Nymphetamine 958 Posted June 27, 2013 Ktoo chce pogadać na skajpaju? heuheuheu : D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 27, 2013 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 27, 2013 Okay! Jakby ktoś był jeszcze chętny to pisać! : D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 27, 2013 Ok, priv ♥ Niekurturarny Szymek :< Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 27, 2013 [video=youtube] Znowu mnie to trafiło... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 27, 2013 A więc;) Ekipa forum to jest dokładnie 12 osób, w strefie 51 czeka dla Was informacja dotycząca niespodzianki dla userów i fanów NW. Bardzo proszę Ekipę o odwiedzanie strefy i ustosunkowanie się do projektu. Bardzo dziękuje za uwagę:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 27, 2013 Jestem chyba ślepy, bo tego nie widzę ;x Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 27, 2013 No ja właśnie też >.> Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 27, 2013 Dobra, my jako redaktorzy nie mam tam dostępu ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 27, 2013 Szymek został syrenką *__* Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 27, 2013 omg mam nowy odkurzacz *.* Taki niebieski, lekki i seksowny. I moja mama mówiła, że baaardzo mocno ssie, nawet chciała mi go do twarzy przyłożyć, żebym zobaczył. *.* Dodatkowo ma jakieś dodatkowe funkcje. A na początku kiedy go zobaczyłem, to wziąłem go na ręce i mu zaśpiewałem kołysankę. rstmspoeteso już go kocham ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 27, 2013 ahahhahaha padłem ♥ kocham Cię xD ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 27, 2013 No to mamy wiele wspólnego, też się kocham ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 27, 2013 Skromniś :D Ale co tam, ja siebie też kocham. Ale to wszyscy wiedzą. Zwłaszcza Nymphetamine po dzisiejszej rozmowie na skype xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 27, 2013 omg mam nowy odkurzacz *.* Taki niebieski, lekki i seksowny. I moja mama mówiła, że baaardzo mocno ssie, nawet chciała mi go do twarzy przyłożyć, żebym zobaczył. *.* Dodatkowo ma jakieś dodatkowe funkcje. A na początku kiedy go zobaczyłem, to wziąłem go na ręce i mu zaśpiewałem kołysankę. rstmspoeteso już go kocham ♥ ...:D Padłam :D Haha, śpiewasz odkurzaczowi? Wariat jesteś, już cie lubię :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted June 27, 2013 Dokumentujcie takie "perełki" w forumowych kwiatkach :D http://forum.nightwish.pl/watek-zlote-usta Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 27, 2013 A już myślałam, że nie może być nikogo bardziej szalonego od Szymka, a tu niespodzianka. Życie zaskakuje :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 27, 2013 A już myślałam, że nie może być nikogo bardziej szalonego od Szymka, a tu niespodzianka. Życie zaskakuje :happy: Czy Ty we mnie wątpisz?! Ja po Sztokholmie chodziłem przytulając moją podusię i drąc się na cały głos, że mam łosia! Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 27, 2013 Ależ ja w Ciebie nie wątpie (nigdy!), po prostu Scavenger robi Ci konkurencję :P. Btw. Ciesz się, że nie zrozumieli po polsku, bo panowie z kaftanem by Cię zgarneli xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 27, 2013 Po polsku? :D Poza tym, powinno być Mam Rudolfa! :P Nie wiedziałam, że macie tu te Złote Usta.. Na "pewnym forum o sesjach RPG na którego reklamę nie mam zgody" jest temat Forumowe Kfiatki ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 27, 2013 Marku, chciałbym widzieć, co by się działo, gdybyśmy się spotkali xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 27, 2013 No, i jest tytuł ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 27, 2013 Tak, jest, specjalnie z myślą o Tobie Share this post Link to post Share on other sites