Sami 3171 Posted February 21, 2015 Nie, to kredka akwarelowa potraktowana wodą : ) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 21, 2015 Kredka akwarelowa? O takim wynalazku to ja żem nie słyszała o.O Śliczne ma te włosy :) W ogóle cała jest śliczna, ale najbardziej mi się podobają kudełki i dłoń :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 21, 2015 Też nie słyszałam o czymś takim :D no w każdym razie coś "wodnego" :D ładnie wygląda :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 21, 2015 To nic wielkiego, zabawa akwarelami to dopiero wyzwanie :D http://magicznakreska.blox.pl/2013/05/Kredki-Aquarelowe-posrednie-medium-miedzy.html Post pod postem.. well. Dzisiaj zaczęłam, dzisiaj skończyłam, Marco i Nette. Nie wiem co im się stało, ale wiem, że coś im się stało. Poprawiałam miliardy razy, ale nadal nic. Poddałam się w końcu. Ktoś ma jakieś pomysły co im się stało i jak to poprawić? Miałam miliard teorii, każda była zła :< 6 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted February 21, 2015 Wow!!! Piękne prace :O Na moje oko z Anetką i Marco wszystko w porządku :D A te kredki akwarelowe są super, z tego, co pamiętam to malowałam takimi w podstawówce i była z nimi fajna zabawa. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 26, 2015 Robisz postępy, zła kobieto. Te obrazki są prawie idealne. ;_; Dobra, a teraz krytyka. Ostatnio mam dni szczerości, wszyscy się na mnie wkurzają. xD Prawe oko Tarji ma za mały dzióbek. Dobra, wiem, to śmieszne, taki detal, ale w tym obrazku brakuje mi jakiegoś takiego detalu, żeby definitywnie uznać, że jest doskonały. I trochę niższe górne zęby, i szersza górna warga. I będzie idealnie. Drugi obrazek jest wspanialszy. :P Poprawić im tylko oczy (może odrobinę zmniejszyć, i wygiąć kąciki) by trzeba było. Ale nic nie psuj, jest dobrze. Poprawisz się na następny raz, pozwalam ci. ;) PS Czepiam się tak, bo Twoje obrazy są za idealne. Gdyby nie były, byłabym milsza. ;> 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 12, 2015 Sami dostała w spadku aparat fotograficzny :D Dinozaurowa technologia, ale i tak własny aparat cieszy. I teraz będę spamować, bo byłam dzisiaj w ogrodzie botanicznym połazić i na rynku w empiku po moją gazetę i zdjęcia się stały. Jakoś tak... same.. :) W większości są to testy przesłony, ostrości, makro i takie tam. Kwitnące kaktuseły :) 6 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 28, 2015 Siedzę i kończę. Mam nadzieję, że kończę, bo rysuję tego pana już chyba od roku... :D Jeszcze druga połowa włosów i koniec. 9 Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted April 28, 2015 WOW rewelacja, świetnie tobie wychodzi. Masz talent :D. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 29, 2015 Mam propozycję. Chcesz mi też oddać Twojego drugiego Tuomasza? :) Pierwszy nadal wisi na ścianie. ♥ Śliczny Ci wychodzi; ładniejszy niż w rzeczywistości. xD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 29, 2015 Śliczny Ci wychodzi; ładniejszy niż w rzeczywistości. xD Upiększam specjalnie, coby mnie swoim rapefacem we śnie nie nachodził :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 24, 2015 Post pod postem... well. Życie. Muszę się pochwalić, bo kiedyś robiłam grafikę, a teraz chciałam samej sobie udowodnić, że umiem w photoshopa. I chyba nadal umiem :) Zrobiłam logo dla swojego małego wakacyjnego wyzwania. Otóż planuję założyć stronkę z moim szyciem (na fb na razie) i chciałam, żeby to jakoś wyglądało. Taka mała sewing company ^^ Na razie jestem sama sobie sterem, żeglarzem i rybą, ale zobaczymy co z tego wyjdzie ^^ Smoke and mirrors is a metaphor for a deceptive, fraudulent or insubstantial explanation or description. The source of the name is based on magicians' illusions, where magicians make objects appear or disappear by extending or retracting mirrors amid a distracting burst of smoke. The expression may have a connotation of virtuosity or cleverness in carrying out such a deception. 7 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 24, 2015 Fajne logo - proste i przekazujące wszystko co potrzeba :) Jak już założysz fp to się podziel :P EDIT: a cóż to za czcionka? Bo ładna :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 24, 2015 EDIT: a cóż to za czcionka? Bo ładna :P Nie pamiętam nazwy, jest na kompie w domu, aja na laptopie we wrocławiu. :< No i założyłam fanpage. No, założyłam już dawno temu, ale nic tam nie było, więc nie dzieliłam się linkiem. A teraz, kiedy to zakończyłam już tę smutną pieśń, jaką jest sesja, Smoke&Mirrors może ruszyć z kopyta :D Lajkować, mości państwo, zróbcie dobry uczynek :) https://www.facebook.com/smokeandmirrorscompany 5 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 14, 2015 Przydałby się gif z toczącym się samotnie po pustyni krzaczkiem... Tak to właśnie wygląda w moim temacie. No ale nic ;) Mam dla Was 15 minutowego Maestro, tzw. 'szybki Maestro' przed pakowaniem :> 9 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 14, 2015 Jaki mały! :O Ale super wyszło :D najlepiej chyba wychodzą takie spontaniczne twory ;) Te palce ! ♥ Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 14, 2015 Kiteeeee, Sami!!! Kitee za rok:) I to koniecznie! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 14, 2015 Dzięki dziewczyny ^^ Kiteeeee, Sami!!! Kitee za rok:) I to koniecznie! W to celuję ;) Na razie tworzę dużo fanartów, żeby było z czego wybierać za rok ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 14, 2015 Nazwa 'Szybki Tuomas' pasuje w sam raz do rapeface'a. ♥ Chociaż to taki inny wyraz twarzy. W stylu oficjalnej teorii nt. SLS (nie mojej xD). 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 9, 2015 Znowu mnie wzięło na rysowanie :) Dzisiaj dojrzałam wreszcie do tego, żeby narysować naszą Floortje. W końcu to już NW, od prawie 3 lat, a ja nadal nie umiem się przyzwyczaić. Wczoraj machnęłam Jessego z The Neighbourhood w wersji 2011 (czerwony) i z 2015 (zielony). Mam w planach jeszcze jednego, też w wersji 2015 :D 11 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 22, 2015 Po co robić normalne zdjęcia, kiedy można robić zdjęcia nocą, obierką z ziemniaka, przy nikłym oświetleniu? No po co? ;> Ville. Zwaliłam w którymś momencie jego twarz, ale nie mam pojęcia gdzie i dlatego już tak zostało ;< 12 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 23, 2015 Dzisiejsza Aneta. :) Malutka, w formacie 13x9. Taka, żeby rzucić na pierwszy challenge grupy NW fanart. 10 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted August 23, 2015 Tatuaż Ville wymiata ♥ W ogóle lubię to jego zdjęcie. Anetka wyszła świetnie! Czekam na więcej :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 24, 2015 Floor taka piękna jak prawdziwa. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 24, 2015 Ala, nie wiem czy to sarkazm czy naprawdę podoba Ci się tatuaż Ville, bo powstał w ostatnie 5 sekund rysowania i jest maźnięciem pędzlem po ręce Ville. W ogóle najpierw tatuażu miał nie być, bo mi się nie chciało... :) Dzięki za komentarz, Marcin ^^ Wszystkie rysunki w lepszej jakości (zrobiłam skany! ♥) można obejrzeć na moim deviantarcie :) http://coldwinterheart.deviantart.com/ 1 Share this post Link to post Share on other sites