Guest Morderczyni Posted June 8, 2013 Znam osoby, które potrafią się śmiać z czyjegoś gustu muzycznego. A kto takowych nie zna? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Znam osoby, które potrafią się śmiać z czyjegoś gustu muzycznego. A kto takowych nie zna? Mnie dziewczyny z mojej klasy przepowiedziały, ze słucham damskiego wokalu, więc jestem gejem :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 8, 2013 Mi właśnie też... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Ha! Nie przejmuj się :happy: A nawet jeśli, to geje są fajni xDDDD Ja nic nie mówię! Mnie tu nie było! Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 8, 2013 No, mój ślubny mawia o zespołach typu WT czy NW "babski metal" :D Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 8, 2013 :O ja się jeszcze nie wpisałam Nightwish: Angels Fall First ( wersja z Lokikirji oraz Reedycja) Oceanborn (jw) Wishmaster Over The Hills And Far Away Century Child Once Dark Passion Play Imaginaerum Bless The Child (singiel) Evanescence: The Open Door Arkona: Goi, Rode, Goi Avril Lavigne (od czasu do czasu odkurzam jej płyty): Let go Goodbye Lullaby Oprócz tego mam jeszcze płyty z poprzednich lat jak jeszcze nie znałam Nightwisha typu Pink, Katy Perry, Rihanna, Lady Gaga itp. ale tych już raczej nie słucham. A w planach mam jeszcze kupno Xandrii Neverworld's End ale to dopiero jak dostanę kasę z ubezpieczenia. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 8, 2013 :O ja się jeszcze nie wpisałam Nightwish: Angels Fall First ( wersja z Lokikirji oraz Reedycja) Oceanborn (jw) Wishmaster Over The Hills And Far Away Century Child Once Dark Passion Play Imaginaerum Bless The Child (singiel) zazdroszczę ci Nw ja nic nie mam :( Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 8, 2013 zazdroszczę ci Nw ja nic nie mam :( To kwestia czasu. Znam NW od czerwca zeszłego roku a pierwszą płytę kupiłam dopiero w lutym. Potem poszło dość szybko. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 8, 2013 ja mam 19 lat i słucham Nw od 5 klasy podstawówki a nic nie mam co ze mnie za fan :( ale zapewne może ale to wielkie może jak bd miał kasy to se wszystko kupie :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Nie wiem od kiedy liczba płyt, którą posiadasz jest wyznacznikiem jak wielkim fanem jesteś. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 8, 2013 TheEscapist* Nie jest ale wiesz fan się trochę lepiej czuje na myśl że ma jakoś płytę :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Cały czas piszesz "jaki ze mnie fan, skoro nie mam płyt", więc nic innego z tego nie idzie wywnioskować, jak to, że po ilości płyt oceniasz, jak bardzo ktoś lubi dany zespół. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 8, 2013 To może coś źle napisałem wybacz :) Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 8, 2013 Jak to ktoś powiedział "liczy się wnętrze". Więc fanem jesteś jeśli Twoje serce bije w rytm "Storytime", nerki masz w kształcie wahadła/kotwicy z okładki DPP i mózg w kształcie twarzy Tarji, to znaczy że jesteś fanem, a nie to ile masz płyt :) 7 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 8, 2013 Łaaaaa mam wahadełko w biodrach! Też temu tak nimi kręcę :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 8, 2013 Scavenger* fajnie napisane :) i kocham Tarję ♥ i Storytime ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 8, 2013 Hehe... A ja jestem okropnym piratem i jedyne, co kupiłam oryginalnego, to Lokikirja :D Czyli mam: AFF, Ob, Wm, OTHAFA, Once, DPP i singiel Bless The Child. Poluję na Im, poza tym mam zamiar wreszcie pokupować trochę oryginalnych płyt, także pewnie w przyszłości nabędę jeszcze parę krążków innych zespołów. Może Danger Days Chemicznych. Albo coś Arkony. Albo coś Offspringa. Albo coś WT. Albo... Dużo tego :D Zapomniałabym: Scavenger, pełna zgoda ;) Zgrabnie to ująłeś :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 8, 2013 a ja niedawno zakupiłam Rammstein Videos 1995 - 2012 ♥ jaram się xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 27, 2013 Tata (nareszcie) wysprzątał swoje auto, oczywiście przy mojej "drobnej" pomocy. Dzięki temu odnalazłam parę kaset Metalliki, ich płytę "Death Magnetic" oraz "The Platinum Collection: Greatest Hits I, II & III" Queena. Oczywiście to wszystko sobie przygarnęłam. Tata miał kiedyś dobry gust... Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 27, 2013 ja mam Marilyna Mansona Eat Me Drink Me i KoRna The Path of Totality :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 27, 2013 Moja najnowsza - Pudelsi - Madame Castro :) prezent ♥ W najbliższych planach mam zakupienie Volkerball ;) Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 27, 2013 Ja w niedzielę zakupiłem "Jezus Maria Peszek". ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted August 27, 2013 Nightwish - Wishmaster (Collector Edition) Nightwish - Once (Special Edition) +Singiel Nemo (Digipack) Nightwish Imaginaerum (Tour Edition) Kamelot - The Black Halo (Digipack) Within Temptation - The Unforgiving Evanescence - Fallen Nirvana - Nevermind Dopisze jeżeli o czymś zapomniałem :) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted August 28, 2013 U mnie jakieś kilka miesięcy temu doszło "Imaginaerum The Score", a w piątek rozpakowuję "Colours in the dark" z podpisanym plakatem ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted August 28, 2013 @motorade - wstawisz zdjęcia opakowania i bookleta?? Share this post Link to post Share on other sites