Adrian 3317 Posted May 26, 2013 Wróciłam do was! :3:3:3 Welcome back! ♥ Przy okazji, mamy serducha na forum - wystarczy napisać < 3 bez spacji. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 26, 2013 O szalony! Teraz jeszcze możesz wstawić buziaki! W sensie " :* " :D Wtedy to już w ogóle będziemy mogli się wszyscy kochać i w ogóle ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 26, 2013 A teraz się nie kochamy?;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 26, 2013 ♥ Kochamy się, ale bez buziaków nie można tego okazać :happy: ♥ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 26, 2013 Na zlocie będziemy sobie to indywidualnie udowadniać:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 26, 2013 O ile będę na zlocie ... :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 26, 2013 Ale tutaj cisza ... :( Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 Narzekasz na ciszę? To mi poradź. We środę mam łacinę, historię i geografię. Tylko. Iść czy nie iść? Dodatkowo we wtorek kończę o 13:45. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 To ja jeszcze pomyślę. Jak twoja fizyka? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 Czyli martwa. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 26, 2013 podobnie jest z angielskim xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 Angielskiego to i ja powinnam się pouczyć. Wychowawca (który uczy nas tegoż przedmiotu) w przyszłym roku idzie na zdrowotny i chce nas czegoś nauczyć. W maturalnej klasie zmieniają nam: -wychowawcę i jednocześnie anglistkę -polonistkę (a polak rozszerzony) -nauczycielkę z hiszpańskiego -matematyka (sami chcieliśmy). Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 26, 2013 Jutro wstawię wam zdjęcia i relację z Suomi :D Chcecie? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 Milla. Oczywiście. Miło cię znowu tu zobaczyć. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 26, 2013 Ciebie też miło "widzieć", Morderczyni ;) A teraz zabieram się za moje pierwsze odsłuchiwanie Lokikirji :3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 A ja wracam do obgadywania nauczycielki geografii z klasą. Znów mamy sprawdzian, o którym nic nie wiemy. Miłego słuchania. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 26, 2013 Morderco też przerabiałem w szkole wątek sprawdzianu o którym nic nie wiedzieliśmy a profesorka mówiła że mówiła o sprawdzianie ścianom gdy my byliśmy na wagarach Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 Nam wpisała w termianarzu (szkoła korzysta z dziennika internetowego) i nam nie powiedziała o tym. Ale to z tymi ścianami... Dowcipna była ta twoja geografica. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 26, 2013 To nie była Geografica tylko uczyła mnie Technologii Gastronomicznej,i czy ja wiem czy to był żart nam kopara opadła ze zdziwienia Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 26, 2013 O, w takim razie przepraszam za pomyłkę. Znalazłam kolejną ciekawą rzecz w terminarzu: sprawdzian z łaciny, który pisaliśmy w zeszłym tygodniu jest wpisany na 5 czerwca. Gdzie ja się uczę. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 26, 2013 Wygląda na to że ,w szkole w której wiadomości idą tylko w jedną stronę Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 27, 2013 Prawie doba bez posta tu! Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted May 27, 2013 Wpadłam na chwilę, ale już lecę. Owocnego postowania! Share this post Link to post Share on other sites