Adrian 3317 Posted March 26, 2013 TYYYYYLE nieprzeczytanych postów. Ponad 1100. Kara za nieregularne odwiedzanie forum. :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 26, 2013 TYYYYYLE nieprzeczytanych postów. Ponad 1100. Kara za nieregularne odwiedzanie forum. :D :devil: SAMO ZUO :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 26, 2013 TYYYYYLE nieprzeczytanych postów. Ponad 1100. Kara za nieregularne odwiedzanie forum. :D :devil: SAMO ZUO :devil: Zgroza. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 26, 2013 TYYYYYLE nieprzeczytanych postów. Ponad 1100. SAMO ZUO Bandziory naspamowały :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 26, 2013 Ktoś musi. A że bandziory... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 26, 2013 TYYYYYLE nieprzeczytanych postów. Ponad 1100. SAMO ZUO Bandziory naspamowały :happy: Ale co znowu ja ? TOĆ JA NIE SPAMUJĘ, no gdzieżby ?! Jak możecie tak myśleć? :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 26, 2013 Ale co znowu ja ? TOĆ JA NIE SPAMUJĘ' date=' no gdzieżby ?! Jak możecie tak myśleć? [/quote'] Te "Bandziory", to był komplement Simo ^.^ Taki forumowy gang, to jest coś.... :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 26, 2013 Jej Simo ♥ Jak to pięknie brzmi, czyż nie ? xD :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 26, 2013 Jaki spam ? To wielce inspirująca dyskusja :-D. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 26, 2013 Jaki spam ? To wielce inspirująca dyskusja :-D. Na temat wypadających włosów oraz uganianiem się Floor za biednym Emppu :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 26, 2013 Jej Simo ♥ Jak to pięknie brzmi' date=' czyż nie ? xD [/quote'] Już Ci gdzieś pisałam, że ładnie :P Dlatego tego użyłam ^.^ ganianiem się Floor za biednym Emppu A nie ucieczkami Emppu od Floor ? Nie zauważyłam, żeby był prześladowany xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 26, 2013 ganianiem się Floor za biednym Emppu A nie ucieczkami Emppu od Floor ? Nie zauważyłam, żeby był prześladowany xD Bo źle patrzysz, o ! xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 26, 2013 To teraz pytanie za 100 punktów, kto zrobi mi zadanie z polskiego ? xD Ja bym ci mogła zrobić. A ja mam dziś dyżur w internacie w stołówce. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 26, 2013 To teraz pytanie za 100 punktów, kto zrobi mi zadanie z polskiego ? xD Też w sumie mogę. Jak na razie mam całe dnie wolne :D Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted March 26, 2013 Siedzę i się nudzę w szkole. Czekam na rodzicielkę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 26, 2013 Siedzę i się nudzę w szkole. Czekam na rodzicielkę. Po co? Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted March 26, 2013 Po wywiadówce :D jestem zagrożony z matematyki ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 26, 2013 Wyliżesz się. Masz czas. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 26, 2013 A ja zawsze czuję się jak kosmitka, bo lubię matematykę ;). Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted March 26, 2013 O, to dobrze. Pomożesz? :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 26, 2013 A ja zawsze czuję się jak kosmitka, bo lubię matematykę ;). Maggie, ja jestem na mat-fizie xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 26, 2013 Invidia z przyjemnością! Chociaż nie wiem czy ogarniesz, bo często mam takie pokrętne sposoby, że nawet babka z matmy nie rozumie :-D. The Escapist podziwiam cię, bo czasami fizyka mnie przeraża, a taka zaawansowana to dopiero koszmar... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 26, 2013 Invidia z przyjemnością! Chociaż nie wiem czy ogarniesz, bo często mam takie pokrętne sposoby, że nawet babka z matmy nie rozumie :-D. The Escapist podziwiam cię, bo czasami fizyka mnie przeraża, a taka zaawansowana to dopiero koszmar... Fizyka też mnie przeraża xD Jestem na tym profilu ze względu na rozszerzoną matmę i angielski xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 26, 2013 Maggie, tylko nie kosmitka, plizzz;) Ufak, to tak romantycznie brzmi;) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted March 26, 2013 Mam czas? Za niecały miesiąc kończę szkołę :D Share this post Link to post Share on other sites