Dave 363 Posted September 21, 2013 Wilki też fajne :D I nie wspomniałem o jednej z moich większych pasji - Kolekcjonowanie Monet 2 złotowych :D Może wydawać się to nudne, ale mnie wciągneło na całego, już kilka dobrych lat. Wstawie kiedyś swoją kolekcję. Monet mam nie powtarzających się ok. 200 Gdybym miał wycenić całą kolekcję to wyszło by ok. 1000 zł :) EDIT: Wprowadziłem w błąd. Nie powtarzających się mam 150 :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 21, 2013 Kocham wilki, to cudowne stworzenia *.* Aż 200? Nie wiedziałam nawet, że aż tyle ich jest xd Ile by liczyła monet cała kolekcja? Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 21, 2013 EDIT: Nie offtopuję już :D Przeniesione do "Wszystko od Dave'a" :) Share this post Link to post Share on other sites
VelvetSea 2 Posted September 26, 2013 Hej :) Jestem sobie 24-letnią dziewczyną, która zespół poznała dzięki melodyjce midi na telefon ;D mowa o moondance. Było to jakoś ponad 10 lat temu :) przez cały ten czas zespół ten pozostaje jednym z moich ukochanych, pomimo zmian i zawirowań personalnych a pierwsza wymiana wokalistki spowodowała prawdziwą żałobę :D. Właśnie skończyłam studia i zaczynam żyć swoim życiem :D jako beztroski bezrobotny. Interesuję się muzyką, grafiką i lubię poczytać dobrą książkę :). Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tutaj :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 26, 2013 Witaj na pokładzie VelvetSea :) Baw sie dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 26, 2013 Jasne, że przyjmiemy i to z otwartymi ramionami- wszystkie Najtłiszowe dusze są oczekiwane w pierwszej kolejności:) No, no 10 lat z NW to jest staż. Witaj:) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 26, 2013 Witam Cię serdecznie :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 26, 2013 Witaj, Velvet ;) Miłego pobytu w Wariatkowie ^.^ Hm... Kiedy ty zaczynałaś przygodę z zespołem, ja byłam na etapie piaskownicy :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 26, 2013 Ohayo : ) Jak Ci na imię? Jakie studia skończyłaś? Jakie zą Twoje inne ukochane zespoły? Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted September 27, 2013 Cześć. Jakie książki lubisz czytać? Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 27, 2013 Witaj! Zazdroszczę skończenia studiów, już się nie mogę doczekać skończenia swoich xD Przyłączam się do pytań poprrzedników i dodaje od siebie": skąd jesteś? Na jakiej uczelni studiowałaś? Masz jakieś hobby? :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 27, 2013 Witaj i baw się dobrze :) Zapoznaj się z forum i pisz jak najwięcej :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 27, 2013 Hej, baw się dobrze :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted September 27, 2013 Witaj Velvet (,masz podobną ksywkę do Wrestlerki z polskimi korzeniami Velvet Sky) baw się dobrze na forum i sporo pisz,a co do żałoby po wymianie wokalistek szczerze cię rozumie ponieważ miałem tak samo . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 27, 2013 Witam kolejnego mola. Cześć, Velvet. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted September 28, 2013 Dave i Velvet witajcie !! Share this post Link to post Share on other sites
Brethil 18 Posted September 28, 2013 Ten tego... Witam :) Więc tak o mnie: lat niezbyt wiele, zamieszkała w woj. śląskim. Oprócz Nightwisha słucham głównie metalu/rocka, w tym Sabaton, Metallica, Finntroll, EPICA, Dżem, Coma, Alice in Chains ii sporo innych. Oprócz tego lubię koty, zieloną herbatę, polską fantastykę i na imię mi Hania :). Miło Was poznać. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted September 28, 2013 Hej Brethil! Wspaniały gust ! Jaka jest twoja ulubiona piosenka Nightwish??? Share this post Link to post Share on other sites
Brethil 18 Posted September 28, 2013 Emm... Trudno wybrać ^^. Tyle albumów, tyle świetnych melodii... Mimo to "Ghost Love Score" to chyba jednak arcydzieło wszech czasów. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 28, 2013 Witaj, Haniu. Miłej zabawy, obyś czuła się wśród nas, ziemniaczków z DE, jak w domu :3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 28, 2013 Witaj Haniu serdecznie baw się dobrze i niech DE będzie osłodą w trudne chwile :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 28, 2013 Hej Haniu, kochasz koty a masz swojego? Share this post Link to post Share on other sites
Brethil 18 Posted September 28, 2013 Mam, nawet nie jednego, a trzy :3. Share this post Link to post Share on other sites