Invidia 621 Posted June 25, 2013 Będę miała konkurencję :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 25, 2013 Okej, przeraziła mnie liczba 750 nieprzeczytanych, ale po otwarciu pogadalni zostało ich 400 ^_^ A tak w ogóle, WRÓCIŁEM XD Cieszycie się? :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 25, 2013 Papuga Szymek! :happy: Tak, cieszymy się ;] Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 25, 2013 Łaaaaaaaaaaa Szymek żyję i nie wypadł za burtę ! Gadaj jak było ;) ! Btw. Dostałeś moją pocztówkę? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 25, 2013 Łaaaaaaaaaaa Szymek żyję i nie wypadł za burtę ! Gadaj jak było ;) ! Btw. Dostałeś moją pocztówkę? Wejdź na gg, to się dowiesz :P Jak było napiszę za kilka dni, dziś jestem już zmęczony (nie spałem od 48h). Dwa zdjęcia macie w temacie "Podróże małe i duże" Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 25, 2013 Bardzo się cieszę :) brakowało tu ciebie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 25, 2013 Wejdź na gg, to się dowiesz :P No właśnie dopiero teraz zobaczyłam i odpisałam ;). I się śmiejesz z moich bazgrołów ! :( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 25, 2013 W końcu jesteś Szymek, czekam na wrażenia:) "Forum" bardzo tęskniło za Tobą, cicho i przesadnie grzecznie było bez Ciebie;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 25, 2013 Bardzo grzecznie, 700 postów :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 25, 2013 Kupca już zaklepali. Chyba że zrobię z ciebie drugą kapłankę. Pasuje? pewnie ♥ Ale mnie je*ło. Ledwo co na oczy patrze xD W sensie nie, że w lustrze czy jak, po prostu mało widzę, a raczej oczy mi się zamykają. W sumie to, to i to. TY I TY I TY I TY I TY I TWÓJ KOLEGA. Pójdę spać, będzie lepiej Pershing.t Uwielbiam 13 posterunek ( i smaczne jedzenie i wino). W sumie to dużo (wiecie, że na początku napisałam "durzo"? ale zaraz się zorientowałam, że coś nie tak ; o) rzeczy uwielbiam, ale wydaje mi się, że za dużo ich żeby wymieniać .. Anyway dobranoc! 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 26, 2013 Byłam wczoraj na Solnym Traperze czyli chodzeniem po okolicy z moją klasą i jak wracaliśmy do szkoły to stał na chodniku samochód który na tylnej szybie u góry miał logo Nightwish a na dole dwa wilki. Ktoś się nieźle wozi ;) :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 26, 2013 Hejo, Szymuś! ^^ Jesteś papugą ^^ Aniu, faaaajnie. No to ja chcę w takim razie Najtłiszowy rower ;3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 26, 2013 Co ja pisałam o.o Nie pogardziłabym takim samochodem ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 26, 2013 Znajoma z fińskiego radia ma cos takiego na szybie :) Jak sobie kupię auto, to nakleję sobie: "on my way to Imaginaerum with Nightwish" Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 26, 2013 Mhm, fajne są takie bajery *.* Na telefonie mam różę z Violator'a :P Już mi brakuje pomysłów na zadania... Coś lekkiego, hipisowsko - pacyfistycznego i optymistycznego proszę Te warunki to wszystkie naraz mają zostać spełnione :dodgy: ? Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 26, 2013 UWAGA, SCAVENGER CHCE COŚ POWIEDZIEĆ! http://poomoc.pl/ wejdźcie tutaj :P Dziękuję Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 26, 2013 ok, nie wiem czy jest na forum gdzieś temat na takie rzeczy, ale Scavenger, przypomniałeś mi o tym: http://kilometrami.pl Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 26, 2013 Sami, moja droga. Na wcześniejszej podstronie wisi pytanie do Ciebie ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 26, 2013 Już mi brakuje pomysłów na zadania... Coś lekkiego, hipisowsko - pacyfistycznego i optymistycznego proszę Te warunki to wszystkie naraz mają zostać spełnione :dodgy: ? Dołączam się do pytania. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 26, 2013 Na razie wrzuciłam "tak o" ten utwór, potem się poprawię w razie czego ^^ Spełnia 50/50 :( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 26, 2013 Tak pięknie witacie nowych na DE, to jeszcze tak może w angielskiej części?:) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 26, 2013 Już mi brakuje pomysłów na zadania... Coś lekkiego, hipisowsko - pacyfistycznego i optymistycznego proszę Te warunki to wszystkie naraz mają zostać spełnione :dodgy: ? Dołączam się do pytania. Tak to jest jak się nigdy pogadalni nie przegląda. Nie, może spełniać wszystkie, może jeden warunek. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 26, 2013 Tak pięknie witacie nowych na DE, to jeszcze tak może w angielskiej części?:) Nie umiem angielskiego 3 W sumie w pt się okaże po wynikach z matury! : D uhuhu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 26, 2013 EWER FELT EŁEJ ŁIW MIIIIIIIIII Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 26, 2013 Simo nam się rozśpiewał :D Moja krew :D Share this post Link to post Share on other sites