Adrian 3317 Posted February 16, 2013 No margoQ, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :) Spełnienia marzeń i dużo zdrowia i uśmiechu! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted February 16, 2013 ;* Dziękuję Wam bardzo :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted February 16, 2013 Wszystkiego najlepszego, najwspanialszego, realizacji planów, dużo radości i miłości :) I też tego co sobie życzysz margoQ. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 16, 2013 Szesnastego lutego wszystkiego najlepszego! ;) Uśmiechu szerokiego, Roku wspaniałego, Życia szczęśliwego, Hail ! :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 17, 2013 Życzeń nigdy za wiele, więc i tu Maćku życzę Ci wszystkiego nightwishowego, mnóstwa radości i zapału w doskonaleniu siebie i swojej pasji! Wszystkiego naj najlepszego! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 17, 2013 Maciek, życzę Ci nieustającej satysfakcji w realizacji Twoich zamierzeń, najlepszego:) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted February 17, 2013 A ja się przyłączam - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Dalszego rozwijania pasji i ogromu satysfakcji ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted February 17, 2013 Wszystkiego najlepszego dla MargoQ i Maćka :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 17, 2013 Ooo widzę urodziny jednego z gigantów tego forum! Wszystkiego najlepszego Maćku! Keep seeking for paradise, Escapist!;) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 17, 2013 Najlepsze życzenia dla Maćka! Niesłabnącej pasji do Nightwisha i współtworzenia DE oraz tradycyjnie: spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia, uśmiechu i radości z każdego dnia! :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 17, 2013 111 lat Maćku ! Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted February 17, 2013 Dziękuje Wam za życzenia :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted February 17, 2013 Maciek szczęścia, radości, wiele miłości, najlepszego i togo co w życiu chciałbyś jeszcze. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted February 18, 2013 Dzięki Ancient! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 2, 2013 Dziś święto Dominiki:) Sahara życzę ci wielu niezapomnianych przygód w fanowaniu Twojej idolce Lady GaGi i jeszcze przyjemniejszych doznań z Najtłiszkiem. Najlepszego:) Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted March 2, 2013 Dziękuję bardzo! :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 2, 2013 Wszystkiego najlepszego, Saharo :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 2, 2013 Najlepszego Saharo, pięknego i cudownego czego sobie tylko życzysz :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted March 3, 2013 Sto lat, Sto lat, wszystkim, którym się to należy, a do tej pory nie miałam okazji złożyć życzeń!!! Wszystkiego naj!!! Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 8, 2013 Wszystkim forumowym koleżankom, wszystkiego najlepszego z okazji waszego dnia, Kwiatów radości, oraz wielkiej miłości szczęścia, pomyślności życzeń spełnienia marzeń wypełnienia wszystkiego co sobie życzycie bo wiem, że to spełnicie Najlepszego wam :* 3 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted March 8, 2013 To i ja chciałbym Wam życzyć, Drogie Kobiety, wszystkiego co najlepsze w dniu Waszego święta! :) - żebyście zawsze wierzyły w siebie i dążyły do celu - nie męczyły nas chodzeniem do sklepów z ciuchami i do drogerii :D - nie martwiły się "w co Wam pójdzie" czekolada... Czekolady nigdy za wiele! - no i żebyście cieszyły się życiem i czuły naprawdę wyjątkowe, nie tylko w ten szczególny dzień! Przy okazji zmieniam nazwę wątku na "Życzenia na wszelkie okazje" :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
megatherion 15 Posted March 8, 2013 Wszystkim Paniom życzę dziś wszystkiego najlepszego z okazji ich święta :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted March 8, 2013 I ja również kłaniam się nisko w pas wszystkim forumowych niewiastom :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Prezes42 5 Posted March 8, 2013 Ja swój zapał twórczy na dziś wyczerpałem więc pozostaje mi jedynie podpisać się pod postami kolegów ;-) Wszystkiego Najlepszego w dniu Kobiet Share this post Link to post Share on other sites