Nymphetamine 958 Posted October 11, 2013 Chciałabym zobaczyć gotową torebkę. Ciekawie się zapowiada, z jednym wyjątkiem. Literka "ł" wygląda tu jak "t". Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 11, 2013 Czy mam szansę zobaczyć tę torbę w szkole? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 11, 2013 Idealny nadruk dla mnie! Zazdrość :D Pochwal się jak będziesz miała okazję jak torba wyszła. Koleżanka na pewno bardzo zadowolona z projektu :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 12, 2013 Paula, prawdopodobnie tak :) Jak już Ola dostanie to ode mnie i pójdzie do drukarni wydrukować :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 12, 2013 Znowu sama pod sobą... Ehh.. Następny projekt na nadruk na torbę, tym razem na konkurs. A może ktoś ma na niego ochotę? http://aktualnekonkursy.pl/konkursy-plastyczne/11-konkursy/konkursyplastyczne/konkursy-plastyczne/2379-ogolnopolski-konkurs-na-komiksowa-taszke-na-ksiazki.html (Zastanawiam się czy Tuwima i jego 'dupy' tez nie wysłać... :>) Motyw z jednej z moich ulubionych książek, cytat z jednego z moich ulubionych bohaterów literackich :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 12, 2013 To miło. :> Zobaczę ją na żywo i zdam Wam relację :) Ślicznie, Madziu, a teraz wywiąż się z obietnicy narysowania mi Tuomasa. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 12, 2013 A do tego to ja musze miec wene :) Spokojnie jak na wojnie, wszystko w swoim czasie :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 12, 2013 No cóż... Będę czekać. :< EDIT: I jak miło, nawet się nie rzucasz, że mówię do Ciebie "Madziu". :> Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 13, 2013 Wysyłaj Tuwima też! On powinien wygrać ten konkurs :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 13, 2013 Książka jest rewelacyjna. Podobnie jak Evi wróżę "dupie" wygranej- wysyłaj:) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 16, 2013 Świetny nadruk. Gdzie można taki wykonać? czy to musi być jakaś specjalna torba? :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 17, 2013 Są drukarnie, które drukują na tego rodzaju rzeczach, na koszulkach, płótnach i torbach takich na zakupy. W internecie też chyba są takie strony... Wysyłasz im obrazek i przysyłają Ci gotową torbę :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted October 18, 2013 Super sprawa, zorientuję się :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 17, 2013 Paula prosiła mnie, żebym wysłała zdjęcia mojej spódnicy a la Johanna Kurkela. Czyli midi tutu z miliarda warstw tiulu. Moja ma tylko 6 warstw, ale jak dla mnie wystarczy. :) To co trzymam z rękach to nie deska do prasowania (choć rozmiar mogłby na to wskazywać. To jest Lodów. Poznajcie Lodówa. ;) ) A tu mały bonus - zaraz jak tiul przyszedł (6 metrów, 150cm szerokości) rozpakowałam go i owinęłam się nim cała xD I jeszcze ostatnio robiłam parę rzeczy... Różnych. Na przykład koszulkę dla koleżanki, wielkiej fanki Doctora Who. I wreszcie mam swój własny, wielki plakat IM. It's a showtime! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 17, 2013 Czyli to jest osobno gorset i spudnica? Pięknie się razem prezentuje, gdzie kupiłaś? ;> Też chcę, bo na prawdę jest śliczna. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 17, 2013 Wow spódnica śliczna :) można składać zamówienia u ciebie? xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 18, 2013 Nie połączyłam wątków, Ty ją zrobiłaś : D Wow, szacun : d Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 18, 2013 pięknaaaaaaaaaa ♥ jeju jaka zazdość mnie chwyciła! Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 18, 2013 Ej, przyjdź w tym do szkoły. xD Śliczna ta sukienka. Jak będę kiedyś szczupła, to każę Ci uszyć mi taką samą. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted November 18, 2013 Matko, Sami...:D Na pierwszy rzut oka twoje zdjęcie z "deską" wyglądało dla mnie tak: A gorset genialny ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 18, 2013 Piękne zdjęcie gorset jest super podoba mi się bardzo. Ten strój mi przypomina ten Tarji :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 18, 2013 Ja mam tylko taką rozkminę... Jakim cudem, wyszło Ci to, jak się wzorowałaś na: xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 18, 2013 hahahaha prawie XD Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 18, 2013 Musiałabym kupić 60 metrów tiulu, a nie 6. I tak kupiłam na wyrost, a zużyłam wszystko. Taki ból, nic nie zrobisz. A do pani Turunen to mi daleko. Poza tym, że ja mam ładniejszy gorset... :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 18, 2013 Jaka skromna. ;P Trzeba było zainwestować, to byś była słodka i rozkoszna. ;) Share this post Link to post Share on other sites