Arabesque 487 Posted September 30, 2016 Dziękuję wszystkim za wczorajsze urodzinowe życzenia! Kochani jesteście. Tak bardzo kochani ♥ A dzisiaj życzę wszystkiego najlepszego naszym chłopcom! Niech uśmiech i pogoda ducha nigdy Was nie opuszczają :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 10, 2016 Wysyłam życzenia do Dave'a, wszystkiego najlepszego:) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 10, 2016 Spełnienia marzeń, Dave! Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 10, 2016 Wszystkiego najpiękniejszego, Dave :)! Sto lat! Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 10, 2016 Wszystkiego najlepszego, Dave ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 10, 2016 Najlepszego, Dave ::) Zaglądaj do nas czasem jeszcze! Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted October 14, 2016 Wszystkiego najlepszego, Ala! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 14, 2016 Alu wszystkiego najlepszego/ Najtłiszowego- Sto lat!:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 14, 2016 Spełnienia marzeń, Alu! ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Miriam 20 Posted October 14, 2016 Jak najwięcej złapanych na koncertach pałeczek Alu :-) Wszystkiego najlepszego:* 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 14, 2016 Ala, sto lat (albo i więcej!), dużo zdrowia, radości, motywacji do podejmowania wyzwań i dążenia do wyznaczonych celów :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted October 14, 2016 Wszystkiego najpiękniejszego, Ala :)! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 14, 2016 Najlepsze życzenia, Ala! ^_^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted October 14, 2016 Spełnienia marzeń Ala :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
LuciferMorningStar 396 Posted October 14, 2016 Barwnego i cudownego życia, Alicjo. Najlepszego ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 14, 2016 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Ali i Dave a 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 14, 2016 Pięknie dziękuję za wszystkie życzenia! ♥ :blush: 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 19, 2016 Dziś urodziny obchodzi Kamil1019- wszystkiego najlepszego:) Share this post Link to post Share on other sites
Lawenda 457 Posted October 19, 2016 Kamil1019, spełnienia marzeń! ;) Share this post Link to post Share on other sites
moondancer 20 Posted October 20, 2016 Zdrowia i wszystkiego co najlepsze ,Kamil1019 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 21, 2016 4 lata temu po kilku miesiącach pracy utworzyliśmy razem z Adrianem Dream Emporium i zaczęliśmy budować serwis. Wiele niesamowitych zdarzeń i przygód spotkało nas przez ten czas, trochę trudnych sytuacji też, ale warto było! Dołączają tu coraz wspanialsi ludzie o kolorowych duszach i nieprawdopodobnej kreatywności i tak sobie rośniemy i zdobywamy wzajemne przyjaźnie:) Dziękuje Wam kochani za wspólną pracę nad tym magicznym miejscem i życzę wiele radości i satysfakcji z dalszej wspólnej zabawy:) 7 Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted October 21, 2016 :) (y) Cieszę się że tu jestem ::) i życzę tej wspólnocie jeszcze wielu lat, spotkań i wspólnych imprez. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 21, 2016 Czyli dziś jest nasze święto ,ja ze swojej skromnej strony życzę forum ,aby ciągle się rozwijało było nas coraz więcej i żeby nasze forum żyło jak najdłużej ,a społeczności forum życzę abyśmy się spotykali na wielu forumowych zlotach 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 21, 2016 Wszystkiego co najlepsze dla nas wszystkich :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 21, 2016 Wszystkiego najlepszego dla nas! :) Trzy lata temu wsiadłam na ten dziwny statek zwany Dream Emporium, nie mając pojęcia gdzie mnie to zaprowadzi. A zaprowadziło w bardzo dziwne miejsca... To była zdecydowanie jedna z lepszych decyzji jakie podjęłam. Poznałam Was wszystkich, ludzi, którzy nie krzywią się jeśli nadaję cały dzień o niczym innym tylko o Nightwishu, ludzi, którzy są tak serdeczni, pomocni, weseli i otwarci ♥ Long live DE,do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites