Brethil 18 Posted October 1, 2013 Heja :). Miłego forumowania. Share this post Link to post Share on other sites
moondancer 20 Posted October 17, 2013 Witam serdecznie. W 2009 jeszcze nie słuchałem metalu (pop,techno). Pewnego razu dostałem od kumpla- brata płytkę z plikami video. Przeglądając ją trafiłem na plik pt. Crimson Tide bez nazwy wykonawcy odpaliłem i ,,zjarało" mnie. Wiedziony jakimś przeznaczeniem zacząłem szukać tego bandu,i ZNALAZŁEM. I od tamtego czasu zaczęła się moja przygoda z muzyką metalową. Wpłynąłem na nieznane dotąd wody, po drodze poznałem Iron Maiden,Epica. Ale to NIGHTWISH wplynął na mnie najmocniej. Mym ulubionym utworem jest Wishmaster. Moje zainteresowania to: NW,Emppu(Jego styl gry na instrumencie)gra na gitarze,książki. Na DREAM EMPORIUM trafiłem jakoś pół roku temu zupełnie przypadkiem,spodobała mi się ta stronka i mnóstwo informacji na temat naszego UKOCHANEGO ZESPOŁU. Postanowiłem się zarejestrować. I oto jestem. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 17, 2013 Witaj moondancer baw się dobrze ;) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 17, 2013 moondancer, trochę czasu jak piszesz zajęła Ci decyzja o dołączeniu do nas, ale ciesze się że zapadła. Witaj:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 17, 2013 Witaj! Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej :) Pisz jak najwięcej, to pozwoli nam lepiej cię poznać ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 17, 2013 Witam wszystkich Nowych których nie miałem okazji powitać (kurde muszę częściej lukać do tego działu),miłego buszowania na forum ,liczę na miłą konwersację z nowymi na forum ,aaaa co do Kinga to moja młodsza siostra ma fioła na jego punkcie co chwilę przynosi do domu jego książki a na czytniku ma je chyba wszystkie Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted October 17, 2013 Hej Moondancer :) Miłej zabawy na forum! Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted October 17, 2013 Cześć :). Zasypię Cię pytaniami, a co :P. Jak się nazywasz? Ile masz lat? Jakie książki lubisz? Na gitarze dobrze grasz? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 17, 2013 Witaj Moondancer! :) "Moondance" i "Crimson Tide/Deep Blue Sea" to dwa pierwsze utwory, które mnie wciągnęły w NW więc sytuacja podobna do Twojej. :) Baw się dobrze w Nightwishowym towarzystwie! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 17, 2013 Witamy w Wariatkowie ;) Fajny nick. Moondance... *.* Także ten, baw się dobrze :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 17, 2013 Tervetuloa, seuraava Nightwishfaani. :> Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted October 17, 2013 Cześć, moondancer. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted October 18, 2013 No czeeeeść ; ] Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted October 18, 2013 Siemanko ;) !!! Share this post Link to post Share on other sites
My_Sin 2 Posted October 22, 2013 Witam państwa :D Dawno tu nie byłam i jeszcze nie ogarniam tego forum :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 22, 2013 Witaj My_Sin i piękna masz Dite na awatarze :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 22, 2013 Witaj My_Sin po długiej nieobecności- no działo się działo. Od teraz niech się dzieje przy Twoim udziale-pozdrawiam:) Share this post Link to post Share on other sites
My_Sin 2 Posted October 22, 2013 Witaj My_Sin i piękna masz Dite na awatarze :) Hahaha dziękuję! Nie wiedziałam, że tutaj ktoś może ją kojarzyć :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 22, 2013 Pewnie, że kojarzę jak po Nw jestem fanem Marilyna Mansona i KoRna i to była jego żona Marilyna Mansona :3 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 22, 2013 Witam wszystkich, których nie witałam :) Miło, że przybywa nowych członków, jeszcze tylko większa aktywność by się przydała :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted October 22, 2013 Witam nie witanych xD xD Milego przesiadywania i aktywnego wypowiadania sie :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted October 23, 2013 Dave, przeczytałam "miłego prześladowania". XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 25, 2013 Witam wszystkich niewitanych ,miłego buszowania po forum Share this post Link to post Share on other sites