Arcana 27 Posted January 27, 2013 "Zgadnij kotku co mam w środku" :D A tak na serio to w jakimś wywiadzie Tuo mówił, że marzy o psie Siberian Husky :) Tak z innej beczki, to ja niestety dziś miałam ciężką noc, ponieważ jeden z moich psów zapragnął niespodziewanie zaznać nieco wolności i udał się na niekontrolowany spacer podczas (prawie) pełni księżyca ok. godziny 23. Szukaliśmy go do 1:30 w nocy przy -12 stopniach, ubaw po pachy... Na szczęście się znalazł cały i zdrowy, zdążył już sobie nowy dom znaleźć cwaniak jeden. Przy okazji mało awantury przez niego nie było, bo jak się okazało próbował wskoczyć jakiemuś facetowi do auta, a inny gościu (który go później przygarnął), myślał, że psa ktoś z auta wyrzuca, za co chciał kierowcy spuścić łomot... Normalnie cyrk na kółkach. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 27, 2013 Dobrze, że się znalazł, włóczykij;) Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted January 27, 2013 Ja ubóstwiam koty ;D Od 12 lat jestem szczęśliwą właścicielką totalnie rozleniwionego pers Bazyla, a od kilku miesięcy jeszcze jest z nami przybłęda-dachowiec Feli ;) Uwielbiam te kocury, dwa zupełne przeciwieństwa, ale niesamowicie rywalizują ze sobą dosłownie o wszystko; który pierwszy zostanie pogłaskany, któremu pierwszemu rzuci się zabawkę, która miska najpierw zostanie uzupełniona, który pierwszy wdrapie się na łóżko, kolana, plecy !COKOLWIEK! - istne wariacje ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted January 27, 2013 Ale się rudasek wyłożył świetnie na ostatniej fotce :-D Share this post Link to post Share on other sites
KarolinaBlacking 29 Posted January 27, 2013 Ale się rudasek wyłożył świetnie na ostatniej fotce :-D Moja droga, ten kot śpi w takich pozycjach, ze czasami nie idzie tego ogarnąc ludzkim rozumem ;D Ostatnio tak się dziwnie zwinął, że zastanawialiśmy się gdzie on głowe schował ;D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted January 27, 2013 Tradycyjnie mizianki dla "potworów";) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 1, 2013 Mój kotek układa w komodzie:-D Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 1, 2013 A tu nasz Pan i Władca w swojej osobie: Zdjęcie dość stare. Dziś jest większy i bardziej kudłaty ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 1, 2013 Prawdziwie lwia prezencja ;) Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted February 1, 2013 Co za piękność! To maine coon? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 1, 2013 Co za piękność! To maine coon? Blisko - Norsk Skogkatt / Norweski Leśny. :) Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 5, 2013 Mój kochany ma jutro kastrację. Czy macie jakieś rady poza oczywiście 12h przegłodzeniem przed zabiegiem ? Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted February 5, 2013 Mój kochany ma jutro kastrację. Mam nadzieję, że zwierzak... :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 5, 2013 Kaktuska, to ja już mu współczuję i Tobie też. Przed tylko głodówka, ale po bardzo uważna opieka i asekuracja. Mizianki dla kiciusia:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 8, 2013 Wygrzebałem w starych plikach zdjęcia sprzed kilku lat Oriego. Wybaczcie mi słabą jakość, robiłem te zdjęcia żelazkiem bo akurat było pod ręką. Im dziwniejsza pozycja do spania tym kot bardziej zadowolony... Tutaj pozycja na "czirliderkę" - brakuje tylko pompona :D Tu z kolei jego dziwne hobby... tulenie miski. Koniecznie z wodą. Do dziś nie wiemy co próbuje nam w ten sposób przekazać. :) Share this post Link to post Share on other sites
Arcana 27 Posted February 8, 2013 Superowy kociak, widać, że ma swój indywidualny styl :D A ja miałam wczorajszy wieczór i noc bardzo trudną, bo jeden z moich psiaków nagle zachorował, przez kilka godzin miał drżenia mięśni, problemy z utrzymaniem równowagi i ogólnie jakieś zaburzenia świadomości :-( Teraz jest ok i mam nadzieję, że to jakaś jednorazowa akcja... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 8, 2013 Arcana, wiem bardzo się przeżywa problemy zdrowotne u zwierzaków:( Nie powiedzą co im jest, nie wiadomo jak pomóc? Głaski dla piesia:) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 16, 2013 Jutro Światowy Dzień Kota, czy nie są słodkie?:[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yi3UYHoLjT8 Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 16, 2013 Przypomniałaś mi jak moje maleństwo było takie cudakowate ( foto robione trzęsącym się kalkulatorem) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 17, 2013 Uwielbiam koty :blush: A oto moja wredna Baśka :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 17, 2013 Jak widać po minie Baśka ma "olewczy" stosunek do świata;) a miizianki i tak jej się należą:) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 17, 2013 Koty chyba ogólnie tak mają :P Zresztą za to je lubię :D Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted February 17, 2013 Ja mam tylko jednego kota - umysłowego :P Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 18, 2013 A kto dalej świętują;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 18, 2013 Hodował ktoś z was szczurki? Od pewnego czasu zastanawiam się nad zakupem. Może ktoś podzieli się doświadczeniami? :) Share this post Link to post Share on other sites