Maggie 338 Posted March 25, 2013 Adrian chwała ci ! Kosz? NIE! To skrzynia pełna skarbów :D. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 25, 2013 Okej Wafelki' date=' z czystej sympatii do Was nie wysłałem Floor-oftopu w kosmos tylko włączyłem w ten wątek. A szukajcie sobie gdzie są te posty. [/quote'] Znalazłam :> ! http://forum.nightwish.pl/watek-pogadalnia?pid=6710#pid6710 :happy: ADRIAN ZAŁOŻYŁ DZIAŁ "KOSZ" !!!! Gdzie? Zresztą, nie musi go być, żeby zrobić akcję, więc... NIEEEEE KOSZOWI xD ! Kosz? NIE! To skrzynia pełna skarbów . Mój kot też tak uważa xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 Adrian chwała ci ! Kosz? NIE! To skrzynia pełna skarbów :D. Czyli rozumiem, że kolekcjonujemy perełki ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 25, 2013 Mam pomysł' date=' otwórzmy swój sklep ze sznurówkami ! Ja mogę reklamować xD Pomyślcie sobie, jak ja się drę na pół miasta xD[/quote'] Tak mi się z tymi głowami skojarzyło... Bo mogą być sznurówki z czaszkami np., to czemu by nie nightwishowo i z głowami: Tuo, Tarji... XD Chociaż przesadne kombinowanie na dobra nie wychodzi... Ale sznurówki w gitary? O! Ale po co pusty kosz? Tak zdecydowane NIE dla kosza! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 Mam pomysł' date=' otwórzmy swój sklep ze sznurówkami ! Ja mogę reklamować xD Pomyślcie sobie, jak ja się drę na pół miasta xD[/quote'] Tak mi się z tymi głowami skojarzyło... Bo mogą być sznurówki z czaszkami np., to czemu by nie nightwishowo i z głowami: Tuo, Tarji... XD Chociaż przesadne kombinowanie na dobra nie wychodzi... Ale sznurówki w gitary? O! Sznurówki z głowami ♥ ZBIERZ JE WSZYSTKIE XDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 25, 2013 Adrian napisał(a):Okej Wafelki, z czystej sympatii do Was nie wysłałem Floor-oftopu w kosmos tylko włączyłem w ten wątek. A szukajcie sobie gdzie są te posty. Znalazłam :> ! http://forum.nightwish.pl/watek-pogad...10#pid6710 Wniosek: na przyszłość przeniesionych postów należy szukać wg. daty i godziny ich napisania :D Sznurówki z głowami ♥ ZBIERZ JE WSZYSTKIE XDDDD Niezłe ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 25, 2013 Będzie można zakładać inne sznurówki na każdy dzień tygodnia, albo w zależności od pogody xD Np. sznurówki z głową Emppu w piątek, bo to taki radosny dzień xD Wniosek: na przyszłość przeniesionych postów należy szukać wg. daty i godziny ich napisania Tym się sugerowałam :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 25, 2013 Ależ oczywiście, że kolekcjonujemy perełki, czyli nasze błyskotliwe wypowiedzi ;). Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 Ależ oczywiście, że kolekcjonujemy perełki, czyli nasze błyskotliwe wypowiedzi ;). "Ale my jesteśmy idiotami" xDDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 25, 2013 O taak, ale w kupie raźniej :-D. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 Cholera, przeczytałem "W Krupie" i dziwne skojarzenie xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 25, 2013 Cholera' date=' przeczytałem "W Krupie" i dziwne skojarzenie xD[/quote'] LOL :happy: No cóż, bywa że głodnemu chleb na myśli... :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 Cholera' date=' przeczytałem "W Krupie" i dziwne skojarzenie xD[/quote'] LOL :happy: No cóż, bywa że głodnemu chleb na myśli... :P Dobra, powiem Wam coś, ale postarajcie się, by szybko zniknęło w natłoku wiadomości xD Jestem gejem xDDDD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 25, 2013 Hmmm, moje sznurówki w moich ulubionych trampkach się zmechaciły.Warto by wybrać się do jakiegoś sklepu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 Hmmm, moje sznurówki w moich ulubionych trampkach się zmechaciły.Warto by wybrać się do jakiegoś sklepu. Chciałaś parę z głowami Tarji ? xD Czy może wolisz Tuo ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 25, 2013 Ale po co pusty kosz? Tak zdecydowane NIE dla kosza! Kiedyś nabijano na pal głowy bandziorów żeby odstraszyć bandziorów. My mamy kosz. Taki humanitarny bardziej. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 25, 2013 Lalalalala... Skrywający natłok wiadomości :-D. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 25, 2013 Chcę wszystkie. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 25, 2013 Morderca, nasz forumowy przyjaciel TheEscapist ma w planach otworzyć sklep ze sznurówkami- złóż zamówienie;) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 25, 2013 Kiedyś nabijano na pal głowy bandziorów żeby odstraszyć bandziorów. Na pal by było ciekawiej :happy: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 Ale po co pusty kosz? Tak zdecydowane NIE dla kosza! Kiedyś nabijano na pal głowy bandziorów żeby odstraszyć bandziorów. My mamy kosz. Taki humanitarny bardziej. Ja tam wolę pal xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 25, 2013 Ale po co pusty kosz? Tak zdecydowane NIE dla kosza! Kiedyś nabijano na pal głowy bandziorów żeby odstraszyć bandziorów. My mamy kosz. Taki humanitarny bardziej. Adrianie. Jesteś drastyczny. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 25, 2013 Morderca, nasz forumowy przyjaciel TheEscapist ma w planach otworzyć sklep ze sznurówkami- złóż zamówienie;) Ale ktoś musi robić te sznurówki ! Kto się pisze ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 25, 2013 Morderca, nasz forumowy przyjaciel TheEscapist ma w planach otworzyć sklep ze sznurówkami- złóż zamówienie;) Złożyłam. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 25, 2013 Ja też chętnie coś zamówie, jak tylko ukażą się jakieś projekty :D. TheEscapist liczymy na ciebie ! Share this post Link to post Share on other sites