 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 11, 2015 Wpadłam wczoraj w pętlę rapsów. Piekielną rapsodię... Dziwi mnie to straszliwie, bo nienawidzę rapsów i raczej nie pokocham po tym małym epizodzie. Ale powiem Wam, że nieźle się do tego szyje... ;) Explicit content [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 11, 2015 [spotify] [/spotify] Maaaj waaalkyri! Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 12, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=60mEioCOmlY Zapętlone ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 12, 2015 Wpadłam wczoraj w pętlę rapsów. Piekielną rapsodię... Dziwi mnie to straszliwie, bo nienawidzę rapsów i raczej nie pokocham po tym małym epizodzie. Ale powiem Wam, że nieźle się do tego szyje... ;) Explicit content [video=youtube] Uwielbiam Słonia i ta piosenkę. Jak ci się podoba psycho rap, to posłuchaj Paktofoniki, WSRH, Kaliber 44, Shellerini, A.J.K.S. i inne dokonania Słonia. Taki rap tego typu mógłbym słuchać godzinami. :D Tych sobie piosenek posłuchaj: [video=youtube] [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 13, 2015 [spotify] [/spotify] Mujborze, jak toto wkręca... *_* Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 13, 2015 Uwielbiam Słonia i ta piosenkę. Jak ci się podoba psycho rap, to posłuchaj Paktofoniki, WSRH, Kaliber 44, Shellerini, A.J.K.S. i inne dokonania Słonia. Taki rap tego typu mógłbym słuchać godzinami. :D Nie poznaję kolegi... Jeszcze rok temu wielki przeciwnik wszelkiego rodzaju rapu tak bardzo nam się rozwinął muzycznie? Gratuluję otwartości na nowe doświadczenia muzyczne! Ja męczę TSFH album Halloween ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted April 13, 2015 [video=youtube] Ooo jak dawno Zombiego nie słuchałam. Płyta, która zakręciła mi w głowie ostatnimi czasy. Naprawdę dobre remixy. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 13, 2015 Uwielbiam Słonia i ta piosenkę. Jak ci się podoba psycho rap, to posłuchaj Paktofoniki, WSRH, Kaliber 44, Shellerini, A.J.K.S. i inne dokonania Słonia. Taki rap tego typu mógłbym słuchać godzinami. :D Nie poznaję kolegi... Jeszcze rok temu wielki przeciwnik wszelkiego rodzaju rapu tak bardzo nam się rozwinął muzycznie? Gratuluję otwartości na nowe doświadczenia muzyczne! Ostatnio dużo się zmieniłem i miałem dosyć ograniczeń. :D [video=youtube] Ooo jak dawno Zombiego nie słuchałam. Płyta, która zakręciła mi w głowie ostatnimi czasy. Naprawdę dobre remixy. ♥ Fajnie widzieć bratnią dusze! Uwielbiam też Roba, to mój mistrz horrou. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 13, 2015 Ares szalejesz :D A co się będzie chłopak, trza się rozwijać we wszelkich gatunkach muzyki, bo to jest super :D A ja się dostrajam do Epica, w sumie nie przeszkadza mi muzyka, a co miałem śmieszną sytuację, pytałem kogoś o to, co to za utwór?, czyj?, odp: "Epica", a no to słucham :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MQMkyWaYwBA Tu mi się podobają skrzypce i Simone, przed refrenem razem z chórem i refren. Tylko nie mam słuchawek dobrych :/ :( 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 14, 2015 Uwielbiam połączenie Apokaliptyki i Rammsteina. ♥ [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=enXU4PePsk0 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 14, 2015 Evi, Marcin, edukujecie mnie w złym kierunku... xD Zdecydowanie wolę w rapsach randomowe rzucanie ku.wami niż opowiadanie historii w utworze. Po to się tego słucha.... :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 14, 2015 Evi, Marcin, edukujecie mnie w złym kierunku... xD Oj tam! Czasem posłuchać czegoś innego nie jest złe. :) Zakochałem się w tej piosence Rammsteina. ♥ Wenn die Turmuhr zweimal schlägt halleluja faltet er die Hände zum Gebet halleluja er ist ohne Weib geblieben halleluja so muss er seinen Nächsten lieben halleluja [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 14, 2015 Niezły ten nowy Kamelot :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 14, 2015 [video=youtube] Robię sobie soundtrack do "Raju utraconego" :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted April 14, 2015 Evi, Marcin, edukujecie mnie w złym kierunku... xD Zdecydowanie wolę w rapsach randomowe rzucanie ku.wami niż opowiadanie historii w utworze. Po to się tego słucha.... :D Rotfl, co za motyw, bo tak się składa, że czasem, choć prawie nie słucham rapu, to też puszczam sobie horrorcore Słonia :D (odkąd Nightfall :P sprzedała mi kiedyś Króla Szczurów) Gośc ma też wątek rockowy, bo w jednym kawałku zaśpiewał Tomasz Struszczyk, obecny wokalista Turbo, aż sobie przypomniałem. [video=youtube]www.youtube.com/watch?v=pSXET90Gsx8 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 15, 2015 [spotify] [/spotify] Gadałam sobie z tatą, w pewnym momencie z jego strony padły słowa "ludzie są dziwni", więc jak już wróciłam do kompa, to po prostu musiałam sobie to puścić :D 1 Share this post Link to post Share on other sites