pawel27g 57 Posted April 7, 2013 O boże aż tak długi dzwonek na sms o boże. Ja mam taki standardowy jak w Nokia zawsze jest. Albo Król Julian "Mort zapodaj jakąś muzyczkę xD" Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 O boże aż tak długi dzwonek na sms o boże. Ja mam taki standardowy jak w Nokia zawsze jest. Albo Król Julian "Mort zapodaj jakąś muzyczkę xD" Mógłbyś mi wysłać link jakiś do tego, czy coś ? :happy: W sensie do Julka :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Jasne masz już na PW Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 7, 2013 Jasne masz już na PW Mam nowy dzwonek - Ja i mój JJ XDDDDDD Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 7, 2013 @pawel27g - fajne zdjęcie :P Chciałam zameldować i mój telefon znowu strajkuje :/ Przy takiej częstotliwości usterek, moi najbliżsi komentują, iż jest to wynik mojego przesadnego gadulstwa :P Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 7, 2013 Dzwonki? I Have The Right Sonaty xD Na początku jest jakieś kilka sekund ciszy - dzięki czemu w razie czego mogę wyciszyć dźwięk. Kilka razy mnie to uratowało :D Dlatego też mam sentyment. SMS? Standardowy dźwięk SE. Dokładnie nr 1 xD Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 @pawel27g - fajne zdjęcie :P Chciałam zameldować i mój telefon znowu strajkuje :/ Przy takiej częstotliwości usterek, moi najbliżsi komentują, iż jest to wynik mojego przesadnego gadulstwa :P A dziękuje :) Wiem świetny, nie mogę się napatrzyć xD A co się dzieje z telefonem? Dzwonki Juliana maja parcie na szkło. Jak ktoś chce, podam mu link do mojego konta Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 ja w dzwonkach preferuje mp3 ale nawet nikt nie dzwoni :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Podaj numer będę dzwonił :p Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 7, 2013 nie dam, bo nie jestem gadatliwą osobą. :P Jak chcesz to ci gg podam bo ja mam 10 złoty na dłuuuuuugi czas :D Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 7, 2013 Nie no żartowałem :p Gadu Gadu raczej nie korzystam. Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 8, 2013 @pawel27g - fajne zdjęcie :P Chciałam zameldować i mój telefon znowu strajkuje :/ Przy takiej częstotliwości usterek, moi najbliżsi komentują, iż jest to wynik mojego przesadnego gadulstwa :P A dziękuje :) Wiem świetny, nie mogę się napatrzyć xD A co się dzieje z telefonem? Aktualnie zmuszona jestem korzystać z trzech na raz :D (starych ofc). Dlaczego na zmianę? Albowiem: mój, aktualny, najnowszy ma swoje fochy np. sam się wyłącza i nie daje włączyć przez kilka dni, wyłącza się w trakcie rozmowy, albo nagle (bez urazu) przestaje działać mikrofon, poza tym od samego początku nie działał zoom w aparacie, ale to już inna działka. W drugim (o rok starszy, bezdotykowy): przerywa w trakcie rozmów po kilkanaście razy, często "odmawia" wyszukiwania numerów niezależnie od sieci, wyłącza się sam na kilka dni :D Najstarszy w użyciu, slide, ma na koncie: nie działający mikrofon (okresowo), wydające co jakiś czas sprężynki...:-D Generalnie słabo się przez nie rozmawia :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted April 8, 2013 Telefon służy mi głównie do wysyłania sms-ów oraz pełni funkcję zegarka, więc nie mam wygórowanych wymagań :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 8, 2013 Ja mam jedno: żeby działał :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 8, 2013 Smsy i dzwonienie tylko i wyłącznie. 3 Lata temu miałem jeszcze do wszystkiego do gier, do muzyki, do internetu, ogladania, i do nawigacji. Dziś do takich rzeczy mam każdą osobną rzecz. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 8, 2013 Smsy i dzwonienie tylko i wyłącznie. 3 Lata temu miałem jeszcze do wszystkiego do gier, do muzyki, do internetu, ogladania, i do nawigacji. Dziś do takich rzeczy mam każdą osobną rzecz. Ja też. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 8, 2013 Ja muszę mieć te podstawowe opcje, czyli dzwonienie, smsy, muzyka itp. No i jeszcze internet. Koniecznie internet, bez tego bym nie przetrwała :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 8, 2013 Czyli nowoczesny najlepiej z dużym ekranem, dużą pamięcią i aparat 12 MP Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 8, 2013 Xperia Tipo na mym celowniku. Zaspokoi wszelkie me żądze xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 8, 2013 Czyli nowoczesny najlepiej z dużym ekranem, dużą pamięcią i aparat 12 MP Dobry aparat nie koniecznie, bo nie robię sobie zdjęć (o zgrozo O_o) ani niczemu innemu. A reszta jak najbardziej, oby się w kieszeni zmieścił ;). Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 8, 2013 hehe wiedziałem że mniej więcej tak napiszesz :p Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 9, 2013 Bawiliście sie kiedyś w zabawę: Rzucam telefon o ścianę zobaczymy co się stanie.? Aż tu nagle oooo naprawił się. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 9, 2013 :D z dzisiejszymi telefonami :D Share this post Link to post Share on other sites