Naevey 47 Posted January 29, 2015 Chciałam tylko wyrazić swoje wielkie zdumienie, że Taikatalvi przetrwało tak długo... Nie zauważyłam wcześniej, że jeszcze jest w grze xD No bo Taikatalvi to jednak... Taikatalvi, więć musi długo przetrwać (: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted January 29, 2015 Też lubię Taikatalvi, ale jednak w porównaniu do dłuższych utworów, które już zdążyły odpaść... No, ale każdy ma swoje kryteria oceny :P w każdym razie zdziwiłam się, jakoś od kilku rund nie zwracałam na to nawet uwagi, byłam pewna, że odpadło xD Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 1, 2015 I mam problem, dotąd Scaretale wygrywało a dziś po kontrolnym osłuchu optuje za Song on myself- nie wiem:( Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted February 1, 2015 W ostatniej rundzie nie głosuję.... po prostu nie wiem na co. Normalnie głosowałabym na niekorzyść SOM, bo "Scaretale" było perfekcyjne, oryginalne i szalone, a SOM nie pobiło go choćby pod względem wokalnym, ale po namyśle... ciężko mi któryś z tych utworów bez wyrzutów sumienia wyrzucać. Share this post Link to post Share on other sites