Nightfall 809 Posted April 8, 2017 Jak dla mnie nie fajne. Tzn widać, że ktoś się napracował i są zrobione z wprawą, ale drugie ewidentnie jak dla fetyszystów, a pierwsze raz niepraktyczne, dwa jakoś czaszki mi nie odpowiadają. Te są nawet ok, ale u siebie takich szponiasto zakończonych bym nie widziała :D Share this post Link to post Share on other sites
Gabrysia Wilk 31 Posted April 8, 2017 Te z czachami to kojarzą mi się z Eddiem z Iron Maiden :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted April 21, 2017 Ostatnio w ciucholandzie widziałam bluzę cradle of filth, była w dobrym stanie, a jej cena wynosiła jakieś 4zł. Jakiemus fanowi zespołu się poszczęści :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 20, 2018 Niedawno wylicytowałam na allegro piękną srebrną kolię - łańcuszek, cała jest zrobiona ze srebrnych drobnych liści i przylega do szyi. Super :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 21, 2018 Night poproszę fotkę tego cuda jak już będzie w Twoich rekach? Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 31, 2018 Przyszła, ale miałam stracha bo poczta polska strasznie opóźniła przesyłkę. Już się bałam, że ktoś mi ją ukradł. W wolnej chwili dam zdjęcie :D Share this post Link to post Share on other sites