Adrian 3317 Posted April 14, 2014 Jakiś czas temu uruchomiliśmy nasz internetowy magazyn Dreamer's Hideaway. Piszemy tam głównie o Nightwishu i Finlandii, ale będą się tam pojawiać również artykuły (i nie tylko) o naszych ulubionych muzykach. Każdy może dołożyć swoją cegiełkę i podzielić się z innymi swoimi ulubieńcami! Wszelkie pytania należy kierować do Beatki, która opiekuje się gazetką. Link: http://zin.nightwish.pl/ Podobają Wam się treści zamieszczone w zinie? O jakich muzykach chcielibyście czytać? 1 Share this post Link to post Share on other sites
prostreet94 259 Posted April 14, 2014 Czytałem artykuł o Finlandii, bardzo ciekawy. Sam pomysł dotyczący internetowego magazynu - również. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted April 14, 2014 Mam dość lekkie pióro, także jak ktoś podrzuci mi temat to coś wyskrobię :) Najlepiej w formie felietonu. Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted April 15, 2014 Bardzo ładna szata graficzna nowego magazynu Dream Emporium. Fajnie napisane artykuły o Finlandii. Share this post Link to post Share on other sites