motorade 118 Posted September 26, 2013 Bardzo fajny wywiad, 100 razy lepszy od tego na TVP :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 30, 2013 Duet Tarji i Sharon to było wydarzenie... Ale to nic! Turunen wystąpi z Floor! [video=youtube] To kiedy Anette? :) I czy w ogóle? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 30, 2013 omg... omg... OMG !!! No nie, no po prostu brak mi słów... CZEKAM z niecierpliwością !!! Tarja nie próżnuje =^.^= Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 30, 2013 Ojaa ; D Czekam z niecierpliwością! ;> A co do Anette ... chyba nie. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 30, 2013 Nie wykluczajmy Tarji i Nettie bo Tarja bardzo chce ją poznać ;3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted September 30, 2013 Ciekawe, kto będzie kolejny. Może Anette? Lub Simone? Ktoś inny, kogo słucham, a nie kojarzę z nazwiska? Oby było lepsze niż z Sharon. Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted September 30, 2013 Ciekawe co wykonają, podejrzewam że nic z repertuaru obu pań, tylko coś innego artysty. Tak jak Tarja kiedyś z Liv Kristine, wykonały "Don't Give Up" Kate Bush i Petera Gabriela, chyba nawet na tym samym festiwalu. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted September 30, 2013 Z Simone taaak! ♥ Super by było. Jak dla mnie równie ciekawie jak z Floor. Fajnie byłoby też, gdyby zaśpiewała z jakimś znanym Panem ;> Czas pokaże. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted September 30, 2013 Coś strasznego.... Tarja i Floor, której nienawidzę. Już bym wolał Simone, mimo że jej głos do mnie nie przemawia. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 1, 2013 AAAAAAAAAAAAAAAAAA ale news duet o którym marzyłem ,Tarja i Floor się ziści ,chyba zezre wszystkie paznokcie w niecierpliwości ,taki news na początek dnia to ja rozumie Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted October 1, 2013 Coś strasznego.... Tarja i Floor, której nienawidzę. Już bym wolał Simone, mimo że jej głos do mnie nie przemawia. Podpisuję się pod tym. Nagle pokochałam Simone ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted October 1, 2013 Coś strasznego.... Tarja i Floor, której nienawidzę. Już bym wolał Simone, mimo że jej głos do mnie nie przemawia. Podpisuję się pod tym. Nagle pokochałam Simone ♥ I jeszcze ja! Chociaż nie, bo ja Simone lubiłam od dawna ;p. Nie wiem co ja mam do Floor, ale no po prostu nie. Może Tarja to uratuje ;). Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 2, 2013 Tatuaż Tarji :) piękny ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 2, 2013 Duet Floor i Tarji? Pewnie i tak bardziej będzie słychac Floor, bo ma silniejszy głos. W sumie może być ciekawie... Ale faktycznie chyba wolałabym duet Tarji i Simone. A tatuaż... nie podoba mi się. Nie podobają mi się kolorowe tatuaże. Jestem zwolenniczką tradycyjnych czarnych :) No i poza tym nie podobają mi się tatuaże na łydce. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 2, 2013 Tatuaż za duży i bardzo ciężki wizualnie- nie podoba mi się. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted October 2, 2013 A moim zdaniem tatuaż przepiękny! Śliczne kolory i kwiatowy motyw. Sama bym sobie takiego nie zrobiła, ale wizualnie bardzo mi się podoba ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted October 2, 2013 Dość mocno rzucający się w oczy, chyba bardziej by mi się podobało z samym imieniem Naomi gdzies dyskretnie. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted October 2, 2013 Tatuaż straszny. Jeszcze brakuje imienia 'Marcelo' w drugim kwiatku, żeby było ślicznie... No, ale trudno, miejmy nadzieje, że będzie nosiła długie spodnie i spódnice, albo kryjące rajstopy :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted October 3, 2013 nie wiem czy to było ale znalazłem numer Falling Awake w akustycznej wersji ,ciekawy numer zważając że przyzwyczajony jestem do ciężkiej wersji [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gGAYA179UYY Share this post Link to post Share on other sites
AnTarja 3 Posted October 3, 2013 Co do tatuażu Tarji mam mieszane odczucia ;) Z jednej strony jest jak dla mnie za duży i mimo pięknych kolorów za bardzo rzucający się w oczy w dodatku na łydcę :\ Jednak z drugiej strony bardzo mnie się on podoba ( motyw kolorowych kwiatów + przekaz , którym jest imię jej córeczki " Naomi ") :) Widać , że nie jest to zwykły tatuaż a tatuaż z wyrażonym uczuciem do swojej córki ( Tylko dziwnie to wygląda, że jej imię wytatułowała na łydcę a nie np. na ręcę ) :) Jednak to jej wybór i życie i miejmy nadzieję, że to ostatni tatuaż jak mówiła bo tatuaże jako takie do niej nie pasują, zwłaszcza duże :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted October 3, 2013 AnTarja, dokładnie popieram Twoją opinię. Ciekawe ile dzieci planuje?;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 4, 2013 Tymczasem Tarja ogłasza, że zakończyła nagrywanie nowego teledysku do utworu "500 Letters"! Ciekawe czego możemy się spodziewać. ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted October 4, 2013 O, już skończyła! A kiedy premiera? Jeśli "500 letters" to może będzie listonoszem? :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted October 5, 2013 Teledysk do 500 letters może być inspirowany scenami z Pottera, gdzie jest zasypywany listami z Hogwartu ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted October 6, 2013 Hahaha, wyobrażam sobie Tarję skaczącą po kanapie i łapiącą listy ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites