Adrian 3317 Posted April 17, 2014 Wspólnie z fanklubem Tuomasa, Oceansouls of America i Nightwish Canada, organizujemy akcję w celu podziękowania Holopainenowi za jego solowy album "Music inspired by The Life And Times Of Scroge". Każdy z Was może przesłać swoją wiadomość-podziękowanie w wydarzeniu na Facebooku! Link do wydarzenia Spieszcie się! Macie czas do 21 kwietnia! Tak jak poprzednio, mamy zapewnienie, że Tuomas kartkę otrzyma, więc macie szansę przekazać Maestro, co Wam w duszy gra. ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted April 19, 2014 21. kwietnia to ja jeszcze nie będę mieć płyty. ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 19, 2014 Dokładnie. Płytę dostanę 22 kwietnia. A dałam sobie słowo, że nie tknę żadnego utworu, dopóki nie przyjdzie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 20, 2014 Uff, nienawidzę takich rzeczy. Ale szkoda byłoby nie napisać, skoro już Plamen zadeklarował, że dostarczy wiadomości pod wskazany adres :) Zrobione, miłoby było, gdyby Tuo to przeczytał i chociaż podziękował fanom, że coś takiego dla niego zrobili... Ehh, marzenia. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 21, 2014 Dziękujemy wszystkim, którzy podesłali swoje wiadomości dla Tuomasa! Jutro zostaną przekazane w jego ręce. ;) Muszę je teraz złożyć w jedną całość... sporo tego. :D Tak na marginesie... Być może mamy dla Was małą niespodziankę... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 22, 2014 3 w nocy a ja dopiero skończyłem sklejać naszą wspólną książkę! Ma aż 25 stron! Pewnie skończyłbym wcześniej, ale wymyśliłem sobie, że muszę zrobić jakąś ładną "okładkę"... No i troch mi zeszło. Link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/54268161/thanks-tuomas.pdf Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w projekcie! Jestem ciekaw reakcji Tuomasa. ;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 22, 2014 A ja dziękuje nasz nadworny Mistrzu Adrianie za świetną robotę i gratuluję umiejętności:) No, jak Tuo tego nie doceni to będzie miał u mnie krechę;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 23, 2014 Być może mamy dla Was małą niespodziankę... ;) Oto i obiecana niespodzianka: Tuomas przeczytał wszystkie 20+ stron! Specjalne podziękowania dla Oceansouls of America, Nightwish Canada, fanpage Tuomasa i Plamena Dimova, oraz dla wszystkich, którzy wzięli udział w projekcie - było warto! 5 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted April 23, 2014 A co to za gość z Tuomasem ? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 23, 2014 A co to za gość z Tuomasem ? ;) Plamen Dimov: http://forum.nightwish.pl/watek-plamen-dimov Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted April 23, 2014 Tuomas to chyba perfekcjonista,czuwa nad wokalami artystow podczas plyt Nightwisha jak i tym solowym projekcie by byly intensywne i niczym krysztal czyste ;) moze nie ? ;) Sorry za offtop Share this post Link to post Share on other sites