PaulaEija 1628 Posted September 1, 2014 Hyvää syntymäpäivää, hyvää tyttö(ä?)! :) (Czy ktoś ma pojęcie, jak to się powinno odmieniać? xD) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 1, 2014 Wszystkiego najtłiszowego, Ania. :) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted September 1, 2014 Dziękuję wszystkim za życzenia. Paljon kiitoksia kaikkille. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 6, 2014 Paula, wszystkiego najlepszego! Mnóstwa radości i sukcesów w podążaniu swoim elfickim szlakiem. :) Również dziękuję Ci za owocną współpracę. :) 100 lat! 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 6, 2014 Paula, wszystkiego najpiękniejszego:) i dołączam się do podziękowań za współtworzenie DE:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 6, 2014 Paulaaa zdrówka życzę i samych radości ;* 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted September 7, 2014 100 lat i wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Paula :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 7, 2014 Wszystkiego najlepszego i najtłiszowego Paula c: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 7, 2014 Paula, siostrzeniczko moja, wszystkiego najlepszego! Dużo Joasi, Tłosiów, małych Joasi, małych Tłosiów i innych takich fajnych rzeczy. ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 7, 2014 Paula wszystkiego najlepszego i dużo Nightwish. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 7, 2014 Hyvaa Syntymapaiva, Paula. Mówiłaś, że nigdy się nie dowiem kiedy masz urodziny, a jednak się dowiedziałam... :) , ty zUa istoto! :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 7, 2014 Paula, wszystkiego najlepszego dużo szczęścia i miłości. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 7, 2014 Stówka Paula :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 7, 2014 Dzięki wielkie, kochani jesteście. ♥ Sami i wszyscy, którym się chce, możecie jeszcze wbić na ciacho, świetną herbatę i tort do mnie. :) Serio. Tylko nie za późno, mam jutro rozszerzenie z matmy na 1. lekcji, więc wstaję o szóstej. Także zapraszam ;) PS Sami, zniszczyłaś mnie tym ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted September 7, 2014 Jeszcze ja! Wszystkiego najlepsiejszego, córko ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 7, 2014 Sami i wszyscy, którym się chce, możecie jeszcze wbić na ciacho, świetną herbatę i tort do mnie. :) Serio. Tylko nie za późno, mam jutro rozszerzenie z matmy na 1. lekcji, więc wstaję o szóstej. Także zapraszam ;) PS Sami, zniszczyłaś mnie tym ;_; Jasne, mów kiedy. Ja mam wolne, ale niektórzy do szkoły chodzą... :> I polecam się :> Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 9, 2014 Dziś święto Kamila (Cameloth)- Wszystkiego Najlepszego, wspaniałych muzycznych przygód:) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 9, 2014 Cameloth, dużo szczęścia i miłości ci życzę. :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 9, 2014 Kuolema życzy dużo miłości bo w życiu jest najważniejsza. :) No i jeszcze wszystkiego czego zapragniesz. Po prostu Cameloth wszystkiego najlepszego. :D Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted September 9, 2014 Hyvää syntymäpäivää, Cameloth! L( Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted September 9, 2014 Wszystkiego Najlepszego :) ! Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 9, 2014 Wszystkiego najlepszego Cameloth! :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 9, 2014 Wszystkiego najtłiszowego, Camelu, który urodziłeś się trzy miesiące przed moim bratem! :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted September 9, 2014 Dziękuję wszystkim :) Zrobiło się weselej czytając te życzenia :) Share this post Link to post Share on other sites