Guest Simo Posted May 19, 2013 W jakiej cenie są te puzzle Imaginaerum? Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted May 19, 2013 Na zamówienie są robione, poszukaj sobie, wiele jest firm robiących puzzle/poduszki/etc. z własnym motywem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 Hmmm... A to co Adi wrzucił gdzieś? Od NB? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 19, 2013 Tych puzzli w Nightwish shopie nie znalazłam i na stronie NB chyba też niema, więc może jeszcze nie są w sprzedaży? ____________ Btw. Przegapiłam mój 666 post :(. Jak mogłam? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 To ja rozpaczałem, że przegapiłem 1500 ... xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 19, 2013 Jezusie Szymek! Ty to masz jakąś postofobię :happy: Masz około 19 postów dziennie - niezły wynik ;). Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 W rzeczywistości raz nie ma wcale, a raz 40 ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 19, 2013 raz nie ma wcale Ekhem nie przypominam sobie takie mrocznego i cichego dnia na forum, gdy TheEscapist nic nie napisał :[. Ale dobra, może się mylę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 OBRAŻAM SIĘ NA CIEBIE. I TO CAŁKIEM OFICJALNIE! Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 19, 2013 Ueh... Co ja znowu zrobiłam? Btw. Będę płakać ;( . Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 19, 2013 Nie płacz. Szymek ma tylko chwilowego focha. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 19, 2013 Wiem, wiem ;) . On się na mnie obraża tak średnio raz na dwa tygodnie. Taka jestem wkurzająca :devil:. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 Sobie nie wlewaj ... Codziennie się obrażam ... Tylko o tym nie wiesz :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 19, 2013 Już popojutrze Finlandia! ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 19, 2013 Nie no, bo zaraz ja się obrażę! I będzie niemiło :devil: . A nie, zapomniałam, że nie za bardzo Cię to obchodzi... Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 19, 2013 Hmmm... A to co Adi wrzucił gdzieś? Od NB? http://www.nuclearblast.de/en/products/tontraeger/dvd-bluray/dvd-boxset/nightwish-imaginaerum-by-nightwish-mailorder-edition.html?utm_source=Facebook&utm_medium=FB+Post&utm_campaign=Imaginaerum+FB+Post :) Jakieś 140 zł za puzzle, film, plakat i to pudełko w kształcie taśmy..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 A sam film kosztuje jakieś 80 zł ... Czyli na dobrą sprawę za same puzzle i film płacisz. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 19, 2013 Jak dla mnie opłaca się. Puzzle! :D Zrobiłam Adrianowi i DE małą reklamę na wikipedii. Może więcej osób tu trafi xd Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 19, 2013 Na wikipedii, a coś więcej?:) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 19, 2013 http://pl.wikipedia.org/wiki/Nightwish#Linki_zewn.C4.99trzne Zerknijcie na linki zewnętrzne. 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 19, 2013 No, nie mam pytań:) Invidia, jesteś wielka:) Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 19, 2013 E tam. Dziwiłam się, że jeszcze nikt tego nie zrobił. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted May 19, 2013 Próbowaliśmy ;) To jutro na pewno poleci, dziś jest niedziela więc pewnie nikt nie moderuje. Ujednoliciłem brzmienie całośći z naszą promocją w sieci i jeszcze dołożyłem edycję biografi popartą odesłaniami do nas na stronę, dzięki temu jest mneijsza szansa że sam link wyrzucą ale i tak daję nam max 2-3 dni Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 Dajesz 2-3 dni na co Maćku? Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted May 19, 2013 Wikipedia tak działa że zmiany mogą robić tylko redaktorzy odpowiedzialni za dany dział, zmiany robione przez osoby z zewnątrz są zatwierdzane potem przez redaktorów a zatwierdzane są bardzo zradko (a najrzadziej sam link) i to według ich własnego widzimisie, ja tam już nas parę razy załączałem (kiedyś dawno ze starą stroną page of wishes się bawiłem w kotka i myszkę,link znikał i się pojawiał :D) Teraz wzmocniłem link Invidii edycją biografii zawierającą odesłania do nas na stronę to,daje nam wiekszą sznase niż sam link ale i tak się spodziewam usunięcia na dniach no chyba że będzie cud :) Share this post Link to post Share on other sites