Invidia 621 Posted August 11, 2014 Rozumiem Cię :D Także ten, Aniu, następnym razem napisz "od pierwszego nałożenia", coby nie brzmiało dwuznacznie :> "od pierwszego nałożenia" Niee, wcale nie dwuznacznie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 26, 2014 Arrdian ♥ To ja zawsze myślałam, że tylko ja słyszę w tej piosence "foch forever", bo jestem dziwna O_O Adi, zburzyłeś mój światopogląd :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 26, 2014 Arrdian ♥ To ja zawsze myślałam, że tylko ja słyszę w tej piosence "foch forever", bo jestem dziwna O_O Adi, zburzyłeś mój światopogląd :D Czy tylko ja przeczytałam to tak jakby Ardian to śpiewał? xD (Jaki kolwiek Ardian ma głos : o) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted September 5, 2014 (16:44:54) Taiteilija: Nie ma was, oczywiście. :D (16:45:39) Taiteilija: Każdy tu wchodzi sam i odchodzi w samotności. To melancholijne i smutne i w pewien sposób bardzo inspirujące. (16:46:13) Taiteilija: O chacie, chacie samotny! Nikt Cię nie odwiedza! Bieda, tylko, bieda! I wiatr w twych zakątkach hula! (16:47:13) Taiteilija: A Taiteilija gada sama do siebie i w ogóle... (16:47:51) Taiteilija: Wracam do odkopywania grobów i zszywania zwłok w całość na pobliskim cmentarzu... Ciao! Tajeczka i jej urocze hobby :3 Nakryta na gorącym uczynku. :-( 2 Share this post Link to post Share on other sites