Milla 2534 Posted January 24, 2014 Nooo, zważywszy na płeć Sami, "Samiego" raczej nie pasuje :> Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted January 24, 2014 "Samiego", to bardziej pasuje do mojego jeża, który jest facetem i nazywa się Sami. Bo to ogólnie męskie imię jest :) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted January 24, 2014 Magda powiedziała, że postara się jak najszybciej wysłać. :) Przepraszam za to opóźnienie z jej strony, to przez to, że tak późno podałam jej dane (najpierw myślałam, że da mi w środę pieniążki i razem wyślemy). ;) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 24, 2014 Adrian, jakie Karaiby? Jak szukasz relaksu, spokoju i rozrywek za grube 200zł to tylko Czarnobyl Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 25, 2014 Jest problem. Nasze zamówienie było niestandardowe i zostało złożone w naszym imieniu przez pracownika MS. Próbowałem zapłacić za nie, ale jest napisane, że zostało anulowane! Wygasło!? Napisałem już do supportu i czekamy na odpowiedź... Adrian' date=' jakie Karaiby? Jak szukasz relaksu, spokoju i rozrywek za grube 200zł to tylko Czarnobyl [/quote'] Nie wiem czy chcę pamiątek z podróży w stylu trzeciej ręki albo macek. :) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted January 27, 2014 Jak tam sytuacja na froncie? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted January 27, 2014 Jak tam sytuacja na froncie? Dostałem odpowiedź, że link był aktywny tylko 24h i że dostanę nowy. Także no worries! :) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Girdun 107 Posted January 31, 2014 Tuomas podpisujący nowe single, wśród nich są i nasze :-D 7 Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 5, 2014 Pojutrze premiera i w związku z tym pytanie do Adriana, jak aktualnie to wygląda? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 6, 2014 Pojutrze premiera i w związku z tym pytanie do Adriana' date=' jak aktualnie to wygląda? [/quote'] Jutro będą wysyłać single - nie wiem kiedy dotrą do mnie. Czekam też na odpowiedź, czy zaksięgowali nasz przelew. Pieniądze z konta zostały pobrane, więc powinno do nich dotrzeć. Podejrzewam, że mają teraz dużo pracy, wiec musimy być cierpliwi. :) Jest jeszcze inna kwestia - zanim udało mi się zebrać wszystkie kwoty od Was to euro w międzyczasie poszło w górę. Nie wspominając o prowizji za przewalutowanie i udział pośrednich banków. Także nadwyżki, które miały iść na wysyłki krajowe poszły na w/w opłaty. :confused: Żeby wszystko usprawnić proszę Was o podesłanie mi PMek z Waszymi adresami + preferowany typ przesyłki. Rozglądam się za najtańszą opcją. Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 6, 2014 Wydaje mi się, że skoro premiera jutro to jutro powinien zapukać kurier z paczką (tak przynajmniej było u mnie z Tarją i u innych fanów z DVD Imaginaerum). Wysyłam PM. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 7, 2014 Wydaje mi się' date=' że skoro premiera jutro to jutro powinien zapukać kurier z paczką (tak przynajmniej było u mnie z Tarją i u innych fanów z DVD Imaginaerum). Wysyłam PM. [/quote'] Dostałem właśnie maila od Mad Supply, że paczka została nadana. Wygląda na to, że wysyłają dopiero w dzień premiery. Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 7, 2014 Szkoda. ;_; No ale cóż mamy czynić? Poczekamy. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 12, 2014 Nasze single wędrują po świecie: https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking?match=90321699959 :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 13, 2014 Jutro Adrian wypatruj kuriera :) Cykniesz nam fotkę przed i po rozpakowaniu? Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 13, 2014 Jutro Adrian wypatruj kuriera :) Cykniesz nam fotkę przed i po rozpakowaniu? Mam nadzieję, że mnie jutro kurier nawiedzi. ;) Cyknę foty i wrzucę ku Waszej uciesze. :D Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 14, 2014 Tak poprosiłem o te zdjęcia, bo patrząc na nie będę czuł się, jakbym tą paczkę sam rozpakowywał, a spodziewam się większego kartonu :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 14, 2014 Okay, dzisiaj dotarła magiczna paczka z Finlandii (która w kilka dni zwiedziła dodatkowo Danię i Niemcy). Po otwarciu moim oczom ukazało się 9 płyt, które wrzuciłem już na Allegro: Płytki są w plastikowych opakowaniach (jewel case?) i niestety niektóre są leciutko nadpęknięte w lewym górnym rogu. Taki drobny szczegół, nic poważnego. Jedna z nich była w gorszym stanie i tę zachowałem dla siebie. Pudełko zawsze można wymienić. :) Muszę przyznać, że środek książeczki jest dość zaskakujący... ;) Póki co dostałem adresy od: - Pauli, Sami, Magdy - motorade - Invi Brakuje mi danych od: - Maggie - Girduna - Nightfall Nie wiem ile wyniesie przesyłka, ale dam Wam znać jak wyślę paczki. Chciałbym to zrobić za jednym razem, więc prosiłbym w/w osoby o adresy na PM. :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 14, 2014 Oooooo ♥. Autograf Tuo jest w środku na książeczce ? Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted February 14, 2014 Ależ wam zazdroszczę :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 14, 2014 Oooooo ♥. Autograf Tuo jest w środku na książeczce ? Tak. Każdy jest inny. W niektórych Tuo podpisał się na całej szerokości. :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted February 14, 2014 Ja chce ten na całej szerokości :3 Poświęce się w imię sprawy :P Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 14, 2014 Dzięki za fotki :) Nic, tylko czekać na listonosza. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 14, 2014 Teraz nie mogę się doczekać jeszcze bardziej :) Takie wielkie pudło, pewnie reszta przestrzeni wypełniona folią bąbelkową i jeszcze poczcie udało się popękać płyty? Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 14, 2014 Wysyłka to 1,80 za kopertę i w zależności od rodzaju przesyłki np. priorytet polecony 6,50; polecony ekonomiczny chyba 3,20. Gabaryt A do 350g Share this post Link to post Share on other sites