Adrian 3317 Posted March 30, 2013 Jeśli macie jakieś Nightwishowe dzieła, którymi chcielibyście się podzielić z innymi to podeślijcie tutaj -wrzucimy na stronę do Galerii. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 30, 2013 Jak się chwalić, to się chwalić : ) Machnęłam sobie kiedyś wielkiego penduluma na suficie. Papier pakowy + akwarele Rozpiętość 'ramion' - ok. 1.5m g 4 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Jak się chwalić, to się chwalić : ) Machnęłam sobie kiedyś wielkiego penduluma na suficie. Papier pakowy + akwarele Rozpiętość 'ramion' - ok. 1.5m [ciach] Challenge accepted ! Podoba mi się :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 30, 2013 Sami the Owl, Twoje dzieło jest świetne:) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted March 30, 2013 Jest moc, serio, niezłe! ;) Ja tez coś tam kiedyś fanartowałam: Próba utworzenia znośnej tapety na pulpit i Nuda na lekcji historii - porażka, ale jest i trzeba się pochwalić! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 30, 2013 Sami the Owl, Twoje dzieło jest świetne:) Kiitti :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Jest moc, serio, niezłe! ;) Ja tez coś tam kiedyś fanartowałam: Próba utworzenia znośnej tapety na pulpit i Nuda na lekcji historii - porażka, ale jest i trzeba się pochwalić! Cudowny rysunek ! Pokłony ! Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Jest moc, serio, niezłe! ;) Ja tez coś tam kiedyś fanartowałam: Próba utworzenia znośnej tapety na pulpit i Nuda na lekcji historii - porażka, ale jest i trzeba się pochwalić! Ja to nawet szkicu czegoś takiego nie umiem zrobić, więc dla mnie to jest piękne *.* Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 30, 2013 Z fanartów NW nie wychodzi wiele, bo NW zwykle to inspiracja, a nie przedmiot działania, ale rzucę to, co mam ;) A to koszulka, wprawdzie nie z tekstem NW, ale z kawałkiem oryginalnego 'Song of Myself". Ktoś umie przeczytać ten handwriting? :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 30, 2013 Dziewczyny, cudowne fanarty. :) Na pewno trafią na stronę. ;) @Sami: Masz genialne pismo! :o Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Z fanartów NW nie wychodzi wiele, bo NW zwykle to inspiracja, a nie przedmiot działania, ale rzucę to, co mam ;) [cut] A to koszulka, wprawdzie nie z tekstem NW, ale z kawałkiem oryginalnego 'Song of Myself". Ktoś umie przeczytać ten handwriting? :) [cut] Ja poproszę taki worek ! :O Jest cudowny ! Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 A ja chcę koszulkę w takim wzorem jak na worku. A co :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 30, 2013 A ja chcę koszulkę w takim wzorem jak na worku. A co :D Nie za dużo tego dobrego na jednej koszulce? :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 30, 2013 Pokazałam siostrze. Moż mi zrobi. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 A ja chcę koszulkę w takim wzorem jak na worku. A co :D Nie za dużo tego dobrego na jednej koszulce? :) Możesz zlikwidować Rammstein, Van Canto, i Theriona. Tych nie słucham ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 30, 2013 A ja chcę koszulkę w takim wzorem jak na worku. A co :D Nie za dużo tego dobrego na jednej koszulce? :) Możesz zlikwidować Rammstein, Van Canto, i Theriona. Tych nie słucham ;) R+ zaprawdę dobrym odmóżdżaczem jest :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 A ja chcę koszulkę w takim wzorem jak na worku. A co :D Nie za dużo tego dobrego na jednej koszulce? :) Możesz zlikwidować Rammstein, Van Canto, i Theriona. Tych nie słucham ;) R+ zaprawdę dobrym odmóżdżaczem jest :) No dokładnie :D Powtarzanie przez 90% piosenki "Du hast" potrafi zryć beret, że ło ja pi... xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 30, 2013 Invidia - żadnego likwidowania Rammstein... bo się pogniewamy :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Ale ta koszulka ma być dla mnie, nie dla was :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Ale to my się będziemy gniewać, a nie ona :P (mogę chwilę spamować, Adrian ogląda x-factor, więc nie będzie krzyczał :D ) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 To co, mam wyrzucić Pain? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 30, 2013 Coś mnie się wydaje, że Nightwish xDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Dobry pomysł. @Sami, zrobisz mi osobną koszulkę z Nightwishem? :P Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 30, 2013 Dobry pomysł. @Sami, zrobisz mi osobną koszulkę z Nightwishem? :P "Z Nightwishem" czyli zamiast każdej nazwy wpisujemy "Nightwish"? XD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 30, 2013 Dokładnie ^^ Ewentualnie możesz mi pod spodem machnąć rysunek zespołu :D Share this post Link to post Share on other sites