beatag60 2263 Posted February 27, 2013 Bo wsiąkniesz w DE tak jak w Najtłiszka:) DE po Najtłiszu odziedziczył magię i tak Ci już zostanie:) NW+DE;) Baw się najlepiej jak potrafisz, ja się o to postaram i 101 % userów z forum:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 27, 2013 Siedzę wgapiony w monitor i się zastanawiam, co to DE - po kilku minutach doszedłem do wniosku, że chyba chodzi o nazwę strony, czyli Dream Emporium - dobrze myślę ? ;p Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted February 27, 2013 Witaj! TheEscapist daj się wciągnąć wędrówkę z NW na DE, na pewno chętnie poznam ciebie, no i dobrej zabawy :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 27, 2013 TheEscapist, dokładnie:) tak jak NW tak i DE ma swój "symbolik":) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted February 27, 2013 Ja też tak miałem :D padne Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 27, 2013 Witaj Eskapisto, słowiku zamknięty w złotej klatce. :) Baw się dobrze! Invidio, Ciebie również witam.:) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 27, 2013 dobry wieczór TheEscapist :) miłego pobytu i dobrej zabawy życzę :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 27, 2013 DE po Najtłiszu odziedziczył magię i tak Ci już zostanie Coś w tym jest, bo to jedyne forum, które sprawdzam z taką częstotliwością. TheEscapist witaj :) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted February 28, 2013 Siema wszystkim! bawcie się dobrze! Pozdrowienia z Hadesu! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 1, 2013 Cześć. Jestem Morderca. Uwielbiam ten zespół. Cieszę się, ze ktoś mmie tu zaprosił. Prócz tego uwielbiam siąki. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 1, 2013 Hej Morderca, ja też się cieszę, że ktoś Cię zaprosił:) Uwielbiasz Nightwish;) to całkiem tak jak my?! A co to są siąki? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 1, 2013 Moja klawiatura. Miało być książki. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 1, 2013 Tak też pomyślałam, o książkach też możemy pogadać:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted March 1, 2013 Cieszę się. ładne forum. Jutro obejrzę dokładniej. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 1, 2013 Dziękujemy za pochwałę, baw się dobrze z NW i "siąkami";) i z Nami. Witaj:) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 1, 2013 Witaj Morderca, no to życzę ci miłego zwiedzania i miłego poznania nas wszystkich :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 2, 2013 ahoj, Morderca, baw się dobrze na forum :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 2, 2013 Również witam, Morderco. :D Skąd przybywasz? Jak Cię zowią? Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted March 2, 2013 Morerca :o ! Witaj :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 2, 2013 Tervetuloa murhaaja :) Share this post Link to post Share on other sites
Nightwish 4 Posted March 3, 2013 Witajcie; Mam na imię Magda, Nightwish zaczełam słuchać rok temu, usłyszałam utwor ;EVER DREAM bardzo wpadło mi do gustu! Może to nie długo, ale ale teraz w moim domu slucham cały czas ich.... A na codzień wychowuje trojkę wspaniałych dzieci! :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 3, 2013 Witaj Magdo, Twój nick mówi wszystko:) Cieszę się, że dołączyłaś do sympatyków zespołu , tu możesz o nim pogadać:) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted March 3, 2013 Witaj! :) (...)Nightwish zaczełam słuchać rok temu' date=' usłyszałam utwor ;EVER DREAM bardzo wpadło mi do gustu! Może to nie długo, ale ale teraz w moim domu slucham cały czas ich...[/quote'] Oj, bo Nightwish uzależnia :devil: i bardzo dobrze XD Share this post Link to post Share on other sites
Nightwish 4 Posted March 3, 2013 Beatko cieszę się bardzo, że mogę z kimś popisać o muzyce, o naszej muzyce, Tu mnie za nich przeklinają! Share this post Link to post Share on other sites