Jillian 347 Posted March 27, 2014 Hahaha, o tym samym pomyślałam kiedy po raz pierwszy sie z Weeping Angels zetknęłam xD Nie mogłaam oderwać wzroku od mojej koszulki z Once, a że to moja koszulka do spania więc czułam się podwójnie dziwnie :D Poza tym kłopoty z bezsennością, koszmary i w ogóle... to wszystko zawdzięczam DW XD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 18, 2014 Tak dużo ikon na pulpicie :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted April 19, 2014 Error. Brak ikon. Treść nie jest zgodna z obrazkiem. Spam. Spam. :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 19, 2014 Ojej, Odważnego Poro masz na tapecie ♥. On jest taki przesłodki, że aż mam ochotę dać mu chrupka :>. A u mnie jest za dużo ikon, taki bałagan, ze masakra, ale kiedyś zrobię z tym porządek. Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted April 20, 2014 u mnie wiosennie ( tylko na pulpicie) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 16, 2014 Moja nowa tapeta. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 16, 2014 A ja się ostatnio przestawiłam z mojego "get cape, wear cape, fly" na ładne oczko :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 10, 2014 Czyż to nie wygląda pięknie? *.* 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 10, 2014 Wow ♥ Śliczne , wzorowane chyba na Rivendell (a przynajmniej tak mi się wydaje ) lubię takie klimaty. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 10, 2014 Yhym, znalazłam to wpisując w googlach "lord of the rings wallpaper" bodajże. Wygląda tak baśniowo :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted July 10, 2014 Jakiś czas temu miałam formata i do tej pory nie poinstalowałam wszystkiego i nie wiem gdzie co jest, co zawsze było na pulpicie xD A wszystkie nowe rzeczy wklejam do folderu "Wszystko" haha takim szprytny Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted July 10, 2014 Ja ogólnie mam 3 tapety, ale ta jest moja ulubiona xD 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 11, 2014 Ten ktoś wygląda jak Dżon Snoł. Nie mylę się? :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted July 11, 2014 Ten ktoś wygląda jak Dżon Snoł. Nie mylę się? :) Nie mylisz się :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 20, 2014 Na mojej tapecie od dawna znajduje się Johnny i nawet nie chce mi się go zmieniać ♥ . :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 20, 2014 Zdjęcie Johnny'ego z występu u Marilyna Mansona. :D [video=youtube] [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2014 Jaki ładny Johnny :3 I jaki bajzel na pulpicie :P "reniferek w sukience", "japończycy są okropni", "WAŻNE SONATA", "steampunk", "kurczę oby coś z tego wyszło", "Kostki Wintersun", "HP i sowy"... :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 20, 2014 Ares,oglądałam te występy już kilka razy . I jaki bajzel na pulpicie :P "reniferek w sukience", "japończycy są okropni", "WAŻNE SONATA", "steampunk", "kurczę oby coś z tego wyszło", "Kostki Wintersun", "HP i sowy"... :D Taa.. mój bajzel na pulpicie i głupie podpisy z błędami ♥ Nawet nie chce mi się tego wszystkiego poukładać :P ( tam pisze reniferek w oulance (ale w sukience też fajnie brzmi ):D ). Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted July 20, 2014 Ares,oglądałam te występy już kilka razy . I jaki bajzel na pulpicie :P "reniferek w sukience", "japończycy są okropni", "WAŻNE SONATA", "steampunk", "kurczę oby coś z tego wyszło", "Kostki Wintersun", "HP i sowy"... :D Taa.. mój bajzel na pulpicie i głupie podpisy z błędami ♥ Nawet nie chce mi się tego wszystkiego poukładać :P ( tam pisze reniferek w oulance (ale w sukience też fajnie brzmi ):D ). Ja też mam bajzel, wieeelki bajzel, ale przynajmniej jest pochowany, a nie tak na wierzchu... :D Zrobiłam sukienkę z oulanki... Nie pytaj jak, bo nie wiem :P Co to oulanka? :> Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 20, 2014 Ares,oglądałam te występy już kilka razy . I jaki bajzel na pulpicie :P "reniferek w sukience", "japończycy są okropni", "WAŻNE SONATA", "steampunk", "kurczę oby coś z tego wyszło", "Kostki Wintersun", "HP i sowy"... :D Taa.. mój bajzel na pulpicie i głupie podpisy z błędami ♥ Nawet nie chce mi się tego wszystkiego poukładać :P ( tam pisze reniferek w oulance (ale w sukience też fajnie brzmi ):D ). Ja też mam bajzel, wieeelki bajzel, ale przynajmniej jest pochowany, a nie tak na wierzchu... :D Zrobiłam sukienkę z oulanki... Nie pytaj jak, bo nie wiem :P Co to oulanka? :> Mieszkanka Oulu? xDD A ja mam Tuo w wersji pani Karppinen ("Let the World Burn"), a na pulpicie tylko Kosz. ...Tylko nie pytajcie o porządek w Starcie. xD Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 21, 2014 Zrobiłam sukienkę z oulanki... Nie pytaj jak, bo nie wiem :P Co to oulanka? :> :D Park Narodowy w Finlandii . Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 2, 2014 A ja mam tapetę zimową. Na upalne dni. Co prawda nie bardzo mnie ochładza, ale i tak jest śliczna. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 22, 2014 Patrzcie, jakie ładne zdjęcie :3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted August 22, 2014 Emi, Czyje? xD Żeby nie było offtopu, na pulpicie mam to co w avku ;3 Share this post Link to post Share on other sites