Maggie 338 Posted April 15, 2014 Wszystkiego dobrego! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 15, 2014 Fik, czyżby to 18? Starość Cię dopadła, ale nie martw się, jesteśmyz Tobą :)) Najlepsze życzenia na to dalsze dorosłe życie :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 15, 2014 Fiku miku, żyj nam byku! Lol .. Zdrówka : ) 2 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 15, 2014 Łoooł, kolejny ktoś się zestarzał. Sto lat, ojczymie! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 15, 2014 O! To stóweczka Fiku:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 15, 2014 Fik, wszystkiego najlepszego. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted April 15, 2014 Wszystkiego naj... dla Fika :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 15, 2014 Fiku, wszystkiego najlepszego. Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted April 15, 2014 Jej jesteście kochani ♥ :happy: Dziękuję, chociaż chcę udusić Invi za ujawnianie mojej utraty dzieciństwa ;-; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 18, 2014 Moi drodzy! Zdrowych, pogodnych świąt, spędzonych w rodzinnym gronie i, od czasu do czasu, przy dźwiękach Nightwisha. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 19, 2014 Wesołych i radosnych świąt Wielkiejnocy wam życzę kochani. Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa. :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted April 19, 2014 WESOŁEGO JAJKA! A czy Twoje jajka są wesołe? Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted April 19, 2014 Wesołego jajka!! I czekoladowego zająca z odgryzioną głową! Alleluja alleluja :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 19, 2014 Wesołych Świąt wszystkim! :D I mokrego poniedziałku! (ale sobie tego nie życzę) A ja nie mam czekoladowego zająca :c, ale jest za to czekoladowy baranek! ;> Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 19, 2014 Wesołych Świąt i mokrego poniedziałku:) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted April 19, 2014 Wesołych świąt i mokrego dyngusa oraz niech Nightwish będzie z wami zawsze mili ludzie :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 20, 2014 Ładnych jajeczków! I dobrych ciast! I żeby Wam się rodzina szybko zebrała przy stole, bo ja tu czekam na to śniadanie i jestem GŁODNA! I żeby Wam Internet nie znikał tak, jak mi wczoraj! Wesołych! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 5, 2014 Trochę się zagapiłam, ale życzę powodzenia maturzystom :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 5, 2014 Trochę się zagapiłam' date=' ale życzę powodzenia maturzystom :D [/quote'] Dołączam się do życzeń. :) Nie stresujcie się, pewność siebie to podstawa. :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 5, 2014 Dziękuję za życzenia w imieniu jednej czwartej (?) maturzystów forumowych :) Nie stresujemy się, przynajmniej ja nie. Własnie obejrzałam najnowszy Project Runway i zabieram się za Grę o Tron :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted May 5, 2014 Dzieki! :D Powodzenia reszcie ;) Polski był....dziwny. I jako jeden z nielicznych wziąłem "Wesele".. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 5, 2014 Dzięki, możecie trzymać kciuki za mnie jeszcze jutro (matma), we środę (angielski cały dzień), w czwartek (polski PR), 13 i 14 (ustne) i 20 (historia PP). Dave, ja, moja siostra i większość mojej klasy też braliśmy drugi temat. A reszta znajomych wolała Sienkiewicza. Dołączam się do życzeń dla pozostałych ofiar CKE 2014. A, i usłyszałam dziś tyle głupot o maturze, że chyba zacznę je spisywać, aby później pokazać przyjaciółce. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 5, 2014 Wesele było całkiem ok, nie wiem o co się tu złościć. A cały internet nie może tego przeżyć :) Powodzenia jutro na matmie, oby nie dali dowodu geometrycznego :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted May 5, 2014 Też śle życzenia na jutrzejszą matmę wszystkim nam, biednym maturzystom! Wybrałam dziś "Potop", o którym moja wiedza była skąpa, ale myślę, że jakoś poszło! Z pierwszej części sprawdziłam już w kluczu i nawet nie jest źle, bo z 16/20 (chociaż klucz pewnie nieoficjalny, a i wiele od egzaminatora zależy). No, pozdrawiam was, dzielni absolwenci, walczcie na matmie, a szczególnie życzę szczęścia takim, jak ja - humanistom. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted May 5, 2014 Właśnie, udanej matury wam życzę. :) Share this post Link to post Share on other sites