xhonek 26 Posted May 27, 2013 Chyba samemu ze sobą xD Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted May 27, 2013 Niektórzy mawiają, ze czasem warto pogadać z kimś inteligentnym :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 27, 2013 Wróciłem ze szkoły! :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 27, 2013 Sugerujesz, że ja nie jestem inteligentny? DZIĘKI!!! W szkole mi mówią, że jestem zboczony, mam raka i nie znam alfabetu. Teraz mi dowalilaś. Idę się zamknąć w sobie i popłakać do kapelusza... :( Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 27, 2013 Czyli co Szymonie? Znowu nikt Cię nie kocha? Ohh smutne :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 27, 2013 Kapelusz mnie kocha, o ! :( Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 27, 2013 Widzisz masz kapelusz! A ja nawet czapeczki nie mam, która by mnie kochała... ;( Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted May 27, 2013 Sugerujesz, że ja nie jestem inteligentny? DZIĘKI!!! W szkole mi mówią, że jestem zboczony, mam raka i nie znam alfabetu. Teraz mi dowalilaś. Idę się zamknąć w sobie i popłakać do kapelusza... :( Nie, no po prostu teraz będzie grono do dialogu a nie monolog :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 27, 2013 Jeszcze tylko 5 działów z wosu do powtórzenia. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 27, 2013 To przecież dla Ciebie pikuś;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 27, 2013 Beata. Dzięki za wiarę. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 27, 2013 Co masz z WOSu? Ten przedmiot będę chyba najniemilej wspominał xD Nauka do 4 nad ranem :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 27, 2013 Nie chce ktoś może ze mną iść do zoo w piątek? -_- Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 27, 2013 Szymek, wyślij mi jeszcze raz tą ściągawkę z zespołami do ogarnięcia bo nie chce mi się przekopywać pogadalni. :-D I poszłabym, ale za daleko mieszkasz. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 27, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941753_478664662207156_847626150_n.jpg Proszę Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 27, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/963740_486093851464237_1523308650_o.png I masz jeszcze tę. Zrobiona przeze mnie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 27, 2013 To jest zrobione na potrzeby fan page. Inną będę robił do mojej prezentacji. Ale o tym opowiem kiedy indziej. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 28, 2013 Co masz z WOSu? Ten przedmiot będę chyba najniemilej wspominał xD Nauka do 4 nad ranem :D Miałam sprawdzian. Moje sprawdziany z tego przedmiotu są z całego przerobionego materiału. Dzisiejszy był z działów 1-9. A na jutro nic. Tylko gegrę odrobić. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 28, 2013 Morderco ,apropo Wos to na pocieszenie ci powiem że jak chodziłem do technikum to jedna z grup z którą chodziłem usłyszała że WOS na Maturze jest łatwy i wzięli Wos i większość oblała Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 28, 2013 Pablito. Mnie wos nie jest potrzebny. Mam rozeszerzony, bo chciałam mieć rozszerzony polski i to koniecznie w tej szkole. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 28, 2013 Siostra, widzę żeś online, właź na skajpaja to pośpiewamy :P EDIT: A może skuteczniej wysłać jej peemkę? Nieważne. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 28, 2013 Cholera, zdradziłam się. :D Share this post Link to post Share on other sites