Evi 1960 Posted May 3, 2014 Dziś na spacerze odkryłyśmy z przyjaciółką prześliczne, magiczne miejsce. Mały "lasek" (jeśli można to tak nazwać) przy autostradzie. To miejsce mnie urzekło. Sami zobaczcie: Kwiatki z bliska: Tablica informacyjna: A później patrzyłam jeszcze na pomarańczowe ryby :D A może to były złote rybki? Dzień bardzo udany, chociaż padam z nóg ;) 6 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted May 4, 2014 Pięknie w tym lesie. Pierwsze zdjęcie przypomina mi moją tapetę na laptopie. U mnie podał grad i w ogóle nadają śnieg a mogłoby być tak ładnie... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 4, 2014 Lasek rzeczywiście uroczy i te niebieskie kwiatki- bajkowo:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 24, 2014 Kilka wspomnień z ostatnich miesięcy :) 1. Podróż do Poznania: 2. Zachód słońca, Copacabana Międzyzdroje: 3. Plaża w Międzyzdrojach: 4. Ćma: 5. Bałtyk: 6. Tak daleko w morze udało mi się pójść :) 7. Takie widoki w pracy miałam: 8. Woliński Park Narodowy: 9. Panorama morska :D 7 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 24, 2014 Ale ci zazdroszczę tych zdjęć :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 21, 2015 Wspomnienia z mojej zeszłotygodniowej wycieczki do Szymanowa :) 1. Podróż oczywiście Polskim Busem (35zł za 600km to bardzo dobra cena :D ) 2. Wjazd do Wrocławia (SAMI - dlaczego nie mamy żadnego sefie :( ) 3. Głupi, ale kochany ♥ psiak Adriana :D 4. Zdechnięty wąż w jeziorze... 5. Ślicznie tam jest! Cudowny spacer - las, jezioro... Brakowało mi tego od dawna :D 6. Bobrów nie widziałam, ale zdecydowanie tam są! 7. Panorama :) 8. Widoków ciąg dalszy *reszta w kolejnym poście, bo podobno za dużo zdjęć :O9. Relaks przy winie. Następnym razem trzeba wypić IM Wine xD 10. A taką kawę robi Adrian! Pycha ♥ 11. I na koniec - taki kask musiałam ubierać codziennie, żeby czuć się bezpiecznie na pojeździe dwukołowym naszego admina! 12. No i jeszcze trochę bardziej uśmiechnięte gęby :D (słońce raziło...) 8 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 21, 2015 Wspaniały reportaż, Evi! Piękne zdjęcia. Zadowolone, uśmiechnięte twarze i cudowna przyroda. Widać, że wypoczynek był miły i przyjemny:) Trzeba czasem oderwać się od codzienności, a podróże to najlepszy na to sposób:-) Słitaśny ten piesek Adriana! A ten wąż to naprawdę zdechły i prawdziwy? Winko, kawka..mmmyyy, ale zrobiliście mi smaka! Jak Ty Adrian robisz taką kawę, to ja już Cię lubię:)! A jak widzę Wasze(sorry, Adrian, ale Ty jakiś smutny..) miny, Evi w tym kasku, autobus, to sama mam ochotę gdzieś wyjechać...Narazie sfera marzeń...;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 21, 2015 2. Wjazd do Wrocławia (SAMI - dlaczego nie mamy żadnego sefie :( ) Właśnie nie wiem... Ale też się zorientowałam dopiero jak już pojechałaś :< A co do zdjęć - ta panorama ♥ ♥ ♥ Tam jest jak w Finlandii ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 21, 2015 Anulka - wąż prawdziwy ;) Sami - się dobrały dwie z nieprzeciętnym refleksem... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 21, 2015 Wspaniały fotoreportaż ,jakie tam są widoki ,tyle zieleni cisza las ,wow ,Evi to tam by się miał odbyć nasz poznański planowany Zlot Forum ? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 21, 2015 Tak, Pablito, właśnie tam ma odbyć się zlot ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 22, 2015 Fajne foty i opisy :) Ja nawet nie zauważyłem, ale tam jej jakaś droga na jeziorze? A mnie się coś bardzo podobnego śniło. chciałbym zobaczyć, jak teraz tam wszystko wygląda, bo jak sobie wyobrażam te drzewka co tu widzę, że tak powiem "fajowo-komfortowo" :D Szkoda, że u mnie nie ma takich dużych i wolnych przestrzeni, bo samem sady, albo jakieś pola uprawne. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted April 22, 2015 Naprawdę świetny fotoreportaż, zdjęcia super jakości. Nie powiem, miejsce na zlot fajne, piękne widoczki (ach, tylko wziąć i puścić sobie My Walden ♥), zazdroszczę wszystkim, którzy będą na zlocie. :) A co do ciebie Evi, to naprawdę zarąbiście wyszłaś na tych zdjęciach, normalnie piękniejesz w oczach, a Adrian to już w ogóle taki model. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 23, 2015 A co do ciebie Evi, to naprawdę zarąbiście wyszłaś na tych zdjęciach, normalnie piękniejesz w oczach, a Adrian to już w ogóle taki model. :D Awww ♥ dziękuję, zaczerwieniłam się :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
ciociosan 11 Posted April 30, 2015 Powiem ci że masz talent a zdjęcia pierwsza klasa! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 16, 2015 Podczas ostatniej pełni (jakieś 2 tygodnie temu) bawiłam się trochę aparatem. Oto efekty: 11 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 16, 2015 Widać, że narysowane w paintcie. Eh Evi, zero ambicji :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 16, 2015 Dejw, uwielbiam cię ♥ Swoją drogą chciałabym umieć tak rysować xD Share this post Link to post Share on other sites
ciociosan 11 Posted May 23, 2015 Evi te zdjęcia to pierwsza klasa. Nie wiem jak ci to się udaje, ale te zdjęcia mają coś w sobie! 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 23, 2015 Ewuniu masz cudny awatarek:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 5, 2015 Ok, krótka relacja z wizyty w Wadowicach u Pablita. On NAPRAWDĘ ma dużo modeli samolotów :D Budząc się rano, po otwarciu oczu jest taki widok: Zwiedzanie miasta było krótkie, ale to nawet lepiej. Widziałam to co najważniejsze. Pomnik papieża zombie :D Obiad był przepyszny - racuchy popijane zimniutkim cydrem omnomnom! No i na koniec selfie nad Skawą :) A w drodze do Krakowa trafił mi się piękny zachód słońca, który też musiałam uwiecznić :) 15 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted July 5, 2015 To powiedz jak to jest, obudzić się z tymi samolotami nad głową? :D A ta focia "do Krakowa" Mega jak jakaś hiperprzestrzeń. "W nadświetlną" :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 5, 2015 To jest masakra :D w ogóle pokój jest trochę klaustrofobiczny, bo samoloty zmniejszają odległość do sufitu, ale obudzić się z takim widokiem - mega! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 20, 2015 Udało mi się wczoraj uwiecznić błyskawicę :) jakość taka, jakbym to robiła kalkulatorem, ale to i tak sukces :D 5 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2015 My to wczoraj (no, właściwie już przedwczoraj, bo przed chwilą zrobiło się jutro :D) akurat jechaliśmy przez Warszawę, jak była taka mega burza. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek wcześniej widziała takie wielkie błyskawice, one wyglądały, jakby były strasznie blisko... Suuuper ♥ Rodzicom się mniej podobało, bo ten deszcz skutecznie ograniczał widoczność na drodze, ale ja uwielbiam takie "apokaliptyczne" widoki :happy: 2 Share this post Link to post Share on other sites