Guest Morderczyni Posted November 17, 2013 Przypominam. 2. Żadnych komentarzy w tym wątku! Od tego mamy osobny: http://forum.nightwish.pl/watek-forumowe-kwiatki-komentarze Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 19, 2013 Co zastaje na chatcie ;) : (23:24:56) Scavenger: Invi! Była żono moja! Ty jesteś jak zdrowe; Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie. ♥ (23:29:34) Scavenger: Invi święta, co Jasnego bronisz Dream Emporium I w forumowej świecisz Bramie! Ty, co każdy wątek założony ochraniasz z jego wiernymi użytkownikami! Jak mnie jako menrza do zdrowia powróciłaś cudem, (Gdy z czeluści Internetu pod Twoją opiekę Ofiarowany, martwą podniosłem powiekę I zaraz mogłem pieszo wędrować by zobaczyć Twój profil Na pięknym Twym ask.fm), Tak nas powrócisz na forumowe łono. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted November 21, 2013 Opisywanie uczuć, czyli co czuje Dejv przy całowaniu. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 23, 2013 Wszystkim się nudzi :P (10:16:41) Fik: O, Adminie, iskro bogów, kwiecie Forumowych Pól, święty, na twym świętym progu staje nasz natchniony chór. Jasność twoja wszystko zaćmi, złączy, co rozdzielił los. Wszyscy fani będą braćmi tam, gdzie twój przemówi głos. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted December 4, 2013 Rodzina Dave'a i jeszcze mój opis ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted December 12, 2013 Fikuś i jego poezja ;_; 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted December 24, 2013 Scavowi się nudzi ;-; A tutaj jeszcze stare wynalazłem: Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 30, 2013 O SLSie.. xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted December 31, 2013 Nowe drzewko: Bardzo przepraszam, jeśli kogoś pominęłam. Piszcie, jeśli tak jest. A jeśli chcecie, żeby Was ktoś przygarnął, to przyznam, że choć mam męża od kilku godzin, to stwierdzam, że się nie postaraliśmy i mamy dopiero jedno dziecko... Mogę jeszcze kogoś urodzić. xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 1, 2014 Uczymy naszą forumową Finkę, Meri, polskiego: 4 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 26, 2014 Paula i Sami na skype. Te rozmowy i tak są bardziej normalne niż te 'na żywo" xD [21:08:17] Kosa: Pytanie historyczne: [21:08:26] Kosa: Jak długo Finowie wspierają Niemców? [21:08:36] Kosa: Aż zajmą całą Karelię :D [21:10:49] Magda: :) [21:10:59] Magda: Bo inaczej Kitee nie byłoby w Finlandii, nie? [21:11:09] Magda: I słuchalibyśmy ruskiego zespołu... [21:11:14] Magda: taka bieda trochę... [21:27:07] Kosa: Tak. Akurat Kitee chyba byłoby w Rosji 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 26, 2014 Ciąg dalszy tej rozmowie na poziomie: ja 21:49 VHURCHILL JEST TAKI BRZYDKI. NAWET BRZYDSZY OD STALINA. ;_; xDD *CHURCHILL Magda 21:49 Ale Adolf ładny :> Brałabyś? ja 21:49 albo w sumie 21:50 jednak Stalin brzydszy od Churchilla nie brałabym tylko Tuo i mojego ewentualnego blondwłosego Fina metalowca o uśmiechu a la Kuusisto albo Kovalainen *taki tam ideał* Magda 21:50 Tuo bym nie brała. ja 21:51 hahah Boisz się Joasi? xD Magda 21:51 Ale był go zatrudniła do stania pod moim oknem i recytowania jakiegoś w ch*j pieknego wiersza ♥ ja 21:51 hahah tego to on by nie zrobił Magda 21:51 Tak bardzo marzenia ♥ ja 21:51 ale przespać się z kimś już prędzej w sensie on nie ja ja bym wolała recytować wiersz ♥ Magda 21:52 Ale Sherlocka to bym z łózka nie wypuszczała :> Tuo by się nie zmieścił... Mä rakastan sinuakin, Sami. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 20, 2014 Znalazłem rozmowy z sierpnia... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 2, 2014 Znowu XD Tym razem jest dwóch ambitnych XD 7 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 25, 2014 I ma spore włosy co przedstawia to zdjęcie też. Wut? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 11, 2014 Miłość od pierwszego włożenia :) ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 14, 2014 Zdjęcie z planu filmowego do nowego teledysku do piosenki "Heater". :D Będzie EPICKO!! \m/ :happy: GRZEJNIK? 'Cause I really always knew that my little crime would be cold, that's why I got a heater for your thighs... Tak, wszystkie grzejniki kojarzą mi się właśnie z tym. To dziwne. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 14, 2014 Wybacz Millo już błąd poprawiłem i dziękuję za zwrócenie uwagi. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 19, 2014 Może nie od rzeczy byłby osobny wątek: komisja Macierewicza do badania przyszłej katastrofy zespołu z nową wokalistką i nietrafionym tematem przewodnim? Z tym Macierewiczem to Ci się udało, nie powiem :happy: 5 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted August 26, 2014 To jest THE BEST FOREVER. Popłakałam się ze śmiechu. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 5, 2014 (16:44:54) Taiteilija: Nie ma was, oczywiście. :D (16:45:39) Taiteilija: Każdy tu wchodzi sam i odchodzi w samotności. To melancholijne i smutne i w pewien sposób bardzo inspirujące. (16:46:13) Taiteilija: O chacie, chacie samotny! Nikt Cię nie odwiedza! Bieda, tylko, bieda! I wiatr w twych zakątkach hula! (16:47:13) Taiteilija: A Taiteilija gada sama do siebie i w ogóle... (16:47:51) Taiteilija: Wracam do odkopywania grobów i zszywania zwłok w całość na pobliskim cmentarzu... Ciao! Tajeczka i jej urocze hobby :3 2 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted June 10, 2015 Genialna definicja headbangingu według Pablito: To takie trafne, że musiałam wstawić. :D 3 Share this post Link to post Share on other sites