PaulaEija 1628 Posted September 7, 2014 Ja chcę na urodziny! ;) Dostaniesz ciasto. Jeszcze jest. I tort. Nawet możesz dostać kolację. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 7, 2014 Kuo, Lucyferze i Paula, jesteście chore. Wszystkie trzy... xD Ale jak bardzo chcecie, to mogę pomyśleć nad skopiowaniem mojego epicko metalowego nocnego ubranka. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 7, 2014 To ja też chcę! Pramamusia ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 7, 2014 To ja też chcę! Pramamusia ^.^ Własnie wyobraziłam sobie siebie jako babcię siedzącą w bujanym fotelu, dziergającą Wam na drutach kolorowe sweterki, moje dzieci ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 7, 2014 Tak, sweterki z napisami "Pure Heavy Scandinavian Metal"... Też to sobie wyobraziłam. Ta wizja mnie zniszczyła :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 7, 2014 W bardzo dalekiej przyszłości (Gdybym miała dzieci)może wydziergałabyś mi takie sweterki? XD Oj już to widzę takie niemowlę w takim czarnym sweterku z napisem "Pure Heavy Scandinavian Metal" :D Oczywiście to taki joke XD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 7, 2014 Ale Lucy, skoro są takie koszulki czy bluzki dla maluchów z logami zespołów, to czemu nie? :D Zatrudnimy Sami jako babcię od dziergania :3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 7, 2014 Haha, taa. Jakby mi w życiu nie wyszło, to zawsze mam opcję B - dzierganie 'metalowych' sweterków :> 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 7, 2014 Można? Można :D Sami rozkręciłaby biznes :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 8, 2014 Na całym świecie, powstałby sklepy "Babcia Sami i metalowy sweterek." Byłabym twoim stałym klientem. :P 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 22, 2014 Work in progress, a raczej 'work in rozsypka'. Wrzuciłam dzisiaj na instagrama, to czemu nie miałabym zaspamować tutaj. Ktoś poznaje pana? Paula pewnie pozna, bo jej powiedziałam, że go będę rysować :> Ale nie w takim sensie, w jakim mówiłam, że to zrobię.. :D Zdjęcie lekko 'artystyczne', pod kątem. Normalnie patrzy tak jakoś bardziej prosto.. 10 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted September 23, 2014 Czy to jest Marco ? Naprawdę dobrze rysujesz. Chyba specjalnie rysowałaś na papierze w kratkę, żeby uchwycić proporcje. Ja bym wzięła czysty, cienki papier i pod niego włożyła taki w kratkę i czymś przymocowała, żeby się nie ruszał. Lepiej by to wyglądało bez tych kratek. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 23, 2014 Nie, to Tuomasz. Ale po samych oczach to nie widać. Dopiero przy rysowaniu zauważyłam, że on na tym zdjęciu ma jedno oko inne, a drugie inne. A rysuję na akwarelowym bloku A3, kratki zrobiłam, żeby proporcje złapać. Potem kratki znikną. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 24, 2014 Nie, żebyś rysowała ze zdjęcia, które wspólnie wybrałyśmy i Ci wysłałam... No w sumie bardziej ty wybrałaś, ale byłam przy tym. Btw. serio będzie nagi? xDD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 24, 2014 Nie, to Tuomasz. Ale po samych oczach to nie widać. Dopiero przy rysowaniu zauważyłam, że on na tym zdjęciu ma jedno oko inne, a drugie inne. A rysuję na akwarelowym bloku A3, kratki zrobiłam, żeby proporcje złapać. Potem kratki znikną. :D Ja po oczach od razu wiedziałam, że Tuomasz :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 26, 2014 Następny WIP Tuomasz, twarz szkicowana poszła, teraz cienie. Cienie to już pójdą nieźle. :) A potem włosy. Będę miała trochę roboty ^^ Tuomasz, jedno oko na Maroko, drugie na Kaukaz xD 9 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 26, 2014 Jezu ♥ "Helena mam zawał" XD 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 29, 2014 Sami, to jest piękne. :) Tuomas jak żywy. :D Ten jego taki uśmiech, spojrzenie jakby miał ce zaraz zabić. :) Super rysunek. :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 8, 2014 Jestem durnym burakiem, ale co tam. YOLO. Zrobiłam to. Założyłam szyciowego bloga. Czuję się jak najgorszy życiowy śmieć... 3 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 28, 2014 Post pod postem..... Dawno dawno temu machnęłam sobie Sherlocka. Bo musiałam się uczyć i takie tam. No to powstał pan Benedict. :) A tu kolejny, taki tam, parominutowy szkic. 7 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 28, 2014 Czy mi się zdaje, czy robisz postępy? ;) Btw. drugi Sherly/Benedict ma trochę za małe ciało w stosunku do głowy. Albo z szyją coś jest nie tak (ale chyba nie). Stop. Już wiem. Po prostu poszerz mu bary odrobinę i będzie idealnie. :> Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 19, 2015 Człowiek po sesji to człowiek szczęśliwy :) Sami wróciła do rysowania :D Jakość zdjęć o północy jest cudowna, zdjęcia wyglądają jakby były robione grzybem ze ściany, ale nic tam. Coś widać, jutro może zrobię lepsze, to wrzucę :) Pani Turunen z zacieszem :D Łork in progress 11 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 20, 2015 Lepsze zdjęcie. No, trochę lepsze. Musiałabym użyć skanera, żeby było całkiem dobre. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted February 20, 2015 Ta Tarja jest taka asdfgghkl c: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 21, 2015 Wypełniasz obrazek akwarelkami, prawda? Bardzo mi się to podoba, wygląda tak lekko :) Share this post Link to post Share on other sites